Rahim filmi (HSG) tecrübesini yaşayanların paylaşım alanı..

kızlar bu konuda hiç korkmayın beni acayip korkutmuşlardı doğumdan bile zor diye ama bitti dediklerinde ben şaşırdım çünkü ben heray adet döneminde çok daha fazla ağrı çekiyorum 1-2dk ilaç verildikten sonra bi sancı oluyor okadar rahat olun bir arkadaşım hsg den sonra adet olmadı şimdi 5 aylık hamile filmden sonra hamile kalma şansı artıyormuş bize dr.korunma konusundada bişey söylemedi zaten adetin bittikten hemen sonra çekiliyor allah yardımcınız olsun

merhaba bende önümüzdeki ay rahim filmi çektireceğim ama çok endişem var. çünkü normal muayenede bile çok zorlanıyorum.Bakalım ne olacak umarım ikimizinkide temiz çıkar gundogmadan.allah yardımcımız olsun

arkadaşlar bende bugün çektirdim bilgilendirmek açısından yazayım dedim hepiniz bünyenizi tanıyorsunuz eğer acıya dayanıklı bir yapınız varsa hiç anesteziye gerek yok 5 dakkalık bir işlem ama canı tatlı olanlardansanız normal muayene bile size acı veriyorsa zaten doktorunuzda anestezi önerir bu durumda yani topu topu 2 dakkalık bir sancı oda tamamen adet sancısının biraz fazlası zaten hazırlıklardan hariç iişem yani sancı süresi 2 dakkayı geçmez hepinizin Allah yardımcısı olsun bebişlerimiz için değer kızlar en azından o 5 dakkayı bu düşünceyle geçirmek bile sancımızıhafifletecektir:KK66:

arkadaşlar bende bugün çektirdim bilgilendirmek açısından yazayım dedim hepiniz bünyenizi tanıyorsunuz eğer acıya dayanıklı bir yapınız varsa hiç anesteziye gerek yok 5 dakkalık bir işlem ama canı tatlı olanlardansanız normal muayene bile size acı veriyorsa zaten doktorunuzda anestezi önerir bu durumda yani topu topu 2 dakkalık bir sancı oda tamamen adet sancısının biraz fazlası zaten hazırlıklardan hariç iişem yani sancı süresi 2 dakkayı geçmez hepinizin Allah yardımcısı olsun bebişlerimiz için değer kızlar en azından o 5 dakkayı bu düşünceyle geçirmek bile sancımızıhafifletecektir:KK66:

canım sana katılıyorum korkutanlar saolsun beni korkutan arkadaş döndüğümde şaşırdı ne oldu kaçtınmı çektirmeden dedi hasta olup yataklara düşmemi falan bekliyorlardı sanırım ama giderken çok korkarak ve tedirgin gittim dönüşüm okadar rahattı ki hiç bişey yaşamamış gibiydim bebiş isteyenler hiç korkmayın güzel günlerinizi düşünün:emir_bebek::CüvCüv:

bende bu adet bıtımınde cektırecem arkadaslar anastezili düsünüyorum cunkü benım bulundugum yerde devlet hastanelerı cekmıyor fılmı özel hastaneye cektırmek zorundayım anastezını 257 anastezısız 207 ytl mıs 50 lıra ıcın kendımı rıske atmıyım enınde sonunda bu parayı ödiycem özel hastanede cektıren arkadaslar sız nekadar ücret ödediz????

merhaba aranıza yeni katıldım doktorum banada rahim filmi çektirmem gerektiğini söyledi ama şu anda sırnak beytüşşebapta olduğum için ancak yazın çektirebileceğim ama çok korkuyordum hatta çektirmemeyi bile düşünüyordum ama sizlerin yazılarını okuyunca fikrimi değiştirmeye başladım deneyimlereinizi paylaştığınız için teşekkür ederim beni rahatlattınız :emir_bebek:

kızlar bende çektirdim çok az ağrı oldu ama doktora göstermedim daha inş iyi çıkar inş allah hepimize sağlıklı bebişler verir:CüvCüv:

bende rahim filmi çektirdim daha dr göstermedim inş iyi çıkar allah tüm isteyenlere sağlıklı bebişler versin inş

bende bu adet bıtımınde cektırecem arkadaslar anastezili düsünüyorum cunkü benım bulundugum yerde devlet hastanelerı cekmıyor fılmı özel hastaneye cektırmek zorundayım anastezını 257 anastezısız 207 ytl mıs 50 lıra ıcın kendımı rıske atmıyım enınde sonunda bu parayı ödiycem özel hastanede cektıren arkadaslar sız nekadar ücret ödediz????

