kıslar bu kadar korku neden? siz nasıl çocuk doğuracaksınız 1 dakikalık adet sancısına dayanamıyacaksanız bebk düşünmeyin ne diyim artık
Evet canım bana da doktor çektiricez dedi doktora gidemiyorum korkumdan. Digital mı bilmiyorum ama burda yazılanalrı görünce vazgeçtim ben de(
beyaz melek slm
nerede çekileceksin hsg yi dr kim
bende bugün 2 de çekiniyorum anestesi alıcam tomomarda çekileceğim benimde doktorum faruk dinçşahin umarım bi sorun çıkmaz
hiç korkma bitanem gerçekten çok profesyoneller benim çok iyi geçti.
Umarim seninde sonucun iyi çikar...a.s.
MERHABA CANIM....
HSG Yİ ÖZEL TOMAMARDA ÇEKTİRDİM...
DOKTORUM JALE GÜRLÜLER.........
BEN HSG Yİ GENEL ANESTEZİ ALTINDA ÇEKTİRDİM.
HİÇ BİŞEY HİSSETMEDİM...
ANESTEZİ UZMANIDA HAKİKATEN UZMANMIŞ.
MÜKEMMEL Bİ ŞEKİLDE UYUDUM VE UYKUDAN UYANIR GİBİ UYANDIM.....
HİÇ ZORLUK ÇEKMEDİM HERŞEY MÜKEMMEL GERÇEKLEŞTİ
SONUCUM DA SÜPERRRRRRRRRR
HER İKİ TÜP TE MUNTAZAM ŞEKİLDE AÇIK ÇIKTI...
Birebir aynısını yaşadım :) Aynı doktorlara gidiyormuşuz. Ama benim HSG çektireli neredeyse 6 ay oluyor..
canim çok güzel geçti ama daha sonuçumu alamadim bugün 5 te çikacakmiş inş.bi problem yoktur
CANIM BENİM SENDE Mİ JALE HANIMIN HASTASISIN.SENİN FİLMİ JALE HANIM MI ÇEKTİ NERDE ÇEKTİRDİN...
UMARIM SONUÇ İYİDİR NE KADARDIR BEBEK İSTİYORSUNa.s.
Ben de Tomomarda genel anestezi ile çektirdim. Anestezi uzmanı çok iyiydi gerçekten. şu anda adını hatırlamıyorum ama.. Sonuç çok iyi çıktı. Benim ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı. ondan sonra bir süre istemedim. şimdi iki aydır istiyorum. bugün test yaptım ama malesef bu ay yokmuş..
sende durum nasıl? Jimerin yeni yerine gittin mi? (Ben henüz gitmedim) Jale Hanım çok tatlı ve bilgili bir doktor. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
ANLADIM BİTANEM
İNŞALLAH HAYIRLISI İLE OLUR TATLIM
BEN YAKLAŞIK 4-5 AYDIR KORUNMUYORUM 1 YIL DOĞUM KONTROLKULLANDIM 5 AY ÖNCE BIRAKTIM KORUNMAYI HER AY SABIR VE UMUTLA BEKLİYORUM
JALE HANIM MÜKEMMEL BİR DOKTOR GERÇEKTENDE ONU ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM ŞU AN YUMURTA TAKİBİ YAPIYO İNŞALLAH EN KISA SÜREDESONUÇ ALIRIZ...
TÜM TAHLİLLERİMİ YAPTIK EŞİMD BENDE ÇOK ŞÜKÜR HİÇBİR PROBLEM ÇIKMADI.
SABIRLA BEKLİYORUM İŞTE..
EVET CANIM AÇILDIĞINDAN BU GÜNE EN AZ 10 KERE GİTTİM YANİ JİMERE ÇOK SÜPER BİR YER OLMUŞa.s.
canim orda çekim yapan doktora sormadin mi sonuçlari bende rapor sonucunu geç aldim ama bana çekimden sonra ayilinca söylediler çok iyi herşey açik falan diyea.s.