Rahim filmi (HSG) tecrübesini yaşayanların paylaşım alanı..

:) hıc bı kayganlastırıcı kullanmıyo. bende gecen hafta cektırdım. hatta korkumdan arastırdım nasıl bısey dıye buyuk bı korkuyla gıttım.. ıgneyı de gorunce hıh dedım tmm :) ama ıslem sırasında gercekten kendını kasarsan acı hıssedıyosun. ama doktorum saolsun cok rahatlatıcı oldu. benım sadece son anda ılacı artık baya bı hıssettıgım anda yeter dedım. bıttıkten sonra yaklasık yarım saat agrım oldu oda aynı adet sansıcı gıbıydı. daha sonrada hıc bıseyım kalmadı... bence korkma spekulumda ıslemın en az hıssettırdıgı acıyı hıssettırıyo yanı cok az.. :)

:) hıc bı kayganlastırıcı kullanmıyo. bende gecen hafta cektırdım. hatta korkumdan arastırdım nasıl bısey dıye buyuk bı korkuyla gıttım.. ıgneyı de gorunce hıh dedım tmm :) ama ıslem sırasında gercekten kendını kasarsan acı hıssedıyosun. ama doktorum saolsun cok rahatlatıcı oldu. benım sadece son anda ılacı artık baya bı hıssettıgım anda yeter dedım. bıttıkten sonra yaklasık yarım saat agrım oldu oda aynı adet sansıcı gıbıydı. daha sonrada hıc bıseyım kalmadı... bence korkma spekulumda ıslemın en az hıssettırdıgı acıyı hıssettırıyo yanı cok az.. :)

ya arkadaşlar vajinal ultrasondan çok korkuyorum.nasıl bişey. acıyormu acaba.

vajinal ultrasonmu bu benım bahsettıgımn yanında sınek vızıltısı gıbı olurdu. ilk defamı kadın doguma gıdıceksın..

vajinal ultrasonmu bu benım bahsettıgımn yanında sınek vızıltısı gıbı olurdu. ilk defamı kadın doguma gıdıceksın..

yok daha öncede gittim. çocuğum olmuyor diye. ama korkudan aşağıdan baktıramadım. tahlillerimi yaptırdım şimdi. sonuçlar normal çıktı

:) korkma sadece ılk basta hafıf bı sızı hıssedersın sonrası kolay bıraz saga sola cevırıp yumurtalaraına bakıcagı ıcın sızlar sen acı sanarsın (ki bende sanıyordum ) :) sordugumda neden sızladıgını meger ıdrar kesesıne baskı yapıyomus o yuzden sen onu sızı sanıyosmussun :) hıc yanı korkulucak bısı yok bende utandıgım ıcın gıtmıyordum. ama kendım ıcın degıl olursa ınş. bebeım ıcın gıdıcem dedım.. rahat olmak ılk kuralmıs.. :)

:) korkma sadece ılk basta hafıf bı sızı hıssedersın sonrası kolay bıraz saga sola cevırıp yumurtalaraına bakıcagı ıcın sızlar sen acı sanarsın (ki bende sanıyordum ) :) sordugumda neden sızladıgını meger ıdrar kesesıne baskı yapıyomus o yuzden sen onu sızı sanıyosmussun :) hıc yanı korkulucak bısı yok bende utandıgım ıcın gıtmıyordum. ama kendım ıcın degıl olursa ınş. bebeım ıcın gıdıcem dedım.. rahat olmak ılk kuralmıs.. :)

sende tedavi mi görüyorsun. çocuğun yok mu

malesef tedavı goruyorum cocugum yok 1.5 yıldır ıstıyoruz. benım hipertiroidim ve 36 ile 10 arasında duzensız gezen bı prolaktinim var o yuzden olmadıgını dusunuyorduk. jınekologa gıttım bısı yok dedı sonra üreme endokrinolojisi ve infertilite uzmanı buldum. adam sadece bunlar uzerınde calısmıs ve mukemmel oldugunu dusunuyorum.. gecen hafta rahım fılmı cektırdım :) az once bahsettıgım oydu o vajınal ultrasonla pek benzemıyo kanllarına bakıyolar kanllarda acık cıktı. sımdı ıste agustostakı adetımın 3. gunu gıdıcem tekrar yumurtaların catlayıp catlamadıgna bakıcakmıs.. yıne bı umut yanı :) sendemı tedavı goruyosun.

