Rahim filmi (HSG) tecrübesini yaşayanların paylaşım alanı..

canlar bende geçen hafta çektirdim rahat olun hiçbişi yok. panik içinde gittim korka korka. sadece ben vajinal muanedende rahatsız olduğum için kasıldımm ve aletleri takrken durumunu hissettim o sıvı verme aşaması çok kısa sürüyo. inaının korkulacak bişi diil. bebiş için değer....

kizlar ben de cuma cektirecegim dua edin bana temiz ciksin sonuc. bir de alet takarken cok acimasin:KK43: benim de tek korkum alet kismi ama en azindan fazl surmez diye umuyorum bir de doktorum yapicak o kismi rahatlatti beni. bir gece oncesinde antibiyotik verdi, iki tane alacakmisim. bir de kas gevsetici verdi, biraz aciyacak ama korkma ozellikle tuplerin aciksa cok az agrir, bir sorun gorursek daha basincli veririz ilaci biraz daha fazla agrir o zaman dedi. ama kesinlikle anesteziyle yapilcak bir sey degil, o kadar da aciyacak mi diye soruyorsan kesinlikle cok acimayacak dedi. umarim, cuma ayintili yazarim size asama asama, gidecek arkadaslara fikir olur.

merhaba arkadaşalr bende ayın 21 inde rahim filmi çektiricem antestezili istedim ama korkuyorum anetsteiz nasıl ypıyorlar beldenmi uyuşturuyorlr yoksa koldanmı iğne yapıorlar birde adetliykenmi yapıyorlar bu filmi

kizlar ben de cuma cektirecegim dua edin bana temiz ciksin sonuc. bir de alet takarken cok acimasin:KK43: benim de tek korkum alet kismi ama en azindan fazl surmez diye umuyorum bir de doktorum yapicak o kismi rahatlatti beni. bir gece oncesinde antibiyotik verdi, iki tane alacakmisim. bir de kas gevsetici verdi, biraz aciyacak ama korkma ozellikle tuplerin aciksa cok az agrir, bir sorun gorursek daha basincli veririz ilaci biraz daha fazla agrir o zaman dedi. ama kesinlikle anesteziyle yapilcak bir sey degil, o kadar da aciyacak mi diye soruyorsan kesinlikle cok acimayacak dedi. umarim, cuma ayintili yazarim size asama asama, gidecek arkadaslara fikir olur.

neyse canım ben seni merakla bekliyorum ona göre çektireceğim. Daha öncede söylemiştim ya çok korkuyorum peki sen lokal anestezi falan istedinmi?umarım herşey yolunda gider dualarım seninle hadi bakalım...hihoyyyt

bugun bende rahim filmimi cektirdim korkarak gittim eşimde yanımdaydı sağolsun.. içeri girdi hatda ellerinden sımsıkı tuttum destek aldım güç aldım resmen.. ama biraz acıdı yaa ilacı verirken acıyo iştee sonra hiçbir agrım sızım olmadı halada yok. gitmeden bi ağrı kesici almıştım belkide ondandır.. Bize dr. 1 hafta ilişki olmasın dedi antibiyotik ve agrı kesici verdi.. sonucumda temiz cıktı cok şükür. Eşimde bugun spermiogram testi oldu oda temiz cıktı cok şükür.. şimdi yumurtlama takibime başlanıcak.. Allahım hayırlısıyla versin aminn

ıst.hangı hastanede cekıldın bırde agrı kesıcı hangısını kullandın bende yarın hormon testı yaptırcam 5 gun sonrada rahım fılmı cekılcem yer arastırması yapıyorm korkuyorm tedırgınım acıkcası benı rahatlatırsan sevınırım...

bende bu ay adet olmayı bekliyorum adetim 3 gün gecikti özel hastanelerden birine sordum 150 dedi. bikaç ay önce 210 du sanırım ssk ödediği ücreti arttırmış
450 leri filan duyunca şok oldum avrupa yakasınnda güveebileceğimiz iyi yerler bilen varmı fiyatlar neler yardımcı olurmusunuz

canım ben 10 gün önce zeytinburnu avrasya hastanesinde çektirdim. ssklıysn 10 lira muayene ücreti ödüyosun 177 lirada rahim filmi için ödüyosun dr nurcan dalan kendi çekti çok rahat edersin tavsiye ederım.

yazılarınızı okudum bende hamiş olmayı bekleyenlerdenim inş bana şans getirir bu site

inş allah tüm isteyenlere nasip etsin benim bir tane oldugu halde stres oldum senin ilk galiba

bu ay rahim filmi çektirecegim çok korktum herkes degişik şeyler yazmış

bende korkuyorum doktorum lokal anesteziyle yaparız dedi. AMA YİNEDE ENDİŞELİYİM...

sanırım kasımın 1 gibi bakalım hayırlısı olsun ama korksamda çektireceğim. başka çare yok...

X