günaydın herkese benımde bugün rahim flmim çekilecek ama korkudan kalbim çarpıyo gerçi anestezili olacak çok şükür ama inanılmaz stres yaptım inş. sonuçlar ii çıkar
bende cumartesi cektirecem canım anastezili nasıl gecti anlatırmısın anastezının yan etkisi oluyomu
kızlar ben salı günü rahim filmi çektirdim vajinam hala daha acıyor birazda leke leke akıntım oluyor ama sadece sabahın il saatlerinde ondan sonra olmuyor
rahim filmden kaçgün sonra ilişkide bulunulu bilen varmı yardım acil cvp lütfen
2 gun once cektırdım bende cok korkuyordum arastıdım en rahat agrısız nerde yaptırabılırım dıye cok sukur normal muayeneden daha kolay gectı hıc korkma bence teknolojı cok gelıstı...Arkadaşlar rehim filmi cektirmem gerekiyor fakat jinekologumu genel anestezi için ikna edemedim:çok üzgünüm: Yaptığım araştırmalar son derece gözümü korkuttu.Bu konuda tecrübesi olan arkadaslar paylasırsanız cok mutlu olurum.Şimdiden tesekkürler.
bende cumartesi cektirecem canım anastezili nasıl gecti anlatırmısın anastezının yan etkisi oluyomu
2 gun once cektırdım bende cok korkuyordum arastıdım en rahat agrısız nerde yaptırabılırım dıye cok sukur normal muayeneden daha kolay gectı hıc korkma bence teknolojı cok gelıstı...
bende 15 gün önce çektirdim canım.benim doktorum da anestezi uygulamadı.10 dakika sürüyor.korkulacak bişey yok.tamam ağrıyor ama dayanılamıyacak kadar değil tabiki.zaten işlem çok kısa sürdüğü için anlamıyosun bile.inşallah allah hepimizin uğraşlarını görür ve bizi sağsalim bebişleirmize kavuşturur kızlar.allah isteyip de sahip olamayan tüm kadınlara sağlıklı bebekler nasip etsin.dualarımızı karşılıksız bırakmasın.hiç korkma canım.içini ferah tut.[allah dualarınızı kabul eder inşallah gercekten bebek sahıbı olmak çok güzel bır duygu benımde 15 aylık oglum var ve allah onu bana bagşettıgı için çok mutluyum.ben fahriye.inşallah dualarınız kabul olur sızlerınde bu duyguyu yaşamanası isterım.amin
teşekkür ederim arkadaşlar yarın cektırcem inşalllah beni rahatlattınız bırde arkadaslar anestezili nekadar para ödediniz