Rahim filmi (HSG) tecrübesini yaşayanların paylaşım alanı..

Yok canım ya o strese giremem gerçekten rahmim dar biraz benim galiba çünkü normal muayenede bile o spektulum beni çok çok rahatsız ediyor rahim filminde 15 dk fln duracak dayanamam.

yok ya ne 15 dakikası 5 dakika bile sürmüyor.bu kadar az acıyı çekemeyeceksek nasıl doğum yapıcaz????????

Ben doğumu sezeryanla yaptım canım.....Öleyim napıyım gerçi sezeryan mecbura kalmıştı ama......Ne olursa olsun bi de stres bana fazla kalır ben 1 ay önce 2 aylık bebeğimi kaybettim o kürtaj olayı zaten yetti bana.........................

Saol canım ALLAH kimseye göstermesin..;Bende istemiyorum ama dayanamam anestezi için 100 milyon alıolar napım artık..

Aminnnn!!!Kadınlık zor ve kutsal.....................

kızlar ben bişey soracam sizce sigorta hastanesimi özelmi daha rahat olur film çektirmek için karar veremedim etrafımdakiler devlet hastenesi daha araştımrcı daha iyi olur diyolar ben hala düşünüyom

kızlar ben bişey soracam sizce sigorta hastanesimi özelmi daha rahat olur film çektirmek için karar veremedim etrafımdakiler devlet hastenesi daha araştımrcı daha iyi olur diyolar ben hala düşünüyom

aslında o göreceli bi kou bence tubacım... öncelikle her devlet hastanesi araştırma hastanesi grubunda değil onu peşin peşin söyliim... tüm branşlar için geçerli bu... üniversite hastaneleri araştırma hastaneleri sayılır... onun dışında konu hsg olunca araştırma hastanesi kavramından çok röntgen ve kadındoğum branşındaki insanların kabiliyeti, röntgen ortamının ve alet edevatın hijyeni ha bi de iletişim daha ön planda.... hsg için araştırma hatanesi özelliği araman hiç gerekli değil... sonuçta Allah korusun kanser vb gibi bir konu değil bu ... kolay gelsin ve herşey gönlünce olsun

kızlar istanbul pendik şifa hastanesinde hsg çektiren varmı bildiğiniz yada tanıdığınız. ben doktorun ozel muaynehanesine gidiyorum ama hsg cekımı için galıba pendik şifa hast.ile anlaşmalıymış. biraz araştırma yaptım eskı digital olmayan hsg makinaları gerçekten acı verıyormus ama yenı c kollu bilgisayrlı makınalar öyle acı falan vermıyormus cok az bir sızı sadece okadar. sanırım hsg can yakıyor yakmıyor tartışmasıda bu kızlar yenı makına can yakmıyor. ama şifada da eskı makına varmış. orda hsg cektiren birinden tavsıye almak istiyorum varmı tanıdığınız?

arkadslar bende aranıza katıldım....yarın dr gıdıcez rahım ıcı fılmı ıcın cok gergınım ısrarla genel anestesı ıstıyorummm... yardımınıza ıhtıyacım var... :KK43:

Geçmiş olsun canım çok gerginsen genel anestezi iste bencede etkilemesin seni...

kızlar istanbul pendik şifa hastanesinde hsg çektiren varmı bildiğiniz yada tanıdığınız. ben doktorun ozel muaynehanesine gidiyorum ama hsg cekımı için galıba pendik şifa hast.ile anlaşmalıymış. biraz araştırma yaptım eskı digital olmayan hsg makinaları gerçekten acı verıyormus ama yenı c kollu bilgisayrlı makınalar öyle acı falan vermıyormus cok az bir sızı sadece okadar. sanırım hsg can yakıyor yakmıyor tartışmasıda bu kızlar yenı makına can yakmıyor. ama şifada da eskı makına varmış. orda hsg cektiren birinden tavsıye almak istiyorum varmı tanıdığınız?

arkadaşım ben orda çektirdim dedikleri kadar acı çekilmiyor anestezi istemedim doktorum kadındı adı nı sana yanlış söylemek istemiyorum sana bazı şeyler sormak istiyorum bana cevap verirsen sevinirim

arkadaslar ben de bu ay rahim filmi çekileceğim.o kadar korkuyorum ki.bi arkadasım gözümü çok korkuttu.düşündükçe ağlayasım geliyor

canım benide öyle korkuttular ama korma bebeğini düşün kendini sıkma

arkadaslar ben de bu ay rahim filmi çekileceğim.o kadar korkuyorum ki.bi arkadasım gözümü çok korkuttu.düşündükçe ağlayasım geliyor

canım hastanedemi yoksa özeldemi çektireceksin ben birini özelde ikinciyi hastanede çektirdim

arkadaşlar bende bu haftasonu çektircem.benimde endişelerim var.ama yeni yöntemlerde varmış.benim gittiğim doktorun önerdiği yerde detaylı bilgi yazıyor.vereceğim linkte detaylı bilgiler var.oradan bilgi edinebilirsiniz.umarım azda olsa yardımcı olabilmişimdir.avrupa yakasında hsg çektirebileceğim başka bir yer tavsiye eden olursa sevinirim. Rahim filmi HSG

pendik şifa yı öneririm özel polikılinik ben ikinciyi orda çektirdim

Bende özelde çektireceğim genel aneztezi ile......

X