Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar bende salı günü çektiricem ve korkuyorum ama ben anestezili istedim çünkü normal bir jineklog muanesinde bile acı duyuyorum.
rahim filmi çektiren arkadaşlar hamilelik sonucu alan varmı bana doktorum film çektirdikten sonra 3 ay beklicez dedi olmazsa tüp bebek yöntemine geçicez dedi
Bilginize ihtiyacım var arkadaşlar
Tecrübeli arkadaşlar msj ma cvp verirseniz sevinirim
korkmayın arkadaslar hersey bebıslerımız ıcın:) bende cektırıcem 26 sına ınsalh hayırlısyla...
arkadaşlar bende salı günü çektiricem ve korkuyorum ama ben anestezili istedim çünkü normal bir jineklog muanesinde bile acı duyuyorum.
rahim filmi çektiren arkadaşlar hamilelik sonucu alan varmı bana doktorum film çektirdikten sonra 3 ay beklicez dedi olmazsa tüp bebek yöntemine geçicez dedi
sevgili zeytin79 bende bu tecrübeyi eskişehir osmangazi üniversitesinde yaşamıştım. umarım orası sanada uğurlu gelir