Rahim filmi (HSG) tecrübesini yaşayanların paylaşım alanı..

slm,
benim doktorum bana, senin sağ yumurtalığın ile sol tüpünü alsak bile hamile kalırsın,
inanmadım başka doktora sordurdum, o da bu örnekteki durumda hamile kalma olasılığı %50 değil %90 olur dedi:)
rahat ol yerimseniben

Yok canım benimk iameliyatla açılmadı ince bir kanüllü rahime sokarak açtı doktorum,zaten kürtajdan sonra olmştu.Sanada geçmiş olsun.iğne ilaç kullanmadım cnm...

canımmm çok saoll inşallah hepimiz için hayırlısı olur...

Yok canım benimk iameliyatla açılmadı ince bir kanüllü rahime sokarak açtı doktorum,zaten kürtajdan sonra olmştu.Sanada geçmiş olsun.iğne ilaç kullanmadım cnm...
çok soru soruyorum kusura bakma olurmu?peki o yapışıklıkla ne kadar süre bekledin o şekilde?çünkü benimki baya uzun süredir var.sen hemenmi tedavi oldun?ilk hsg ile 2. hsg arasında fark var 2.sinde durum daha iyi.

arkadaşlar bende bu ay rahim filmi çektirdim.Bu filmden sonra hamile kalan var mı?

2 ay oldu rahim filmi çektirdim bırak filmle hamile kalmayı klomen e bile cevap vermiyo benim yumoşlar... ooooffff ooof

slm arkadaşlar rahim filmi bende çektirdim 3 hafta oldu çektireli inanılmaz karın boşluğum ve belim ağrımaya başladı.bu filmi çektiren diğer arkadaşlarım sizde de böle bir ağrı oldumu?

slm arkadaşlar rahim filmi bende çektirdim 3 hafta oldu çektireli inanılmaz karın boşluğum ve belim ağrımaya başladı.bu filmi çektiren diğer arkadaşlarım sizde de böle bir ağrı oldumu?

ben iki kez çektirdim ama hiç bir problem yaşamadım.sancım oldu tabii ama 2,3 saat sonra geçti.

Benimde adet düzenim bozuldu filmden sonra...1 ayda adet görüyorum ve önceden 1 hafta sürerdi şimdi 10 gün(Sizinde ölemi???

canımm o zaman bende bi problem var demek.çünkü ateş basması falan oluyor ayrıca,

çok teşekkür ederim

Hşk

umarım birşey yoktur çok geçmiş olsun.ben ikinci çektirdiğimde akşamına ateşlenmiştim ertesi günü iyileştim ama ben narkozla yaptırdım.ben çok korkuyorum muayneden bile biraz psikolojik yanii.sanırım beni narkoz yaptı vücudum dirençsiz kaldı.tekrar geçmiş olsun dileklerimle.

Benimde adet düzenim bozuldu filmden sonra...1 ayda adet görüyorum ve önceden 1 hafta sürerdi şimdi 10 gün(Sizinde ölemi???

benim normaldede 10 gün sürer ama bu benim rahatsızlığımdan kaynaklanan bişey.yalnız filmden sonraki ilk adetim problemli oldu gelmek bilmedi.

merhaba,
öncelikle geçmiş olsun, umarın en kısa zamanda beklentilerin gerçekleşir.

yeni bir röntgen cihazı demişsin,nerede yaptırdın öğrenebilir miyim? teşekkürler

bende çektirdim korkacak bişi yok hepsi 2-3 dk anca sürüyor yanlız ben az daha bayılacaktım o var:)

sen sakın korkma kişiye göre değişiyormuş zaten :)

allah kolaylık versin.

bende geçtiğimiz cumartesi günü çektirdim kızlar.anesteziyle çektirdim ve hiçbirşey anlamadım aklınız varsa öyle yaptırın derim. çok rahattı.1-2 saat sonra biraz sancım oldu geçti.az bişeyde kanama o kadar yani.sonuçlarde temiz çok şükür.anesteziyle olursa hiçbişey anlamassınız.

kızlar mrb bende bu gün çektirdim korkulacak bişey yok ağrıyor evet ama dayanılmayacak bir ağrı değil en fazla 2 dk sürüyor,bilginize...

bende bugün çektirdim.. hiç ağrım acım olmadı desem yeridir.. çekilmeden önce ha şimdi ha öğleden sonra derken 3 ağrı kesici içtim.. sadece ilaç verilirken kasıklarımda batma oldu ... korkmadan gidip çekilin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…