canım devlet hastahanesinde çekmiyorlar burdada bende özelde çektirdim 210 ytl çektirdim haziranda

bugun bende rahim filmimi cektirdim korkarak gittim eşimde yanımdaydı sağolsun.. içeri girdi hatda ellerinden sımsıkı tuttum destek aldım güç aldım resmen.. ama biraz acıdı yaa ilacı verirken acıyo iştee sonra hiçbir agrım sızım olmadı halada yok. gitmeden bi ağrı kesici almıştım belkide ondandır.. Bize dr. 1 hafta ilişki olmasın dedi antibiyotik ve agrı kesici verdi.. sonucumda temiz cıktı cok şükür. Eşimde bugun spermiogram testi oldu oda temiz cıktı cok şükür.. şimdi yumurtlama takibime başlanıcak.. Allahım hayırlısıyla versin aminn

kızlar ben 1 sene önce çektirdim hiç ağırmadı tüplernde tıkanıklık olanların acıyomuş ve acıyanlar 4 aya kadar kendiliğinden hamile kalabiliyomuş eşte sorun yoksa bilginize

ayrıca benimki de temizdi sorun yoktu eşimde hafif sorun var bende de adet düzensizliği 1.5 yıldır uğraşıyoz en son 1 başarısız aşılama yaptık haziranda o zamanda dır dr a gitmiyom ama tekrar başlıycaz kısmetse

kızlar ben ankaradayım.anesteziyle çektirmek istiyorum.ağrı eşiğim çok düşük.ssk lıyım.diyorum ki ssk ile anlaşmalı olsa ssk filmi ben anestezi ücretini karşılasam.bildiğiniz bi yer varsa nolur acil yazın kızlar ya.geceleri uyuyamaz oldm inanın...maddi imkanım olsa valla seve seve vericem ama yok malesef:KK43:(

yardımcı olmak isterdim canım ama yer ankara olunca yardımcı olamıyorum ama merak etme elbet biri sana yardımcı olacaktır:KK66:olmadı hastaneleri arar kendin araştırırsın:KK66:

hadi kızlar ya hala araştırmadayım bi yer bulamadım...k.ören hast var ankarada oraya sorduk 170 ytl muayene ve filme anesteziyede 150 ytl istedi.kalanını ssk karşılıyomuş.çok pahalı geldi bana:KK43:(

denge laboratuvarı demiş bi arakadaş şimdi aradım 450 ytl dedi ya:KK43:((

ben söyldeim denge labaratuarını bence büyük doguma gözün kapalı git onlarca insan cektiriyor bak sadece bu sitede ne kadar arkadaşımız var drun kim nereye gidiyorsun sadece 2 dakiklık bir acı sonrada 2 gün kanaman olur bebiş icin deger bak bizler yasadık tecrübeliyiz hem bazen filimden sonra kendiliginden hamişlik olabiliyor ben hala bekliyorum birde agrı kesici olarak mutlaka apranaks fort al eczaneden cok etkili

ah bacım ben 5 kez düşükk peşine kürtaj oldum.1 sezeryanlığı doğum.ilk kürtajım bağırta bağırta lokal bile olmadı.çok çektim.dayanamıyacağımı biliyorum.dişçi koltuğunda bile bayılıyorum.keşke böle olmasam ama mecburum.kafayı yicem. napıp edip bi yer bulmalıyım:KK43:(

kızlar ben geçen cumartesi çektirdim. çok ağrılı oldu. özelde 264 fark ödedik. biz emekli sandığına bağlıyız. normalde güvence yoksa 400 dediler. anestezi isterseniz 200 daha veriyosunuz. ama anesteziyi tavsiye etmiyorum. zor da olsa mecburen katlanacağız. yani sonuçta hepimiz bebişlerimizi dört gözle bekliyoruz.

X