bende adet oldugumda yaptiracakmisim. dr adet olunca beni ara adetinin son gunleri yapalim dedi. ayrica rahim filmi cekerken uyutuyolarmis hastayi agri oluo die. uyutularak filmi cekilen var mi?
Canım geçen hafta ben anestezili olarak çektirdimm.uyudumm uykuyaa daldım ohh çok güzeldiii sonra 15.dk.sonra uyandırdılarr beni bir gıdım agrı olmadı sankı bana flım cekmemıs gıbıydılerr
ne kadar şanslısın bir bilsen ... benim doktora o kadar dil döküp name yaptım nuh deyip peygamber demedi valla kötükedihüso kavga dövüş çektirdim.. doktordan soğudum bu yüzden de yeni doktor arıyorum... niye ısrarla anesteziden kaçımndı anlamıyorum... kişiden kişiye fark eder böyle durumlar... biraz empati göstermesini beklerdim...
bakalim bende anestezi yapilarak rahim filmi cektircekmisim.dr bana uyutucaz dedi ama antibiyotik veririm demedi hic
geçmiş olsun bende şubatın 2 inde çektireceğim ama çok korkuyorum.Kim ne derse desin stres yapıyorum elimde deil.Bütün özellerde anestezi uyguluyorlarmı acaba bilen varmı?:1no2:
geçmiş olsun bende şubatın 2 inde çektireceğim ama çok korkuyorum.Kim ne derse desin stres yapıyorum elimde deil.Bütün özellerde anestezi uyguluyorlarmı acaba bilen varmı?:1no2:
canim dr sana adet bitiminde yaparis demedi mi?CADIARZU bana adet ol beni ara dedi o zaman yaparis dedi.anestezi isini dr ne bi sor istersen
kızlar yapmayın anesteziye gerek bile yok
2dakika bile surmeyen islem icin bir dunya kimyasal verdirmeyin bedeninize
genel anesteziden ayılmak icin gereken hormonunuz az salgılanıyorsa ki bilemessiniz
masadan klakamazsınız bir daha allah korusun
bence cesur olun ve 2 dakika katlanın
ben oyle yaptım
cok agrımıyor ama basıncın verdigi agrı var o da 30 sanıye bıle surmuyor