kizlar ben de cuma cektirecegim dua edin bana temiz ciksin sonuc. bir de alet takarken cok acimasinbenim de tek korkum alet kismi ama en azindan fazl surmez diye umuyorum bir de doktorum yapicak o kismi rahatlatti beni. bir gece oncesinde antibiyotik verdi, iki tane alacakmisim. bir de kas gevsetici verdi, biraz aciyacak ama korkma ozellikle tuplerin aciksa cok az agrir, bir sorun gorursek daha basincli veririz ilaci biraz daha fazla agrir o zaman dedi. ama kesinlikle anesteziyle yapilcak bir sey degil, o kadar da aciyacak mi diye soruyorsan kesinlikle cok acimayacak dedi. umarim, cuma ayintili yazarim size asama asama, gidecek arkadaslara fikir olur.
bugun bende rahim filmimi cektirdim korkarak gittim eşimde yanımdaydı sağolsun.. içeri girdi hatda ellerinden sımsıkı tuttum destek aldım güç aldım resmen.. ama biraz acıdı yaa ilacı verirken acıyo iştee sonra hiçbir agrım sızım olmadı halada yok. gitmeden bi ağrı kesici almıştım belkide ondandır.. Bize dr. 1 hafta ilişki olmasın dedi antibiyotik ve agrı kesici verdi.. sonucumda temiz cıktı cok şükür. Eşimde bugun spermiogram testi oldu oda temiz cıktı cok şükür.. şimdi yumurtlama takibime başlanıcak.. Allahım hayırlısıyla versin aminn
bende bu ay adet olmayı bekliyorum adetim 3 gün gecikti özel hastanelerden birine sordum 150 dedi. bikaç ay önce 210 du sanırım ssk ödediği ücreti arttırmış
450 leri filan duyunca şok oldum avrupa yakasınnda güveebileceğimiz iyi yerler bilen varmı fiyatlar neler yardımcı olurmusunuz
slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım
yazılarınızı okudum bende hamiş olmayı bekleyenlerdenim inş bana şans getirir bu site
inş allah tüm isteyenlere nasip etsin benim bir tane oldugu halde stres oldum senin ilk galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?