Rahim filmi (HSG) tecrübesini yaşayanların paylaşım alanı..

günaydın herkese benımde bugün rahim flmim çekilecek ama korkudan kalbim çarpıyo gerçi anestezili olacak çok şükür ama inanılmaz stres yaptım inş. sonuçlar ii çıkar

bende cumartesi cektirecem canım anastezili nasıl gecti anlatırmısın anastezının yan etkisi oluyomu

Mrb arkadaşlar bende ayin 28. De çektircem napicam bilmiyorum... çok kokuyorum açikçasi... Ama doktoruma giden bi arkaşima çekti şuan kendisi hamile... Allah bizlere de nasip eder inşallah..

kızlar ben salı günü rahim filmi çektirdim vajinam hala daha acıyor birazda leke leke akıntım oluyor ama sadece sabahın il saatlerinde ondan sonra olmuyor
rahim filmden kaçgün sonra ilişkide bulunulu bilen varmı yardım acil cvp lütfen

bende cumartesi cektirecem canım anastezili nasıl gecti anlatırmısın anastezının yan etkisi oluyomu

canım çok şükür bugün çektirdim temiz çıkktı allahıma şükürler olsun anestezili oldu ama ilk masaya yatınca çok stres yaptım ölcem sandım doktorum seni uyutmadan hiç bişeye başlamıyacaz deyince ferahladım söledigi gibide bişi yapmadı anestezi verilene kdr sadeceye masaya uzanma hazırlıgı yapıldı başkada bişi hatırlamıyorum inan oan anestezi olmasa kalkar giderdim herlde okdr stres yaptım rahat ol hiç bişiden hjaberin olmuyo uyanınca az bi kanamam olmuş ped verdiler ev geldim ve çok iyiym hiç bi yan etkisi olmadı hiç agrım kanamam da olmadı çok fazla inş. sizlerinkjide benımki kdr rahat geçer ve temiz çıkar

kızlar ben salı günü rahim filmi çektirdim vajinam hala daha acıyor birazda leke leke akıntım oluyor ama sadece sabahın il saatlerinde ondan sonra olmuyor
rahim filmden kaçgün sonra ilişkide bulunulu bilen varmı yardım acil cvp lütfen

cnm benım doktorum 1 hafta dedi ama bazıları 2gün diyormuş yani doktorun sölüyo bildigim kadarıyla

vicdan hanım ben kulube yeni katıldım,öncelikle selam,rahim filmini 1 ay önce yaptırdım üzgünüm ama ben 3 gün kalkamadım,çok acı oldu,doktorumun söylediğine göre rahim çok küçük bilemiyorum.ama önemliyese yaptır derim.

Arkadaşlar rehim filmi cektirmem gerekiyor fakat jinekologumu genel anestezi için ikna edemedim:çok üzgünüm: Yaptığım araştırmalar son derece gözümü korkuttu.Bu konuda tecrübesi olan arkadaslar paylasırsanız cok mutlu olurum.Şimdiden tesekkürler.
2 gun once cektırdım bende cok korkuyordum arastıdım en rahat agrısız nerde yaptırabılırım dıye cok sukur normal muayeneden daha kolay gectı hıc korkma bence teknolojı cok gelıstı...

beyzacım anetstezili daha kolay kaltığında haf,f bir ağrın oluyor birazda sersem gibi oluyorsun uyandığında anestezinin etkisiyle tabi birkaç sonra bişeyin kalmıyor ben eve geldiğimde uyudum hep sonra uyandığımda ağrım falan olmadı ama bence anestezli olun derrim ben hee birde kanama olucak ama korkma az miktarde olduğu sürece korkma olurmu canım ertesi gün sedece lekelenme tarzında olucak

teşekkür ederim arkadaşlar yarın cektırcem inşalllah beni rahatlattınız bırde arkadaslar anestezili nekadar para ödediniz

2 gun once cektırdım bende cok korkuyordum arastıdım en rahat agrısız nerde yaptırabılırım dıye cok sukur normal muayeneden daha kolay gectı hıc korkma bence teknolojı cok gelıstı...

canım sen nerde yaptırdın ve fiyatı neydi soylermısın? bende herkes gibi çok korkuyorum. ben pendik tarafında oturuyorum ama hala yaptırabilecek bir yer bulamadım kendime. normalde jinekologum nenehatun hastanesinde ama ordada hsg makinası bozulmuş ve bir seneye yakında yapılmıyor:eek:klava:

bende 15 gün önce çektirdim canım.benim doktorum da anestezi uygulamadı.10 dakika sürüyor.korkulacak bişey yok.tamam ağrıyor ama dayanılamıyacak kadar değil tabiki.zaten işlem çok kısa sürdüğü için anlamıyosun bile.inşallah allah hepimizin uğraşlarını görür ve bizi sağsalim bebişleirmize kavuşturur kızlar.allah isteyip de sahip olamayan tüm kadınlara sağlıklı bebekler nasip etsin.dualarımızı karşılıksız bırakmasın.hiç korkma canım.içini ferah tut.[allah dualarınızı kabul eder inşallah gercekten bebek sahıbı olmak çok güzel bır duygu benımde 15 aylık oglum var ve allah onu bana bagşettıgı için çok mutluyum.ben fahriye.inşallah dualarınız kabul olur sızlerınde bu duyguyu yaşamanası isterım.amin

merhba arkadaşlar bende büyük ihtimalle yarın film çektiricem.doktorum bugün arayıp haber vericek anestezili olacak sanırım.ama yinede çok korkuyorum

Kizlar doktorum aradi yarin filmi çektiriyorum sabah saat 10:30 da çektiricem anestezili olarak. Ayyy kizlar çok korkuyorum anestezili olmasina rağmen içimde korku var anesteziyi araştirdim internetten ağizdan bişiyler sokuyolarmiş falan diye yaziyo solunum için. Anestezili çektiren arkadaşlar lütfeeeeeen bilgi verin yardimci olun

canım anestezili yaptıracağına göre yardımlık birşey yok sen sadece yatıyorsun bide kalktığında herşey bitmiş görüyorsun yani şuan yaptığın stresin boşa olduğunu yarın anlayacaksın:KK66:besmeleni çek ve yat gerisi zaten doktorun işi:KK66:hayırlı sonuçlarla dönersin inşallah

kızlar sormayı unuttum rahim filmi çektiren arkadaşlar o ay adetinizde ilerleme yada gerileme söz konusu oldumu yoksa aynı tarihtemi adet gördünüz bilgilendirirseniz sevinirim

yakinda cektirecek arkadaslar, cidden bu kadar korkup da kendinizi hirpalamayin! inanin her sey dahil on dakika yoksa islemin kendisi bes alti dakika suruyor. sadece basinda rahme ilac vermeden once aleti yerlestirirken bir dakika kadar caniniz yanacak. mukakak kisiden kisiye degisebilir ama uykularinizi kacircak bir sey degil. ben de agriya hic gelemeyenlerdenim ben bile boyle diyorsam bakin goreceksiniz nasil kolay. ilac verildiginde adet olmadan onceki karin siziniza benzer bir sizi olacak. ozellikle bu kismi eger tupleriniz aciksa hicbir sey. tek agri kismi yazdigim gb bastaki bir dakika. Insallah sonuclariniz temiz cikar, Allaha dua edin kaslarinizi serbest birakmaya calisin.

ınsalh ole olur bende cektırecegım ama bı turlu adet olmuyorum bu ay:) ne garıp deılmı bende 1 yılı doldurdum evlılıgımın artık kesın cektırecegım

canım ben yarın çektirecegim ama çok korkuyorum valla bu gece uyuyamayacagım galiba

X