Rahim filmi (HSG) tecrübesini yaşayanların paylaşım alanı..

Eğer birgün rahim filmi çektirmem gerekirse çektirilmeden önce ğarı kesici alınsa bir sakıncası olurmu... Aslında benim butip şeylerden hiç korkum yok çünkü bazen dayanılmaz adet sancısı çektiğim için acıya alıştım sanırım..

cumartesi günü bende rahim filmi çektireceğim...........
Korkmuyorum çünkü genel anestezi altinda çektircem hsg yi
biraz stresli ve gerginimmmm ne olacaksa olsun birsin biran önce istiyorum

kıslar 1 saat öncesinden ağrı kesici için ve gidin 1 dakika sürüyo ben 1 hafta öncesinde burda okuduklarımdan dolayı kafayı yiyecektim mide ağrıları çektim ve çektiğim stres yanıma kaldı acı duydum ama aynı adet ağrısı kramp giriyo biraz karnınız burkuyo ay ay demeye kalmadan bitiyo bence dua edin açık çıksın diye gerisi boş ben inşallah acımaz diyip durdum soltüpümden geçiş yavaş çıktı allahtan sağ sağlam

evet çok stresli günler geçirdim bi kere kürtaj oldum 7 haftalık kalp atışı gözükmedi 1 tanede düşürdüm o yüzden acıya dayanıklıyım aslında ama psikoljikmen bozuldum . vajinal ultrosandan bile korkar oldum artık doktorumda kendini zorlamaya gerek yok dedi kolayı varken en iyiside benim için

kıslar bu kadar korku neden? siz nasıl çocuk doğuracaksınız 1 dakikalık adet sancısına dayanamıyacaksanız bebk düşünmeyin ne diyim artık

Helal olsun valla dogru soyluyorsun. Kizllaaaaaar sizler ana olmanin kolay oldugunumu sandiniz?? Nolcakmis yarim saat en fazla agri cekiceksiniz. Eger bende bu ay hamile olmazsam obur aya insallah cektirmek istiyorum.

Evet canım bana da doktor çektiricez dedi doktora gidemiyorum korkumdan. Digital mı bilmiyorum ama burda yazılanalrı görünce vazgeçtim ben de(

Kiiizzz nesemese yakaladim senii. Sen degilmisn bizlere guclu ol diye ogut veren. Eger gerekiyorsa cektircen tabiki. Korkmak yokk!! Nasil anne olucan yoksa:)))

beyaz melek slm
nerede çekileceksin hsg yi dr kim

MERHABA CANIM....
HSG Yİ ÖZEL TOMAMARDA ÇEKTİRDİM...
DOKTORUM JALE GÜRLÜLER.........
BEN HSG Yİ GENEL ANESTEZİ ALTINDA ÇEKTİRDİM.
HİÇ BİŞEY HİSSETMEDİM...
ANESTEZİ UZMANIDA HAKİKATEN UZMANMIŞ.
MÜKEMMEL Bİ ŞEKİLDE UYUDUM VE UYKUDAN UYANIR GİBİ UYANDIM.....
HİÇ ZORLUK ÇEKMEDİM HERŞEY MÜKEMMEL GERÇEKLEŞTİ
SONUCUM DA SÜPERRRRRRRRRR
HER İKİ TÜP TE MUNTAZAM ŞEKİLDE AÇIK ÇIKTI...

bende bugün 2 de çekiniyorum anestesi alıcam tomomarda çekileceğim benimde doktorum faruk dinçşahin umarım bi sorun çıkmaz

bende bugün 2 de çekiniyorum anestesi alıcam tomomarda çekileceğim benimde doktorum faruk dinçşahin umarım bi sorun çıkmaz

HİÇ KORKMA BİTANEM GERÇEKTEN ÇOK PROFESYONELLER BENİM ÇOK İYİ GEÇTİ.
UMARIM SENİNDE SONUCUN İYİ ÇIKAR...a.s.

Birebir aynısını yaşadım :) Aynı doktorlara gidiyormuşuz. Ama benim HSG çektireli neredeyse 6 ay oluyor..

