- 25 Kasım 2008
- 4.545
- 453
arkadaşlar dün rahim içi filmi çektirdim. Hiçbir ağrı hissetmedim. Çok az regl ağrısına benzeyen bir bel ağrısı. Sabah 8 de filmi çektirdim. eşimle bir yerde oturup kahvaltı yaptık. 9:30 da işe geldim. Hafif regl ağrısı gibi bir ağrı hissettim. doktorum antibiyotik ve ağrı kesici vermişti. 1 kere ağrı kesici içtim.Rahat çalışayım diye. Başka da hiçbir şikayetim olmadı. Film temiz çıktı çok şükür.
birde şunu merak ettim. Film çekilen ay hamile kalma şansı var mı acaba kızlar? bilgisi olan paylaşırsa çok memnun olurum. Bir de kesinlikle korkmayın filmden. Daha doğum yapıcaz kızlar...
evet canım duydum ben de. ama bazısı film çekilen ayda korunun diyormuş. Bizimki gerek yok dedi. Ben adetimin 8. günü film çektirdim. 15. ve 16. günlerde yumurtluyorum genellikle. İşte gebelik şansı artıyor diyorlar ya.. Hemen olur mu acaba dedim. Biraz sabırsızlaştım ben..delikafaduldencanim doktorum bana film cekildikten sonra hamile kalma orani cok artio dedi
Malefes herkesin böyle olmuyor canım...
Burdan okuduklarımla gittim belki bende o az ağrı çekenlerden olurum diye...
Ama hiç beklediğim gibi olmadı ben hiç acıdan bayıldığımı hatırlamıyorum
normalde acıya dayanıklı bir insanım kürtajdan sonra kramp şeklinde çok ağrım oldu,adet sancılarım olur hep ama bunun gibi acı çektiğimi hatırlamıyorum...
mrblar ben sizlere bisey sormak istiyorum aranızda tecrübeli olanlar varsa lütfen yardım etsin...ben 9 gün önce rahim filmi cektirdim hala kan geliyo pembemsi akıntı seklinde normalmi.bugun adetimin 16.günü . kan hep geldi bu 16 günde
mrblar ben sizlere bisey sormak istiyorum aranızda tecrübeli olanlar varsa lütfen yardım etsin...ben 9 gün önce rahim filmi cektirdim hala kan geliyo pembemsi akıntı seklinde normalmi.bugun adetimin 16.günü . kan hep geldi bu 16 günde
Duygucum tekrar geçmiş olsun.
Kurnaz arkadaşımız çektirdi mi acaba?
Çektirdiysen bize anlatır mısın?