merhaba bende önümüzdeki ay rahim filmi çektireceğim ama çok endişem var. çünkü normal muayenede bile çok zorlanıyorum.Bakalım ne olacak umarım ikimizinkide temiz çıkar gundogmadan.allah yardımcımız olsun
endise bende de var acikcasi yok degil; jinekologtada genelde kasilirim benim ozellikle derdim o aleti yerlestiriyorlar ya dunya basima yikiliyor; ama diyorumki kendime, ne yapalim basa gelen cekilir!! bes dakika icin anestezi almak tuhaf geldi bana cunku dusunku hamile kalicaz _Insallah_ sezeryan istiyecegiz, iyi guzel a erken dogum olursa normal dogurmayacagim diyemeyizki bebek yola girerse normal dogum:)) yani bebek isterken bunlari bilmmemiz lazim. simdi biz bes dakika aciya narkoz yersek doguma nasil hazir oluruz!! kendimizi ve birbirimizi motive edecegiz, korkmak yok; kaslari serbest birakicagiz dua ederek atlatcagiz bes dakikayi!:)) ama bilen varsa bir soru benim rahim ters, ee nasil duzlesticekler rahim filminde rahmi one cekiyorlar gb seyler okuyorum; asil simdi beni bunun stresi sardi bilen var mi kizlar, rahmi arkaya donuk olup yaptiranlar lutfen cevap. ne cesurum ama:1shok:
tşk edrim desteğin için dediklerin çok doğru dayanacağız ne yapalım. sen ne zaman çektireceksin ben adet günümü bekliyorum. ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.
senın sonucun ne cıktı temızdır ınsalh
canim bana dediysen ,sonuc temiz cikti ama daha doktora gostermedim bu haftalarda gitce, bakalim yinede o ne dicek , ama kagitta bi problem yok yaziyo
canim bende 3 hafta once rahim filmi cektirdim, icerisine alet takarken ,ve ilaci bosaltirken baya agriyo,
ama cok kisini, film bittikten baya sonra yine agriyomus ve kanamasi oluyomus,
benim hemen agrisi gecti, birazcik kanamam oldu cok az bisey,
filmdeyken agrisida normal, hani adet sancinin birazcikdaha siddetlisi
fazla korkma ve kendini kasma, tuplerin kapali cikabiliyomus kasinca, rahat olmaya calis, insallah hamile kalirsinda gerek kalmaz, filme