Birebir aynısını yaşadım :) Aynı doktorlara gidiyormuşuz. Ama benim HSG çektireli neredeyse 6 ay oluyor..

CANIM BENİM SENDE Mİ JALE HANIMIN HASTASISIN.SENİN FİLMİ JALE HANIM MI ÇEKTİ NERDE ÇEKTİRDİN...
UMARIM SONUÇ İYİDİR NE KADARDIR BEBEK İSTİYORSUNa.s.

canim çok güzel geçti ama daha sonuçumu alamadim bugün 5 te çikacakmiş inş.bi problem yoktur

CANIM ORDA ÇEKİM YAPAN DOKTORA SORMADIN MI SONUÇLARI BENDE RAPOR SONUCUNU GEÇ ALDIM AMA BANA ÇEKİMDEN SONRA AYILINCA SÖYLEDİLER ÇOK İYİ HERŞEY AÇIK FALAN DİYEa.s.

CANIM BENİM SENDE Mİ JALE HANIMIN HASTASISIN.SENİN FİLMİ JALE HANIM MI ÇEKTİ NERDE ÇEKTİRDİN...
UMARIM SONUÇ İYİDİR NE KADARDIR BEBEK İSTİYORSUNa.s.

Ben de Tomomarda genel anestezi ile çektirdim. Anestezi uzmanı çok iyiydi gerçekten. şu anda adını hatırlamıyorum ama.. Sonuç çok iyi çıktı. Benim ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı. ondan sonra bir süre istemedim. şimdi iki aydır istiyorum. bugün test yaptım ama malesef bu ay yokmuş..
sende durum nasıl? Jimerin yeni yerine gittin mi? (Ben henüz gitmedim) Jale Hanım çok tatlı ve bilgili bir doktor. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

ANLADIM BİTANEM
İNŞALLAH HAYIRLISI İLE OLUR TATLIM
BEN YAKLAŞIK 4-5 AYDIR KORUNMUYORUM 1 YIL DOĞUM KONTROLKULLANDIM 5 AY ÖNCE BIRAKTIM KORUNMAYI HER AY SABIR VE UMUTLA BEKLİYORUM
JALE HANIM MÜKEMMEL BİR DOKTOR GERÇEKTENDE ONU ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM ŞU AN YUMURTA TAKİBİ YAPIYO İNŞALLAH EN KISA SÜREDESONUÇ ALIRIZ...
TÜM TAHLİLLERİMİ YAPTIK EŞİMD BENDE ÇOK ŞÜKÜR HİÇBİR PROBLEM ÇIKMADI.
SABIRLA BEKLİYORUM İŞTE..
EVET CANIM AÇILDIĞINDAN BU GÜNE EN AZ 10 KERE GİTTİM YANİ JİMERE ÇOK SÜPER BİR YER OLMUŞa.s.

Problem çıkmaması çok güzel çok sevindirici kaydirigubbakcemile5 inşallah yakın zamanda hayırlı haberlerini alırız yerimseniben bir iki ay daha sonuç alamazsam ben de bi görüşmeyi düşünüyorum. (bende polikistik over var. o yüzden işim biraz daha zor..)
müjdeli haberlerini bekliyorum canım :CüvCüv:

canim orda çekim yapan doktora sormadin mi sonuçlari bende rapor sonucunu geç aldim ama bana çekimden sonra ayilinca söylediler çok iyi herşey açik falan diyea.s.

canim bana sadece tüplerin açik dediler daha fazla bilgi vermediler 2 kere düşük yaptim dedim doktorunla konuş dediler o sana gerekli ayrintiyi aktaracak dedi bende anlamadim

şuanda korunuyorum bu hafta sonuna kadarda genetik araştirma sonuçum çikacak bakalim hayirlisi ne olacak bilmiyorum benim hamile kalmama gibi bi problemim yok kaliyorum ama düşüyo nedenide yok tahliller iyi çikiyo bi film bide genetik araştirma kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…