Rahim filmi (HSG) tecrübesini yaşayanların paylaşım alanı..

arkadaşlar dün rahim içi filmi çektirdim. Hiçbir ağrı hissetmedim. Çok az regl ağrısına benzeyen bir bel ağrısı. Sabah 8 de filmi çektirdim. eşimle bir yerde oturup kahvaltı yaptık. 9:30 da işe geldim. Hafif regl ağrısı gibi bir ağrı hissettim. doktorum antibiyotik ve ağrı kesici vermişti. 1 kere ağrı kesici içtim.Rahat çalışayım diye. Başka da hiçbir şikayetim olmadı. Film temiz çıktı çok şükür.

birde şunu merak ettim. Film çekilen ay hamile kalma şansı var mı acaba kızlar? bilgisi olan paylaşırsa çok memnun olurum. Bir de kesinlikle korkmayın filmden. Daha doğum yapıcaz kızlar...

canim doktorum bana film cekildikten sonra hamile kalma orani cok artio dedi

canim doktorum bana film cekildikten sonra hamile kalma orani cok artio dedi
evet canım duydum ben de. ama bazısı film çekilen ayda korunun diyormuş. Bizimki gerek yok dedi. Ben adetimin 8. günü film çektirdim. 15. ve 16. günlerde yumurtluyorum genellikle. İşte gebelik şansı artıyor diyorlar ya.. Hemen olur mu acaba dedim. Biraz sabırsızlaştım ben..delikafadulden

arkadaslar yaa ben gecen agustos ayında cekıldım fılmı sag tarafım gecırdıgım dıs gebelıkten dolayı sanırım tıkalı cıktı ama sol tarafın gayet acık dedı dr um sonra 1 2 ay klomenle devam ettık tedavıye olmadı 1 2 ay kendı halıne bıraktık yıne olmadı fılmden 6 ay sonra gebelık sansı yukselıyo dıye umıtlenmıstım ama 7. aydayım sanırım yıne yok bısı ve 3 aydır dr. gıtmıyorum kendı halıne bıraktık benımle benzer durunda olan varmı kafam cok karısık dr en son laroskopı yapalım dedı ama ben ıstemedım sımdı bılmıyorum ooffff

Ben de 2 hafta önce HSG çektirdim adet sancısından biraz daha fazla sancım oldu ama anestezi gerektirecek bir olay değil bence. Yalnız kimse beni kanama konusunda uyarmamıştı, çektirmeyi düşünenler mutlaka hazırlıklı gitsinler bence. 1.5 güne yakın azalan şekilde kanamam oldu ama filmden 10 dakika sonra gayet iyi şekilde normal hayatıma döndüm.

Malefes herkesin böyle olmuyor canım...
Burdan okuduklarımla gittim belki bende o az ağrı çekenlerden olurum diye...
Ama hiç beklediğim gibi olmadı ben hiç acıdan bayıldığımı hatırlamıyorum
normalde acıya dayanıklı bir insanım kürtajdan sonra kramp şeklinde çok ağrım oldu,adet sancılarım olur hep ama bunun gibi acı çektiğimi hatırlamıyorum...

evet katılıyorum.. kişiden kişiye değşiyor... tamam çok abartılacak bişi değil ama kişisel faktörleri de göz önünde bulundurmak lazım... yıllar öncesinde benden anestezisiz rahim içi bi kitleden parça almışlardı... tansiyonum sıfıra vurmuş..bayılmışım.. doktor daha sonra test sonucunu (patoloji) etkilememesi için anestezi vermedik dedi ama bu yaşadığım beni rahim içi herhangi bi çalışma durumunda etkiliyor... o nedenle çok tepki gösteriyorum.. bunu hsg'den önce doktorla paylaştım.. bişi olmaz bişi olmaz ded beni ciddiye almadı.. sonra da hsg çekerken burnundan getirdim.. ama tabii daha önce de belirttiğim gibi bu benim daha önceki tatsız deneyimimle ilgili.. esasen hakkaten o kadar büyütülecek bişi değil.. benim sıkıntım aletlerin takılması.. yoksa ilaç verilmesi falan o kadar büyütülecek bişi değil bence de.. hele hele operasyon sonrası hüç büyütülecek bişi yok.. hafif bi kasık ağrısı oluoyr haliyle... yumurtalıklara basınçlı sıvı verildiği için... ha bi de mehtaperkan'ın uyarısı doğru... giderken yanınızda pet götürün... hemen arkasından hafif bir kanama başlıyor..

hsg çektirdikten sonra kanallar açıldığı için gebelik şansı arttığını ben de duydum.. doktorum daha hsg çektirmeden önce bana serophene başlattı.. ve hsg'yi takip eden hafta da çatlatma iğnesi vurdurdu.. yani bize de bir aya falan ara verdirmedi... şimdi beklemedeyiz... hayırlısı bakalım...

