Rahim filmi (HSG) tecrübesini yaşayanların paylaşım alanı..

kız onda ne var onuda çektiremiceksen sen doguramassında aç bacanı çektir çerçevelet bide hahahay yok bişe çekdir geçmiş olsun

hayirlisi olur inşallah güzelim kötü bişey çikmamiştir umarim

filmimi aldım sonuçta herşey normal yazıyo rahim hacmi ve şekli normal görünüme sahiptir.her iki tuba açık ve genişlik normaldir dio yanlız aklıma bişey takıldı bi onu anlayamadım senin sonucundada yazıyomuydu uterus sola deviyedir die ben anlayamadım doktorumda izindeymiş önümüzdek hafta gidip göstericem umarım sonuç iyidir

Merhaba canım, benim sonucumda da aynen "uterus sola deviyedir" yazıyordu. doktorum rahim yapımın sola girintili olduğunu söyledi. sonuç olarak biraz kalp şeklindeymiş. ama bu sağlıklı bir gebeliğe engel değilmiş. senin de aynımıdır bilemem. ama ben hamile kaldığımda da birkaç ay (bebek belli bir büyüklüğe ulaşana kadar) regl olabilirmişim. sola girintili olan kısma yerleşmişti bebeğim. bu yüzden sağ yumurtalık onu farkedemeyip regl olmaya çalışıyordu. belki sana biraz fikir vermiştir yerimseniben sonuç olarak karamsar olacak hiçbirşey yok. içini rahat tut. hayırlısıyla Allah gönlüne göre versin :asigim:

tşkr ederim canım bilgi için sen şuan hamilemisin ben 2 kere düşük yaptım sebebi bundan olabilirmiki allah herşeyin hayırlısını versin canım sağol beni mutlu ettin içim rahatladı biraz dün beri kafayı yicem araştırmaktan

Benim de düşük oldu ama kesinlikle bundan dolayı değil. pko neden oldu. o zaman bilmiyordum, şimdi doktorum var hormon dengesi vs. için kontrollü gidiyoruz. dr bana rahim yapısının düşünülebilecek en son şey olduğunu söyledi. birçok arkadaşım var rahim yapıları değişik olan. doğum yaptılar hep. hiç canını sıkma tatlım hayırlısıyla Allah bize de meleklerimizi bağışlar kaydirigubbakcemile5

konyada anestezili çektiren varmı lütfen yardım edin...3 aydır korkumdan kacıyorum ne yapacagımı bılmıyorum

merhaba..ben de 2 kez çektirdim rahim filmini,tabiki pek hoş bişey değil ama napalım,başa gelen çekilir...
Kadın olmak zor...Ama 5 dak bile sürmüyor,önemli olan tüplerinin temiz ve açık çıkması,bol şans..

çok korkarak ertelediğim rahim filmimi çektirdim...
Genel anestezi ile çektirdim rahim filmini....
Korktuğuma değmedi...
Hiç canim acimadi ve olayla ilgili hiçbişey hatirlamiyorum..
çekimden sonrada kanamam veya ağrim olmadi hiç...
Kesinlikle anestezi ile çektirmenizi tavsiye ederim..
çok şükür rahim temiz ve kanallar açik çikti...

cnm ben 2 kere yani hem normal hemde anestezili çektirdim...ikisinide yaşamaış biri olarak kesinlikle anesteziliyi tavsiye ederim...hem anestezili olmasının en büyük yararı ilacı daha yavaş yollayabilmeleri buda herhangi bir kanal tıkanıklığında açılmayı sağlıyo!özel de yaptır hastanedeki dr lar yapmıyo....fiyatı biraz pahalı ama anestezili derim geçmiş olsun!

Kızlar benim sormak istediğim ben iki kez düşük yaşadım ve kürtaj oldum öncesinde adetim 5 gün sürüyordu şimdi üç güne düştü acaba rahimde bir yapışıklık olabilirmi diye tereddüt ediyorum ne yapmalıyım benimle aynı problemi yaşamış arkadaşlarım varsa önerilerinizi bekilyorum yardım edin lütfen

Kızlar yardım edin yaa lütfen nerdesiniz kürtaj olduktan sonra rahimde yapışıklık sebebiyle hsg çektiren varmı yada böyle bir tecrübesi bilgisi olan nasıl belirti veriyor sonucunuz ne çıktı kafayı yemek üzereyim yardım edin lütfen ne olurrrrr

slm ben bestece nasilsin canim ben rahim filmine girdim ama 3kere denemelerine ragmen çektiremedim sana ne için gerekiyordu benim çocuk icin cektirmem gerekiyor ama benimki cokacıdıgı icin cektiremedim allah kolaylik versin

slm arkadaslar,
ben bu ay klomen kullandım 2 yumurta gelıstı fakat gebelık olmazsa rahım fılmı cekılıcek. cok korkuyorum... ınsallah anlattıgınız gıbı kolay bır olaydır....

mrb kizlar bende cuma gunu rahim filmi cektircem ,korkuyorumda ,cok kisi aciyo diyo , doktorum bile sancili olur dedi, cuma 1.30 daa gitcem ,oncden agri kesici al diyolar nasil yapim bi fikir verin ban lutfen kizlar , ilac falan verdiler heralde onu kullancam , daha bugun aldim ranndovu, insallah fazla arimazz:çok üzgünüm:senağlama:çok üzgünüm:

slm ben bestece nasilsin canim ben rahim filmine girdim ama 3kere denemelerine ragmen çektiremedim sana ne için gerekiyordu benim çocuk icin cektirmem gerekiyor ama benimki cokacıdıgı icin cektiremedim allah kolaylik versin

bestece sen nerde denedin canım, ben de ikinci seferde çektirebildim adam akıllı, etlik doğumevinde uzman bir doktor çekti ikinisini, meğer ilk deneyen asistanmış, mahvetmiş beni, ikincisi o kadar kolay oldu ki anlatamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…