Rahim filmi (HSG) tecrübesini yaşayanların paylaşım alanı..

Sizler özelde kaça çektirdiniz????

ooo pahalıymış bayağı o zaman benimki yine yine özele gidicem ve anestezi dahil 280 dediler bana..............

ooooh ya nekadar güzelmiş uyu işbitsin biz hem canımız yandı hemdeparamız yandı herkez uyuyormuş

Sende uyusaydın canım isteyene yapıolar öle...

ben uyuyacaktımda benden 90san milyon fazla alırım dedi düşün 350 ye 90daha ekle mecburen çünkü oparayı veremezdim okuyorumda 350 çektiren yok

Hım evet anesteziye ekstradan 100 tl alıyorlar....

Atlatmışsın yine ama çokmu canın acıdı?Sonuçların nası çıktı?

ilk çektirdiğimde acı duydum duymadım desem yalan olur ama çekildiğinde tüplerim tıkalı çıktı ameliyat oldum ikiside açıldı sonra doktorumu değiştirdim budoktor da tekrar istedi ama bunda okadarcanım yanmadı açık olduğundan galiba

nagihan ben özel kent hastanesinde veya çınarlı hastanesinde çektireceğim.ikisi de özel.ama dr genel anesteziye ikna edemedim.10dk iş için hiç gerek yok dedi.dr umrunda değil tabi.ama 3,5 atıyorum

canım benide çok korkttular.gittim 10 dk bile sürmedi.anlık bir adet sancısı düşün.kalkınca gene hiç işey olmadan günlük yaşantına devam edeceksin.sadece ağrısız biraz kanama oluyor.hepsi buu..sakın korkmaa..aaa bu kadarcık şeyden korkarsak doğumda ne yapıcaz dimii.

cevap için geç kalmışım yaa kusura bakma.neyse hadi hgeçmiş olsuunyerimseniben

slm kızlar hamile kalıpta hsg cektıren varmı ozaman acı oluyormu acaba bu ay cektırcem ama anestezılı olsammı olmsammı kararsızım 5 ay once dogum yaptım ben heralde dogum sancısı gıbı degıldır degılmı

canım sen 5ay önce doğum yaptıysan niye hgs çektiriyorsun doktorum bana doğum yapmış insanın daha kolay olur demişti

Şikayetin ne meleğim senin 5 ay önce doğum yapmışsın zaten??

ben şu an klomen ve glukofen ikisi bi arada kullanıyorum.artık martta bitecek ikisi.sonra doğru rahim filmine.ne yapalım yaaa biraz sıkıntı cekicez.haklısın canım

erken dogum yapıp bebegımı kaybettım ve dogumda doktor cıft rahım gıbı bısey var rahmın yanında dedı ve bu sadece hsg de ortaya cıkıyormus ne olup olmadıgını anlamak ıcın cektırmek ıstıyorum

Canım çok geçmiş olsun.Neyse hatırlatmayım kötü bişi anlıorum seni.çift rahim nası oluomuş duymadım hiç evet hsg de belli olur çektir madem..

allah tarafından ıkıtane rahım olması yanı canım ınsallah oyle bısey yoturda bende bukadar sey olduktan sonra buna sevınırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…