Rahim filmi (HSG) tecrübesini yaşayanların paylaşım alanı..

bende çektirebilir miyim bilmiyorum benimki daha önce olur çünkü yeni adet oldum doktor adet bittikten üç gün sonra demişti

korkmayın arkadaslar hersey bebıslerımız ıcın:) bende cektırıcem 26 sına ınsalh hayırlısyla...

arkadaşlar bende salı günü çektiricem ve korkuyorum ama ben anestezili istedim çünkü normal bir jineklog muanesinde bile acı duyuyorum.
rahim filmi çektiren arkadaşlar hamilelik sonucu alan varmı bana doktorum film çektirdikten sonra 3 ay beklicez dedi olmazsa tüp bebek yöntemine geçicez dedi
Bilginize ihtiyacım var arkadaşlar
Tecrübeli arkadaşlar msj ma cvp verirseniz sevinirim

arkadaşlar bende salı günü çektiricem ve korkuyorum ama ben anestezili istedim çünkü normal bir jineklog muanesinde bile acı duyuyorum.
rahim filmi çektiren arkadaşlar hamilelik sonucu alan varmı bana doktorum film çektirdikten sonra 3 ay beklicez dedi olmazsa tüp bebek yöntemine geçicez dedi

arkadaşım bi şey soracagım eşinin tahlilleri normal miydi

bende bu konuyu araştıtıyorum ama normal yolla çok hamile kalan varmış hadi cesaret

Peki arkadaşım sen lokal anestezimi yoksa genelmi istedin. acaba yinede canımız yanarmı korkuyorum vallahi....
:1no2:

kizlar size guzel haberlerim var, bu gun rahim filmi cektirdim. size asamalari anlatayim. ilk once SAKIN KORKMAYIN COK KOLAYMIS! tek basta aleti yerlestirirken aciyor, o da bir dakka ancadir. sonra doktor ilaci iceri veryor ayni regle agrisi. ilac kismi inanin hicbir sey; hani regle oldugumuz ilk saat canimiz acir onun gb, her ay cektigimiz agri yani bence korkulcak bir sey degil. hatta regle agrilarimiz daha gucludur. sonra saga ve sola donduruyor sizi bir de oole rontgen cekiyor. sonra kalkip tuvalete gidiyorsunuz birkac adim yuru diyor size. sonra son bir ustten aletsiz ic camasirim bile ustumdeydi dusunun normal rontgen cekiyor. tuvaletten sonra icerde ilac kaldi mi diye bakiyor bence. ve bitiyor. minnacik bir kanamam oldu, normalmis. sonra tum gun temizlik yaptim hatta 2 saat yolculuk yaptim, hicbir sey yoktu. ama aleti takarken benim canim cidden acidi size de sonra mahcup olmamak icin bu kismini soylemeliyim.fakat inanin belki bir dakkadan azdir, mutlaka dayanilir. herkesin kolay gecmisi dilegiyle. bu arada doktor bana da dedi birkac ay hamilelik sansin artacak otomatik olarak diye:)) Insallah, Allah buyuk.

ben hiç ağrılı olmadı diyen arkadaşlara hayret ediyorum, çünki ben acıya dayanıklı biri olduğum halde bilmem taş düşüren varmı yerlerde kıvrandırıyor insanı o bile rahim filmi sırasındaki acının yanında halt etmiş. bana birden fazla ağrı kesici yapıldığı halde bir daha istedim ağlamak değildi benimkisi anırdım resmen doktor bana doğal dedi bu acı. kanamamda oldu. Benimle başka çektiren ve fazla acı hissetmeyen arkadaşların farkı ne bilmiyorum belkide doktordan kaynaklanıyodur çünki yaşadığım yerin imkanları ve doktorları çok sınırlı imkanlara sahip.

selam arkadaşlar. rahim filmini adete 4-5 gün kala çektirmenin sakıncası olurmu sizce. tüp bebek raporu için istediler. yardımcı olursanınz sevinirim .sağolun

arkadaşlar ben dün çektirdim rahim filmini anestezili ama çok korkuyordum çünkü
uyandığımda herşey bitmişti zor ayıldım
kızlar doktor bana ilaç falan vermedi ben aradım antibiyotik vericekmisiniz dedi ben sorunca yazdı yani bugün
birde sizlere sormak istediğim filimden kaç gün sonra ilişkide bulabilirz

rahim filmini hamilelik riskine karsilik adetten hemen sonraki birkac gun icinde cekiyorlar diye biliyorum. besinci gun bittigini dusunun dokuzuncu gun en gec. antibiyotik benim doktorum da verdi. iliski icin bir sey dememisti ama ben enfeksiyon riskine karsi iki gun iliskiye girilmesin diye okumustum ve mantikli geldigi icin oyle yaptim. ama bu ay bebek deneyelim mi deyince, evet demisti, israrla x_ray isini aldigimi sorunca da, ovulasyon oncesi aldin bir sey olmaz demisti.

benim hamilelilk gibi bi şansım beklentim yok ama. eğer bu sebeb adetten sonra çekiliyorsa ki öyle herhalde adete bir kaç gün kala çekinim gider.

of ya of bu cuma bende rahim filmi çektirecem veeee inanılmaz derecede korkuyorum zaten ağrı eşiğim de çok düşük yani acıya karşı pek dayanıklı değilim bu sayfaları okudukça kalbim sıkıştı kadın olmak zor yani....doktorum anesteziye sıcak bakmayanlardan tabi erkek doktor anlamaz kadınlığın zorluklarından...ufak bir operasyon diyor bir inanabilsem lütfen yardım et ALLAHIM....

Kızlar benimde salı günü rahim filmim çekilecek..Burdan okuyup çok korktum ve doktoruma söyledim oda endişelenecek birşey olmadığını ve anestezi ile yapacağını söyledi birazcık rahatladım ama yine de korkuyorum....

arkadaşlar ben rahim filmini 6 sene önce çektirdim. Acı çekmedim desem yalan olur fakat onun sayesinde şimdi 5 yaşında bir kızım var. evlendikten 7 sene sonra rahim filmi sayesinde hamile kalabildim. dr. anlatığına göre tüplerde hafif tıkanıklık varsa filmi çekmek için tüplere enjekte ettikleri koyu kıvamlı ilaç sayesinde bu tıkanıklık açılıyormuş. Benimde aynen öyle oldu.Filmi çektirdikten sonra 2 gün kahverengimsi akıntı oldu. Bir ay sonrada hamile kaldım. Darısı tüm isteyenlerin başına. Allah aratmasın gerçekten çok zor. Arkadaşlarımada şimdiden geçmiş olsun.

sevgili zeytin79 bende bu tecrübeyi eskişehir osmangazi üniversitesinde yaşamıştım. umarım orası sanada uğurlu gelir

günaydın herkese benımde bugün rahim flmim çekilecek ama korkudan kalbim çarpıyo gerçi anestezili olacak çok şükür ama inanılmaz stres yaptım inş. sonuçlar ii çıkar

X