malesef tedavı goruyorum cocugum yok 1.5 yıldır ıstıyoruz. benım hipertiroidim ve 36 ile 10 arasında duzensız gezen bı prolaktinim var o yuzden olmadıgını dusunuyorduk. jınekologa gıttım bısı yok dedı sonra üreme endokrinolojisi ve infertilite uzmanı buldum. adam sadece bunlar uzerınde calısmıs ve mukemmel oldugunu dusunuyorum.. gecen hafta rahım fılmı cektırdım :) az once bahsettıgım oydu o vajınal ultrasonla pek benzemıyo kanllarına bakıyolar kanllarda acık cıktı. sımdı ıste agustostakı adetımın 3. gunu gıdıcem tekrar yumurtaların catlayıp catlamadıgna bakıcakmıs.. yıne bı umut yanı :) sendemı tedavı goruyosun.

bizde 1 yıldır istiyoruz.daha tedaviye başlamadık. doktora gitti. tahlil istedi. yaptırdım. şimdi eşim spermiyogram yaptırcak.ondan sonra bakalım nolcak bilmiyorum.

Allah kolaylık versın.. bızde 1 yıl ıstemedık esım ölesıye korkuyordu hamıle kalıcam dıe sonra cok kızmıstım ona bıgun sen ıstmıyceksın bıgunde Allah vermıcek dıye... umarım bu dedıgım olmaz. benım esımde yaptırdı sperm testını onda zaten normal bı sonuc cıkarsa sende arastırıyorlar herseyı. inş. en kısa zamanda hamıle kalırsın ve ısteyen herkes. beklemek zor cunku

yarın 13.30 da film çekilecek. kızlar dua edin ödüm patlıyo ya napcam bilmiyom :KK43:((((((((

yarın 13.30 da film çekilecek. kızlar dua edin ödüm patlıyo ya napcam bilmiyom :KK43:((((((((

arkadaşım korkma abartılan gibi değil 5 dkika sürüyo ve bitiyo ilaç verirken hafif kasılma oluyo okadar ama ilaç işlem bittikten sonra çıkıyo ya biraz yanma yapıo onuda hemen yıka eve gelince beni çok tahriş etmişti... bende 2 ay önce çektirdim allah tan temiz çıktı inşallah seninkide temiz çıkar... şimdiden geçmiş olsun cnm...yerimseniben

nisan cım çektirdinmi merak ettim ve kızlar bu rahim filmini adetin kaçıncı gününe kadar cektirebiliyorsun....yardım ederseniz sevinirim....

kıslar film çekildi oldukça rahat geçti ama tek tüpüm tıkalı biri açık ya çok üzgünüm hamle kalabilirmiyim tek tüple
aranızda varmı tek tüple hamiş kalan ?????????

nisan nur cuğum kaçıncı gn çektirdin cnm,adetin hemen bitimindemi çektirdin...

kıslar bana rahim filmi konusunda moral veren herkese çok teşekkür ederim
hnaktar, bidibidim, aybike ismini hatırladıklarıma çok teşekkür ederim gerçekten dediğiniz gibi oldu film çekimi. hiç abartılacak bişi yokmuş lütfen diğer arkadaşlarda film çektirecek arkadaşları korkutmasınlar.

gercekten agrısız gecırdıgıne sevındım..ama tek kanalım kapalı demıssın sanırım.. bu duruma doktorun ne dedı. hamıle kalma sansın nasılmıs

X