:) hıc bı kayganlastırıcı kullanmıyo. bende gecen hafta cektırdım. hatta korkumdan arastırdım nasıl bısey dıye buyuk bı korkuyla gıttım.. ıgneyı de gorunce hıh dedım tmm :) ama ıslem sırasında gercekten kendını kasarsan acı hıssedıyosun. ama doktorum saolsun cok rahatlatıcı oldu. benım sadece son anda ılacı artık baya bı hıssettıgım anda yeter dedım. bıttıkten sonra yaklasık yarım saat agrım oldu oda aynı adet sansıcı gıbıydı. daha sonrada hıc bıseyım kalmadı... bence korkma spekulumda ıslemın en az hıssettırdıgı acıyı hıssettırıyo yanı cok az.. :)
vajinal ultrasonmu bu benım bahsettıgımn yanında sınek vızıltısı gıbı olurdu. ilk defamı kadın doguma gıdıceksın..
:) korkma sadece ılk basta hafıf bı sızı hıssedersın sonrası kolay bıraz saga sola cevırıp yumurtalaraına bakıcagı ıcın sızlar sen acı sanarsın (ki bende sanıyordum ) :) sordugumda neden sızladıgını meger ıdrar kesesıne baskı yapıyomus o yuzden sen onu sızı sanıyosmussun :) hıc yanı korkulucak bısı yok bende utandıgım ıcın gıtmıyordum. ama kendım ıcın degıl olursa ınş. bebeım ıcın gıdıcem dedım.. rahat olmak ılk kuralmıs.. :)
malesef tedavı goruyorum cocugum yok 1.5 yıldır ıstıyoruz. benım hipertiroidim ve 36 ile 10 arasında duzensız gezen bı prolaktinim var o yuzden olmadıgını dusunuyorduk. jınekologa gıttım bısı yok dedı sonra üreme endokrinolojisi ve infertilite uzmanı buldum. adam sadece bunlar uzerınde calısmıs ve mukemmel oldugunu dusunuyorum.. gecen hafta rahım fılmı cektırdım :) az once bahsettıgım oydu o vajınal ultrasonla pek benzemıyo kanllarına bakıyolar kanllarda acık cıktı. sımdı ıste agustostakı adetımın 3. gunu gıdıcem tekrar yumurtaların catlayıp catlamadıgna bakıcakmıs.. yıne bı umut yanı :) sendemı tedavı goruyosun.
yarın 13.30 da film çekilecek. kızlar dua edin ödüm patlıyo ya napcam bilmiyom((((((((