kizlar size guzel haberlerim var, bu gun rahim filmi cektirdim. size asamalari anlatayim. ilk once SAKIN KORKMAYIN COK KOLAYMIS! tek basta aleti yerlestirirken aciyor, o da bir dakka ancadir. sonra doktor ilaci iceri veryor ayni regle agrisi. ilac kismi inanin hicbir sey; hani regle oldugumuz ilk saat canimiz acir onun gb, her ay cektigimiz agri yani bence korkulcak bir sey degil. hatta regle agrilarimiz daha gucludur. sonra saga ve sola donduruyor sizi bir de oole rontgen cekiyor. sonra kalkip tuvalete gidiyorsunuz birkac adim yuru diyor size. sonra son bir ustten aletsiz ic camasirim bile ustumdeydi dusunun normal rontgen cekiyor. tuvaletten sonra icerde ilac kaldi mi diye bakiyor bence. ve bitiyor. minnacik bir kanamam oldu, normalmis. sonra tum gun temizlik yaptim hatta 2 saat yolculuk yaptim, hicbir sey yoktu. ama aleti takarken benim canim cidden acidi size de sonra mahcup olmamak icin bu kismini soylemeliyim.fakat inanin belki bir dakkadan azdir, mutlaka dayanilir. herkesin kolay gecmisi dilegiyle. bu arada doktor bana da dedi birkac ay hamilelik sansin artacak otomatik olarak diye:)) Insallah, Allah buyuk.