Rahim filmi (HSG) tecrübesini yaşayanların paylaşım alanı..

doktorum korkuyosan anestesi ile yaparız dedi inan aklım karıştı herkes başka bişey dio

yakın zamanda kuzenın cekıldi acıdan bayılıyomus az kalsın bence anestezı yaptırın ne zararı olucakkı 1 saat uyursunuz :)

anesteziye kesinlikle gerek yok 1 saat önce apranax içtim ben ve çok ağrımadı yani 1 dakika bile sürmüyor ilacı verme anı

doktorum korkuyosan anestesi ile yaparız dedi inan aklım karıştı herkes başka bişey dio

benimki anesteziyle oldu zaten 15 dk lık bi anestezi çok rahat edersin.hiç bişey anlamadan olur biter.düşünmezsin hem acırmı acımazmı die.hem anestezi imkanı varken nie acı çekesin dimi...

Arkadaşlar neden nu kadar insanları korkutuyorlar anlamıyorum.Ben HSG çekindim 2 hafta önce çok rahat geçti.Adet sancısının aynısı bence hiç bi değişiklik yok.İlacı enjekte ederken bir anda adet sancısı geliyor o kadar.Üstelik ben çok telaşeli biriyimdir.Öyle olmama rağmen çok rahat geçti.Topu topu 10 dk. sürdü zaten.Allaha Şükür kanallarımın ikisi de gayet açıkmış..İşlem bittikten sonra da ilk gün kan gelebiliyor o kadar.Acımıyor ama.Bence başkalarının lafına bakmayın ARKADAŞLAR.

anesteziye kesinlikle gerek yok 1 saat önce apranax içtim ben ve çok ağrımadı yani 1 dakika bile sürmüyor ilacı verme anı

nisan-nur arkadaşıma katılıyorum.ben hap falan içmediğim halde hiç ağrımadı.biraz önceki yazdığımda 10 dk. dedim ya.o hazırlanıp kalkman da içinde yani.ağrı çektiğin zaman 1 dk. anca ya sürüyor ya sürmüyor.:teytey:

herkese merhaba kıslar . hsg çektircek arkadaşlara sesleniyorum.kendinizi korkutarakgirerseniz gerçekten canınız yanar .biraz rahat olun kıslar.bu filmi çektirmek zorundasınız ki ne var ne yok çıksın ortaya.onun için biraz psikolojinizi düzeltmek sizin elinizde.ben yaklaşık iki buçuk üç ay önce çekildim. ve sizler gibi korkarak girdim çekime.canım çok yandı.ama rahat olsaydım o kadar canım yanmıcaktı.ve anestezi yapıldınıda bilmiyordum.bilseydim de zaten anestezi istemezdim arkadaşlar. benim bi tüpümden ilaç geçti diğerinden geçmedi onun içinde canım biraz yandı.ama o kadar da kötü bişey değil merak etmeyin.sadece normal adet sancımız oluyor ya onun biraz daha yoğununu düşünün . korkutmayın kendinizi .ve bazen hsg sonuçları doktoru yanıltabiliyor.benim öyle olmuştu.bir tüp tıkalı bir tüp açık görünüyordu.ama laparoskopi yapıldı sonrasında ve her iki tüpte tıkalı yapışık çıktı.bu teste fazla güvenmeyin.doktorunuza iiyi danışın öğrenin. hepinize bol şans.ben sadece bilgilendirmek istedim yanlış anlaşılmasın kıslar.

Benim anestesi ile oldu. HSG hakkında çok bilgim yoktu. Bu kadar kısa bir işlem olduğunu bilsem belki anestezi istemezdim. Ama doktorum tavsiye etti. Ben pek rahat bi insan değilim, doktoruma vajinal ultrasonda epey çektirdim sen dayanamazsın anestezi iste dedi :1rolleyes:

dijital makinede cektirin arkadaslar. diger yöntem ilkel ve aslinda dünyada pek kullanilmiyor arti agrili. ne gerek var o aciyi cekmeye. dayansa bile insan 5 dk bile olsa, dijital ve agrisiz olan varken ne gerek var????????

dijital makinede cektirin arkadaslar. diger yöntem ilkel ve aslinda dünyada pek kullanilmiyor arti agrili. ne gerek var o aciyi cekmeye. dayansa bile insan 5 dk bile olsa, dijital ve agrisiz olan varken ne gerek var????????

Digital makinede nasıl oluyor? Devlet hastanelerinde var mı?

nese sendemi çektireceksin merak ettiklerini sorabilirsin cnm dijital anında görüntü veren diğeri ise ekranı olmayan sanırım ben dev. has.de çektirdim ekran mekran yoktu sanırım dijital değildi ama abartıldığı kadar acımadı

slm arkadaşlar yeni üyeyim. iki buçuk senelik evliyim ve bebeğim olmuyo benimde rahim filmi çektirmem gerekiyo ve çok korkuyorum. bu konuda herkezin yorumu farklı. kafam çok benneyaptımki benneyaptımki

buketu canım bende 2 yıllık evliyim benimde oluyo ama sürekli düşüyo bende salı günü hsg filmi çekilecem.benimde kafam karıştı herkese göre değişik oluyomuş ben anestezi istedim doktorumdan

Evet canım bana da doktor çektiricez dedi doktora gidemiyorum korkumdan. Digital mı bilmiyorum ama burda yazılanalrı görünce vazgeçtim ben de(

kıslar bu kadar korku neden? siz nasıl çocuk doğuracaksınız 1 dakikalık adet sancısına dayanamıyacaksanız bebk düşünmeyin ne diyim artık

doğru diyosun ama bu filmi anestesi almadan çekinirsem çok zahmetim olacakmış doktorum söyledi bende ondan gerek duydum

cnm bi doktorun bunu söylemesi ilginç seni arhatlatacağı yerde korkutmuş.
hani adet olurken özellikle ilk gün bana olur sancı girer ya kasıklarına benim öle oldu ama 1 dakika sadece sıvıyı içine vermesi toplam 10 dakik sürmüyo bile benim iki tüpümde kapalı çıktı doktorum bi daha çekicem nasılsın diye sordu ben de devam edin dedim 2. ti çekti sadece sol tarafım açıldı sağdan da yavaş geçiş olmuş yani iki kere sıvı verdi ve ben gık demedim bebek için herşeyi yaparım bunda ne var

ama yinede tercih meselesi çok korkuyosan anestezi al acıdan ziyade stres seni yıpratmış gibi geliyo acıyı değilde sen stres çekmezsin anesteziyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…