rahim filmi yeni çektirdim çok zor çok acı verici allah yardım etsin ama sonu çok güzel bitti şimdi hamileyim

filmi çektirdin ay korunmak gerekiyomuş dış gebelik yapabiliyomuş doktorum öle sölemişti ama ben doktora film çektirdikten 15 gün sonra gittim ve böle bişeyden haberim yoktu o ay hamile kaldım ve 1 senedir tedavi görüyodum rahim filminde verilen ilaç gebelik artırıyomuş dış gebelik filanda olmadım

bende çektirmeyi düşünüyorum inşallah ama korkuyorum yawwwwww napcem.............

Bende hsg çektirecem ama daha tarih belli değil bende korkuyorum ama kendi kendime teselli veriyorum ben 2 bucuk senelik evliyim ve hiç korunmadım her ay bi test yaptım nagatif çıktı her seferinde moral bozukluğu oluyo yani 10 dakkalık ağrı dünya tatlısı bebişe değer bence. Sizce???

mrb arkadaşlar bende dün hsg çektirdim.çok kolay bir uygulama sonuç iyi çıktı:) korkulacak hiçbirşey yok.anesteziyede hiç gerek yok.adet sancısı gibi kasıkta bir ağrı oluyor o kadar.

bende bugün çektirmeyi düşünüyorum ama anestezi altında çok korkuyom yaaaaaaa bellide olmaz bajkalım bi hastaneye gideyimde kararım ne olur bilmem dua edin kızlar.......

mrblar ben sizlere bisey sormak istiyorum aranızda tecrübeli olanlar varsa lütfen yardım etsin...ben 9 gün önce rahim filmi cektirdim hala kan geliyo pembemsi akıntı seklinde normalmi.bugun adetimin 16.günü . kan hep geldi bu 16 günde

Son düzenleyen: Moderatör:
mrblar ben sizlere bisey sormak istiyorum aranızda tecrübeli olanlar varsa lütfen yardım etsin...ben 9 gün önce rahim filmi cektirdim hala kan geliyo pembemsi akıntı seklinde normalmi.bugun adetimin 16.günü . kan hep geldi bu 16 günde

bence tekrar doktora git canım erteleme geçmiş olsun............

arkadaşlar .istanbul dışını bilemem ama istanbulda ağrısız rahim filmi çeken merkezler varr....dıgıtal rahim filmi yani...ben dün çektirdim bizim sitede reklamı olan ağrısız rahim filmi merkezine ve allaha şükür hiç ağrım olmadı....çok rahat geçti...hiç bişey hissetmedimm....kesinlikle size tavsiye ederimm...fiyatta özel hastanelerdeki fiyatların aynısı....ordaki doktor ve çalışanlar çok pozitif....eğer istanbuldaysanız yada şehir dışında olsanız bile eğer imkanınız varsa kesinlikle dıgıtal rahim filmini tavsiye ederimm...benim o kadar rahat geçti kii...normal hayatıma devam ettimm....eski yöntemlerle çekilen rahim filmin de ağrı olabilir ama dıgıtal de kesinlikle böyle bişey yokk....zaten istanbulda bi kaç merkezde varmışş.imkanınız varsa kesinlikle gönül rahatlığı ile gidebilirsinizz....o acıyı çekmenize gerçekten gerek yokk....

Duygucum tekrar geçmiş olsun.

Kurnaz arkadaşımız çektirdi mi acaba?
Çektirdiysen bize anlatır mısın?

o kadar uzaması normal olamaybilir.. bi doktora danışmakta fayda var

Duygucum tekrar geçmiş olsun.

Kurnaz arkadaşımız çektirdi mi acaba?
Çektirdiysen bize anlatır mısın?

merhaba yukarıdaki yazını okudum. ben 12 ocakta çektirdim sizinle paylaşmak istedim. anestezi aldım. yaklaşık 10 dakika sürdü. korkmanıza gerek yok bence. birkaçgün kanamam oldu şimdi çok rahatım. bakalım bu ay tutacakmı bilmiyorum. çünkü benim sağ tüpüm sağlam. sol tüpüm dış gebelik sonrası alınmıştı. inşallah tutar lütfen dua edin

Ahvil genel anestezimi aldın canım?Geçmiş olsun bu arada...

canlarım gecen haftada ben hsg oldum.. anestezi almadım fakat.. işlemden yarım saat önce ağrı kesici iğne vurdular..

canım sadece rahim ağzını sabitleyen bi araç var onu takarlarken acıdı onun dışında bildiğin adet sancısı vardı.. öyle bas ba bağırtacak ağatacak bir agrım yoktu...

ama kötü haber tüplerim kapalı çıktı kızlar...

X