Rahim filmi (HSG) tecrübesini yaşayanların paylaşım alanı..

Hım demekki herkesin bünyesi farklı bazıları acı çekio bazıları çekmio..Her kadının rahminin şeklininde farklı olduğu düşünülürse mantık doğru....

arkadaşlar bende 31 aralıkta çektirdim.anestezisiz çektirdim.aslında benim ağrı eşiğim çok düşüktür ama hiç acımadı.o gün biraz kanamam oldu.allahıma şükürler olsunki açık çıktı ikiside.ama hala bebeğim neden olmuyor bilmiyorum.doktoruma göre psikolojik.ne yapacağımı bilimiyorum artık.bu ayda bitkisel ilaçlar kullanacağım.allah hepimize yardım etsin

Geçmiş olsun canım inşl en yakın zamanda kalırsın hiç düşünme bence...Bende çok düşünürdüm hiç umursamadığım bir ay hamile kaldım ama o da 2 aylıkken öldü...

geçmiş olsun.artık sinirlerimde bozuluyor.çok sıkıldım artık bazen tedaviyi bıraksammı diye dşünmüyor değilim.evet belki düşünmemek lazım ama ben yapamıyorum.

merhaba bende pko var şuan gece kalmak için uğarşıorum 3 aydır dok tedavisi altındayım ikl ay yumurtam çatlamadı ikinci ay klomen +çatlatma iğnesi vuruldum yumurtam çatladı ama gebelik oluşmadı dokt cuma günü ilaçlı rahim filmi çekicek rahim filmi çektirdikten sonra gebe kalan arkadaş varmı aranızda cokta korkuorum nasıl olur rahim filmi die

kızlar bilginiz varmı acıbadem özel sağlık sigortası rahim fimini karşılıyormu

Arkadaşlar. Ben de 14 aydır bekliyorum. Maalesef 2,5 yıl korundum. İsteyince olmayacağını bilmiyorsunuz. Geçen hafta çektirdim ben de . Anestezi altında çekildi. Çok korktuğum için tercih ettim. Birşey hissetmedim ama uyanınca şiddetli adet sancısına benzer ağrılarım oldu. kanamam 3 gün sürdü. Size tavsiyem film çekildikten sonra kendinize dikkat edin. Benim çabuk üşüyen biriyim. Çok dikkat etmeme rağmen üşüttüm bir haftadır şiddetli ağrılarım var. Mutlaka ayaklarınızı koruyun. Çektirmeye giderkende yedek çamaşır ve ped götürün.

Bu filmi tam olarak ne kadar sonra çektirdiniz . Birde film çekilmeden önce yapılan başka şeyler oldumu.Ben hamile kalamadığım 8 nci ay doktora gittim. Rutin tahlillerin normal çıkmasından sonra rahim filmi çekelim dedi. O zaman istemedim. Hamilelik şansını attıraacak bir ilaç filan yokmu dedim. Vermedi. Hamilelik olmayınca geçen hafta film çekildim. Ama buradan okuduklarıma göre ilaç veren doktorlar varmış. İğne olanlar varmış. Kafam karıştı. Haftaya doktoruma gidecem. Acaba değiştirsemmi. Pek ilgilenmiyor gibi. Yardım ve yorumlarınızı bekliyorum. Lütfennnn.

canım ben geçen ay klomen +çatlatma iğnesi oldum yumurtam çatladı geçen ay gebelik oluşmadı fakat o yüzden dok cuma günü rahim filmi çekicek her dokt takibi farklı oluo sanıurım int okuduğum kadarıyla

arkadaşlar, doktorum 3 aydır rahim filmi çektirmemi söyleyip duruyor ama ben korkuyorum ve sürekli erteliyorum ama galiba bu sefer kaçış yok. ankara'da ağrısız rahim filmi çeken yer bilen var mı?

benim doktorum korktuğum için anestezi ile çekti. Doktoruna sor istersen. Özel hastanelerdede çektirebilirsin.

Sağol ezel.nal ama doktorum anesteziye şiddetle karşı çıkıyor. "Ne olacak beş dakikalık bir şeymiş, bunun için kaç saat ayıltmakla mı uğraşılırmış."diyor. Tabi onların tuzu kuru. özellikle şu erkek doktorlar hiç empati yapmıyorlar. Birkaç ay önce açık ameliyat oldum çikolata kistleri yüzünden ve günlerce acılar içinde kıvrandım. Yani artık doktorların acımayacak ağrımayacak vb. laflarına inanmıyorum. Bugün birkaç özel hastaneye daha sordum. Koca Ankara'da rahim filmini dijital çeken bir tane bile merkez ya da hastane bulamadım. Düşündükçe korkuyorum arkadaşlar ya! Ne yapacağım cuma günü?

Ankarada varmı arkadaşlar genel anestezi ile çeken hastane ismi ve fiyat verin lütfen????

sakın korkma.ben çektırdım.ağrı eşıgım çok dusuk ama hıç bırsey hıssetmedım çektıgım stresle kaldım.doktorada baglı tabı.ama emın acı falan yok.ben kendımde çekıyordum fılmını acı çeken kadınları gordukçe ben yapamam demıştım.doktorla ılgılıymış.hıç bısey hısstmedın.hele genel anestezılık bı durum hıç degıl.geçmiş olsun şımdıden.

Bende çektircem arkadaşlar adet dönemimden sonra Ankarada emine sennur yorulmaz var onun hastası olarak dengeye gideceğim.Soran arkadaşlara fikir olsun ankarada denge tıbbi görüntüleme merkezi var orada genel anestezi ile çekiyorlar bize 280 milyon dediler...Anestezi olacağı için korkmuyorum...

arkadaşlar ben 31 aralıkta bursa tomamarda anestezisiz çektirdim.gerçekten korkulacak bir şey değil.hele hele anestesili çekilecek bir olayda değil.sadece ilacı verirken içinde bir şeyler dolaştığını hissediyorsun.aslında benim ağrı eşiğim çok düşüktür.ama inanınki bi şey anlamadım.kendimi boşuna korkutmuşum.sakın bundan kaçmayın allah en kısa zamanda hepimize anneliği nasip etsin

Ağrı eşiğim ne ya anlamadım canım az demekmi?

Hım walla bende öleyim normal muayenede bile çok acı çekiyorum onun için anestezi ile olacağım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…