kızlar benımde önümüzdekı hafta cektırmem gerekıyor ama anestezıyle yaptırcam, anestezılı yaptıran arkadaslar bıraz bılgı verebılırlermı oncesınde ve sonrasında neler oluyor, genel mı yoksa lokal anestezımı verıyolar nekadar zamanda kendıne gelıyosun bu olayı kafamda cok buyuttum lutfen yardım edın yazacaklarınız benım ıcın gercekten cok onemlı...
:asigim:Selam canım bende senin gibii flimden önce hep kafama takıyordum felakett sorun yapmıştım kendıme ama hiç gerek yokmuş.:)anestezıcı koldan damar yolundan narkozu veririken 4 saniyede uykuya dalıyorsun ve daha sonra uyandırıyorlarr .genel anestezı ıle yaptırdım ben ...Benim odaya girmemle ayılmam toplam 15 dk.sürdü..15.dk sonra beni uyandırdılar :) sonra biraz dinlenme odasına alındım ve evime :) mutlu bir şekilde yürüyerek gittimm:) uyumak cokk güzel bişimişş hiçbir acıı,korkuu yaşamadan hersey olup bitiyorrr:jeyyar:
merhaba herkese. bugün 1 de rahim filmi çektircem. yazılanları genel olarak okudum. kimisi acıyo dio kimisi hiç acımıo dio. sanırım yasayarak öğreneceğim. ama yine de cok korkuyorum :1no2:
slm arkadasım,
ben gecen ay hsg cektırdım, 10 gun oncede laporoskopı oldum... ıkısınde de bır sorun cıkmadı...anestezı altında cektırıceksen korkulacak bırsey yok.. ben anestezı ıle cektırdım....oncesınde kabuslar gormeye baslamıstım ama bosuna kendıme stres yapmısım.uyudum ve uyandıgımda hersey bıtmıstı...ınşallah senınkıde boyle kolay olur ve sonucların temız cıkar....a.s.
canım benim hatırladım tabi. rahim filmi çektirdim. bi önceki yazımda yazdım yasadıklarımı canım. dilerim biran önce hamile kalırız da bu yasadıklarımıza değer. öpüyorum kuzum yaz bana gelişmeleri :teselli:
Canım geçmiş olsun bende cuma günü dr a gidicem büyük ihtimal pzt rahim filmi çok korkuyorum.Gerçekten çok mu kötü ?Ne kadar sürüyor
selam herkese, kızlar benim de adetime 2 gün var, olursam eger bitiminde ben rahim filmi çektireceğim ve çok korkuyorum, gerçi doktoruma sordum ağrılı birşey mi diye, ağrısız diyemem ama yeni bir cihazla yapılıyor artık daha ağrısız dedi...