Rahim filmi (HSG) tecrübesini yaşayanların paylaşım alanı..

evet haklısın ama ben öyle bi panikli bi insanımki anestezi yi verince uyanmasam diye düşünüyorumm((((

daha neler::))) adının genel anestezi olduğuna bakma zaten... sen sanıyormusun ağzına anestezi tüpünü dayıcaklar açık karın vb ameliyatlarında olduğu gibi..... yaw böle çok minik ve kısa süren operasyonlarda zaten aslına bakarsan tam anestezi değil de seni yarı bilinç düzeyinde tutacak hafif bir enjeksiyon yapıyorlar.. bilincini tam kaybetmiyorsun yani... uyanık oluyorsun esasında... hatta konuşuyorsun bile.. ama bişi hatırlamıyorsun ::))) yaw uzun süren açık ameliyatlarda o senin dediğin disk var çünkü ağır anestezik maddeler verdikleri için bir anlamda yapay solunum uygulanıyor.... korkma yani

ibolyacım işte bir önceki mesajımda bahsettiğim fark buydu... sezaryen açık ameliyat olduğu ve dikişi mikişi derken uzun sürüyor haliyle.. o nedenle işte sen tam anestezi almışsındır... tüplü müplü harbi anestezi::)) kürtajmış, endoskopiymiş ya da hsg için yapılan anestezi enjeksiyonlu ve bilinç açık oluyor.. zaten 20 dkda da uyanıyorsun... açık operasyonlarda verilen uyuşturucu maddeler kadar ağır olmadığı için de daha çabuk kendine geliyorsun

Merhaba Arkadaşlar. Bende yeni doktora gittim ve rahim filmi istedi. Her ne kadar burada okuduklarımla kendimi rahatlatmaya çalışsamda yine de çok tedirginim. Doktorumu yine aradım ve bunu yapmadan önce ilaç tedavi ile denesek diyecek kadar abarttım. Israr edince ben bunu doğru bulmuyorum sorumluluk kabul etmem dedi. Sanırım yaptırmam daha doğru ama çok zor geliyor. Bunun yanında bir tahlil daha verdi oda regl dönemindeki 3 gün kan tahlili bunun ne için olduğunu bilen var mı

progesteron mu acaba dicem ama o da adet döneminde bakılır mı ya?? walla aklıma başka şey gelmedi :uhm:

adetın ucuncu gunu hormonlara bakılıyo bıldıgım kadarıyla.bende gıdıcemde ordan bılıyorum

ben geçenlerde gittiğimde hormona baktı..... progesteron... adetin üçüncü günü gel muyene edicem sonra da hsg gününü belirleyeceğiz dedi... hımmm... bana muayene demişti.. belki yine kan alır da başka hormonlara da bakar kim bilir :uhm: ben daha önce gidersem doktora ki bu gün yarın başlayacak adetim o zaman buradan yorum yazarım

arkadslar bende 1 ay oncesınde yaptırdım ozel bı hastahenade 300 ytl karsılıgı ama dıkkatımı ceken bırsey oldu bu fılm ıcın ne bı kayıt yaptırdılar nede parayı kasaya odedık doktorum dırek cebıne attı :))) sanırım bızı ufaktan ufaktan yoldu.lutfen dıkkat edın cocuk ıcın herseyı yapıyoruz ama kendızıde enayı yerıne kaymayın.ayrıca cok acı verıcı bısey deıgıl tabı agrı oluyo ama daynın
10 dakka sonra hıc bıseyınız kalmazzDDD

Allah izin ederse haftaya cumartesii anestezili olarak rahim flimini çektiriceM.Çok korkuyorum ama kaçış yok malesef Kızlarr dua edin inşallah açık çıkar tüpcükler :)

canım benim stres yapma inşallah bişey çıkmıycak tüplerde açık çıkar dualarım seninle canım

balsurat korkma çekrireceğin yerde eski usul çektiriyorlarsa acıma olbilir iyice araştırın dayanılmayacak bir ağrısı yok anesteziyede gerek yok şimdiden geçmiş olsun umarım sonuç iyi çıkar

aranıza yenı katıldım.yazıyorum ama cevap yazan olurmu bılemıyorum.bende 2 gun once hsg cektırdım.hafıf bas donmesı ve mıde bulantısı oldu.ama kısasurdugu ıcın pek fazla etkılemedı.dr.kanalların acık dedı.suan esımın testını beklıyoruz.ama dr.15 gun karı koca olmak yok dedı.bende test ıcın acele edıyorm.dıcegım hsg testınden sonra 15 gun eslerın bırbırınden uzak durdugumu?cevap yazan olursa sevınırım.herkese gecmıs olsun.

bıze soylemedıler bısey
ama bız genede ıkı gun bekledık sıvının tamamen vucuttan atılması ıcın
15gun cok gibi geldı bana
pandalar geldı aklıma nedensea.s.

minyoran84 bu arada esınde 3gunluk perhızden sonra gıtcek teste
4gun oluncada olmuyo gerı gonderıyolar haberın olsun kaydirigubbakcemile5

minyoran 84 ben de yeni katıldım aranıza bana geçen ay hsg çekildi ocak sonunda bir daha çekilecek sol tüp kapalı çıktı tekrarından korkuyorum çok acım olmuştu dk ilişki ile igili bir engel söylememişti bize iyi haberler bekliyorum senden dualarımız kabul olur umarım

15 gün çok uzun yaaa :uhm: Alla Alla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…