- 28 Temmuz 2008
- 98
- 0
hayirlisi olur inşallah güzelim kötü bişey çikmamiştir umarim
filmimi aldım sonuçta herşey normal yazıyo rahim hacmi ve şekli normal görünüme sahiptir.her iki tuba açık ve genişlik normaldir dio yanlız aklıma bişey takıldı bi onu anlayamadım senin sonucundada yazıyomuydu uterus sola deviyedir die ben anlayamadım doktorumda izindeymiş önümüzdek hafta gidip göstericem umarım sonuç iyidir
tşkr ederim canım bilgi için sen şuan hamilemisin ben 2 kere düşük yaptım sebebi bundan olabilirmiki allah herşeyin hayırlısını versin canım sağol beni mutlu ettin içim rahatladı biraz dün beri kafayı yicem araştırmaktanMerhaba canım, benim sonucumda da aynen "uterus sola deviyedir" yazıyordu. doktorum rahim yapımın sola girintili olduğunu söyledi. sonuç olarak biraz kalp şeklindeymiş. ama bu sağlıklı bir gebeliğe engel değilmiş. senin de aynımıdır bilemem. ama ben hamile kaldığımda da birkaç ay (bebek belli bir büyüklüğe ulaşana kadar) regl olabilirmişim. sola girintili olan kısma yerleşmişti bebeğim. bu yüzden sağ yumurtalık onu farkedemeyip regl olmaya çalışıyordu. belki sana biraz fikir vermiştir yerimseniben sonuç olarak karamsar olacak hiçbirşey yok. içini rahat tut. hayırlısıyla Allah gönlüne göre versin :asigim:
tşkr ederim canım bilgi için sen şuan hamilemisin ben 2 kere düşük yaptım sebebi bundan olabilirmiki allah herşeyin hayırlısını versin canım sağol beni mutlu ettin içim rahatladı biraz dün beri kafayı yicem araştırmaktan
Benim de düşük oldu ama kesinlikle bundan dolayı değil. pko neden oldu. o zaman bilmiyordum, şimdi doktorum var hormon dengesi vs. için kontrollü gidiyoruz. dr bana rahim yapısının düşünülebilecek en son şey olduğunu söyledi. birçok arkadaşım var rahim yapıları değişik olan. doğum yaptılar hep. hiç canını sıkma tatlım hayırlısıyla Allah bize de meleklerimizi bağışlar kaydirigubbakcemile5[/QU
canım ya bu pko dediğin hastalık nasıl sonuç verdi belirtisi filan oluyoma bana doktor vajinal ultrosanla baktı hiç bi problem görülmüyo dedi eğer olsaydı ultrosonda belli olurmuydu yoksa tahlil filanmı gerekli kaydirigubbakcemile5
Arkadaşlar rehim filmi cektirmem gerekiyor fakat jinekologumu genel anestezi için ikna edemedim:çok üzgünüm: Yaptığım araştırmalar son derece gözümü korkuttu.Bu konuda tecrübesi olan arkadaslar paylasırsanız cok mutlu olurum.Şimdiden tesekkürler.
slm ben bestece nasilsin canim ben rahim filmine girdim ama 3kere denemelerine ragmen çektiremedim sana ne için gerekiyordu benim çocuk icin cektirmem gerekiyor ama benimki cokacıdıgı icin cektiremedim allah kolaylik versin