Rahim filmi (HSG) tecrübesini yaşayanların paylaşım alanı..

cok gecmiş olsun canım yaaa inşallah aradıgın gibi bir yer bulursun özelde olunca tabikide fiatta özel oluyo devlet hastanelerini ara veya tanıdıgın biri filan hastanede devreye koyabilecegin öle olabilir ama zor bide google da büyük ortrdogu tıp merkezi yaz oranın telefonunu al veya mail yolla adresleri filan yazıyo hemen dönüyolar yeri demetevlerde birde maltepede var lina kadın saglıgı merkezi oda var google da bi şansınıda dene derim kolay gelsin

livaza sağol bitanem ya çok tşk ederim ilgin için hemen bakıyorum...

Arkadaşlar bende bugün rahim filmi çektirdim. öncesinde çok araştırdım, sordum, fiyat aldım en son bir özel hastanede karar kılmıştımki radyalogları izindeymiş, üstelik dayanamam diyede anestezili olacak dedim hep. Sonra üsküdardaki Mihrimah Sultan Hastanesini aradım ve bilgi aldım. Bizde çekim ağrılı olmaz dediler şaşırdım. Çekim öncesi idrarınıza sıkışmanız gerekiyo, böylece rahmi düzleştirmek için herhangi bir işlem yapılmıyo ve canınız yanmıyor. Sadece spekulumu yerleştirdi ve sıvıyı verdi. Çok korktuğum halde, Hiçbirşey hissetmedim. Makinalar dijital, hastane çok temiz ve insanlar çok güler yüzlü.Bunları paylaşarak istanbuldaki arkadaşlarıma bir faydam olsun istedim. Çünkü bende çok sıkıntılı ve stresli günler geçirdim öncesinde. Şimdi ne kanamam var, nede ağrım çok şükür. hepimize allah sağlık versin, bebeklerimizi kucağımıza alabilmeyi nasib etsin.

endise bende de var acikcasi yok degil; jinekologtada genelde kasilirim benim ozellikle derdim o aleti yerlestiriyorlar ya dunya basima yikiliyor; ama diyorumki kendime, ne yapalim basa gelen cekilir!! bes dakika icin anestezi almak tuhaf geldi bana cunku dusunku hamile kalicaz _Insallah_ sezeryan istiyecegiz, iyi guzel a erken dogum olursa normal dogurmayacagim diyemeyizki bebek yola girerse normal dogum:)) yani bebek isterken bunlari bilmmemiz lazim. simdi biz bes dakika aciya narkoz yersek doguma nasil hazir oluruz!! kendimizi ve birbirimizi motive edecegiz, korkmak yok; kaslari serbest birakicagiz dua ederek atlatcagiz bes dakikayi!:)) ama bilen varsa bir soru benim rahim ters, ee nasil duzlesticekler rahim filminde rahmi one cekiyorlar gb seyler okuyorum; asil simdi beni bunun stresi sardi bilen var mi kizlar, rahmi arkaya donuk olup yaptiranlar lutfen cevap. ne cesurum ama:1shok:

gercekten rahım fılmı cektırıp sonrasında hamıle kalan varmı yanı tuplerı acıyormu ?

sımdı k.marasta rahım fılmı kaca cekılıyor sordum.ılacı bız alısak 200 ytl anestezı olursa 350 ytl esıme bıle soylemeden gıdıp cektırıcem artık kafama koydum yanlız adet bıtımınde oluyormus dogrumu arkadslar?

evet canım adet bittikten sonrakli 3 gün içinde ama önceden ara randevu alki gününü ayarlayabilesin

ozel hastahanede randevuya gerek yokmus.temız cıksın baska bısey ıstemıyorum:)

tşk edrim desteğin için dediklerin çok doğru dayanacağız ne yapalım. sen ne zaman çektireceksin ben adet günümü bekliyorum. ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.

kızlar bende bugün doktora gittim 2 aylık tedavi verdi bu 2 ay içinde hamile kalamazsam rahim filmi istiyor veeeeee korkuyorum çok canınız yanıyormu bilgi verin lütfen

canim bende 3 hafta once rahim filmi cektirdim, icerisine alet takarken ,ve ilaci bosaltirken baya agriyo,
ama cok kisini, film bittikten baya sonra yine agriyomus ve kanamasi oluyomus,
benim hemen agrisi gecti, birazcik kanamam oldu cok az bisey,
filmdeyken agrisida normal, hani adet sancinin birazcikdaha siddetlisi
fazla korkma ve kendini kasma, tuplerin kapali cikabiliyomus kasinca, rahat olmaya calis, insallah hamile kalirsinda gerek kalmaz, filme

kızlar yha izmir ege dogumevi ve kadın hastalıları hast. rahim filmi çektiren varmı ücret nedir muayene gereklimi cvp verirseniz sevinirim

tşk edrim desteğin için dediklerin çok doğru dayanacağız ne yapalım. sen ne zaman çektireceksin ben adet günümü bekliyorum. ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.

benimde yarindan itibaren uc dort gun icinde cektirmem gerekiyor ama daha randevu ayarlaadigim icin belki obur aya kalacaktir. aslinda bu ay cok motve olmustum umarim bir yer bulurum da birkac gune cektiririm. korkma tatlim korkularini cesarete cevir tabiiki hepimiz cekiniyoruz ama ne yapalarim gelecekteki bebeklerimiz icin, Allah yardimcimiz olsun.

canim bana dediysen ,sonuc temiz cikti ama daha doktora gostermedim bu haftalarda gitce, bakalim yinede o ne dicek , ama kagitta bi problem yok yaziyo

cok sevındım ınsalh aynısı bende de olur cunku kuzenımkı tıkalı cıkmıstı amelıyat oldu bende aynı seylerı yasamk ıstemem:roflol:

canım isağol bilgilerin için inşallah gerek kalmaz hepimizin olur birgün bebişi:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::dance::dance::dance:

bende bu ay adet olmayı bekliyorum adetim 3 gün gecikti özel hastanelerden birine sordum 150 dedi. bikaç ay önce 210 du sanırım ssk ödediği ücreti arttırmış
450 leri filan duyunca şok oldum avrupa yakasınnda güveebileceğimiz iyi yerler bilen varmı fiyatlar neler yardımcı olurmusunuz

kızlar merhaba bende bu ay rahim filmi çektiricem sizlere bişey sormak istiyorum anestezili olarak rahim filmi çektiren arkadaşlar aletleri rahme yerleştirdikten sonramı anesteziyi uyguluyorlar yoksa aletleri takıp ondan sonramı anestezi yapıyorlar bunu sormamın nedeni ben ağrıdan çok o aletlerden korkuyorum

pardon biraz yanlış sormuşum önce aletleri takıp mı anestezi uyguluyorlar yoksa önce anesteziyi uygulayıp sonramı aletleri takıyorlar demek istemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…