ArkadaŞlar cuma gÜnÜ doktora gİttİm ve tek tÜpÜm kapalı dİe aŞılama yÖntemİ falan dedİ doktor benİmde kafam karıŞtı,yumurtalıklara bakmadan nasıl bÖle bİr kanıya varıyor..tÜplerİmİn İkİsİde tıkalıydı ama fİlmden sonra sol tÜpÜm aÇıldı tek tÜple hamİle kalınabİlİrmİ? Şİmdİden teŞekkÜrlerr...
evet bendede var şuan maliyatı düşünmüyor dr önce iğne hap tedavisi uygulamak istiyor.olmadı sanırım ameliyat olcam.normalde ameliyat gerektiren bişi değilmiş.benimki aşırı kreçlenmeden kaynaklanan bir yapışıklık.%1 ihtimal bende çıktı mevlam hayırlısını versin.ameliyattan önce kalamadınmı sende?ameliyattan sonramı oldu yada çatlatma iğneleri oldunmu?büyük geçmiş olsun.
slm,
benim doktorum bana, senin sağ yumurtalığın ile sol tüpünü alsak bile hamile kalırsın,
inanmadım başka doktora sordurdum, o da bu örnekteki durumda hamile kalma olasılığı %50 değil %90 olur dedi:)
rahat ol yerimseniben
çok soru soruyorum kusura bakma olurmu?peki o yapışıklıkla ne kadar süre bekledin o şekilde?çünkü benimki baya uzun süredir var.sen hemenmi tedavi oldun?ilk hsg ile 2. hsg arasında fark var 2.sinde durum daha iyi.
Yok canım benimk iameliyatla açılmadı ince bir kanüllü rahime sokarak açtı doktorum,zaten kürtajdan sonra olmştu.Sanada geçmiş olsun.iğne ilaç kullanmadım cnm...
arkadaşlar bu hsg filmi ne kadar histeroskopiden daha ucuz olduğunu duydum. er ikisindede tanıamaçlı olunca aynı şeylere bakılıyorsa neden histeroskopi çok pahalı anlayamadım. geçen hafta histeroskopi için 1.500 tl öde
canım bendende 700 aldılar histeroskopi için rötgenden 250 senın histeroskopiden sonra ne dedı doktor
arkadaşlar bende bu ay rahim filmi çektirdim.Bu filmden sonra hamile kalan var mı?
slm arkadaşlar rahim filmi bende çektirdim 3 hafta oldu çektireli inanılmaz karın boşluğum ve belim ağrımaya başladı.bu filmi çektiren diğer arkadaşlarım sizde de böle bir ağrı oldumu?
ben iki kez çektirdim ama hiç bir problem yaşamadım.sancım oldu tabii ama 2,3 saat sonra geçti.
canımm o zaman bende bi problem var demek.çünkü ateş basması falan oluyor ayrıca,
çok teşekkür ederim
Hşk
Benimde adet düzenim bozuldu filmden sonra...1 ayda adet görüyorum ve önceden 1 hafta sürerdi şimdi 10 gün(Sizinde ölemi???