- 30 Ekim 2007
- 319
- 1
arkadaşlar izmir'de nerde ve nasıl çektirebilirim HSG'yi?
9 eylül'de çektirsem öncesinde randevu mu almak lazım, bi de iyi bi doktor tavsiye edebilir misiniz izmirde?
rahim filmiyle ilgili tüm endişeler çok yersiz,odadan çıkınca gülüyor ve sağdan soldan duyduklarınıza nasıl inandığınıza şaşıyorsunuz.Hiç bişey olmuyo merak etme sakın.. bir kadın doğumcu,bir de röntgen uzmanı çekio.Kendi doktorum yoktu ben de asistanı vardı.
evet bana da doktorum 1 saat önce gel sana ağrıkesici ile kas gevşetici bir iğne yapayım rahat ol dedi sanırım işe yararben filmden 30dk önce agrıkesici aldım bir tane hic sakıncası yokmus sizde alabilirsiniz. Ben filmden önce anestezili istemistim cok agrılı oluyor diye sonra hemsire gerek yok bazıları cok abartıyorlar sen gelmeden 30dk önce bir adet agrıkesici al yeter dedi. Gercekten hic bisey hissetmedim.
Teşekkür ederim içimi birazda olsa rahatlattın,aslında araştırınca istisnalar dışında o kadar acı çeken yok gibi geldi bana umarım bende o istisnalardan olmam,yarın dr' a gidicem bakalım ne yapacağımıza karar vericez,günü belirlicez..Rahim filminin çekildiği ay korunmak gereklimi acaba,dr'um telefonda ilaç tedavine devam edicez dedi ama pek anlamadım..Birde merak ettiğim birşey var bir arkadaşım rahim filmi çektirmiş "rahmi dışarı çıkardılar film çekerken falan" dedi çok acı çekmiş o yüzden, böyle birşey varmı acaba?
Banada mantıklı gelmedi kızlar ama yinede bi sorayım dedim sizlerede..