Rahim filmi (HSG) tecrübesini yaşayanların paylaşım alanı..

Adetin başladığı günü ilk gün kabul ediyoruz ve adet bitiminden sonraki 2-3 gün içerisinde genellikle 8. gün çekiliyor. a.s hiç internette araştırıp yada birilerine nasıl çekiliyor diye sorup kafa karıştırmayın inanın korkulacak bişey değil:kahve:

meleğim 2 ay kaldı bende kalbi durdu.iki senedir tedavi görüyorum..rahim filmi tıkanıklık olmasa bile tüm kanalları açıyor ve hamile kalmak daha çok kolaylaşıyor..haziranda gitcem tekrar gonal f e başlıycaz..

ay canım ya başın sağolsun inan böylesini tahmin etmemiştim senin için bebek resmini görünce senin sandım hayırlısı buymuş diyelim canım inşallah bidahakine alırsın kucağına

Adetin başladığı günü ilk gün kabul ediyoruz ve adet bitiminden sonraki 2-3 gün içerisinde genellikle 8. gün çekiliyor. a.s hiç internette araştırıp yada birilerine nasıl çekiliyor diye sorup kafa karıştırmayın inanın korkulacak bişey değil:kahve:

evet bencede herkesten herşeyi duyarak kafalar iyice karışıyo bence hem rahgim filminden korkmamak lazım çünkü zaten bebek için uğraşılıyo bu filmin acısına dayanamayan nasıl doğurcak kızlar sorarım sizeeeeeeeeeenaniknaniknaniknanik

arakdaşlar ben daha önceleri rahim filmi çekilen yerlerden birinde çalışıyordum...korkacak bişey yok...işlem yapılırken relaks olun. kasmayın kendinizi..hafif bir yapışıklık varsa ilaçla yani filimle beraber açılma olasılığı var...adet acısı gibi hafif oluyor..korkmayın canım arkadaşlarım...

gercekten gerek yokmu ama cok korkutuyolar bende cektrcem sırf bu yuzden doktorumu bıraktım

arkadaşlar izmir'de nerde ve nasıl çektirebilirim HSG'yi?
9 eylül'de çektirsem öncesinde randevu mu almak lazım, bi de iyi bi doktor tavsiye edebilir misiniz izmirde?

arkadaşlaar selam öncelikle rahim filmi çektirecek olan arakadaşlara sesleniyoruum biliyoruum aynısını bende yaptım sürekli internette araştırdıım bazılarınki acıyoo yok bazılarınkii acımıyoo yok kanıyo kusuyosun kötü oluyosun derkeen bende çok korkmuştuum o yüzden ben anestezili çektirdim gayette memnunum çünkü doktorum kendi tavsiye etti ben kendimi normal bi muaenede bile sıkan bi insanım bu sefer yine kendini sıkarsın ve tüplerin biri sinirsel sıkışma gibi yapışık çıkabilir ve bizi yanıltabilir demişti o yüzden adetimin 9 günümde gittim anestezi yaptılar uyandığımda ise eşim vardı kotum bile üstümdeydi ordan çıkıp yemeğe gittik vee hayatımda rahim filmi yaşamamışım gibi oldu bi rüya gibi geçti tabi anestezili farklı fiyat oluyoo bu ara tüplerimin ikiside açık bakalıım bu ay noolucak ümmit ediyorum işalla bu ay hamile kalırım..lütfen bazılarınız moral bozucu şeyler yazmayıın kötü bişeyde yaşansadfa diar çünkü hiç kimse bünyesini tanımadığı için onu ne beklediğini bilemez..ALLAH HEPİMİZİN DİLEKLERİNİ TEZ VAKİT GERÇEKLEŞTİRSİİN:)sağlıcakla kalıııın kfanıza takmayıın...

teşekkür ederim canım çok sağol ya acısından korkmuyorum aslında ama merak ediyorum acaba nasıl çıkıcak diye aslında eşimle bende sorun herşeyimiz çok normal birtek rahim filmi çektirmedin onun içinde doktora gidicem bakalım oyüzden sordum hani ona göre gideyim diye

merak etme canım umarım iyi çıkar benimki iyi çıkmıştı.çektirdikten sonra bizleride bilgilendir dualarımız seninle ve bizim durumumuzda olan herkesle.ben iki bebişimide hamileliğimin 4. ayında kaybettim.mevlam hepimize güzel sağlıklı bebişler nasip etsin.

merhaba arkadaşlar hiç korkulcak bişey degil anesteziye bile gerek yok bende çok korkuyodum 1 sene erteledim acıycaksa acısın dedim sonunda ölüm yok ya ve azıcık bi acı oluyo sadece kasıklar kasılıyo okadar o kadarcık şeye dayanamazsanız doguma nasıl dayancasınız gözünüzü karartın ve gidin hiç korkmayın ve kendinizi sakın kasmayın ha bu arada hsg filmim temiz çıkdı

merhaba arkadaşlar benimde rahim filmim yarın çekilick ama çok korkuyorum ..bakalım hayırlısı rahim filmi çektiren arkadaşlar ücretleri ne kadar bilgisi olan yazsın..

bende rahım fılmı cektırmıstım.hersey oldu bıttıye geldı ilk kez muayene oluyordum bır jinekoloğa doktor bıde rahım fılmı cekelım dedı ve cektı.kasıklarda baskı oluyor yanlızca nasıl desem sancılı ilişkiye gırmek gıbı bısey.okadar korkulacak bısey yok içinizi ferah tutun arkadaslar....

kıslar film çekerken kimler oluyo yanınızda doktor mu sadece yoksa röntgen çeken kişi de oluyo mu ben sadece doktorum olsun isterim bi de hemşire olabilir yoksa o kadar kişinin içinde nasıl soyunup yatarım ufff

Arkadaşlar rehim filmi cektirmem gerekiyor fakat jinekologumu genel anestezi için ikna edemedim:çok üzgünüm: Yaptığım araştırmalar son derece gözümü korkuttu.Bu konuda tecrübesi olan arkadaslar paylasırsanız cok mutlu olurum.Şimdiden tesekkürler.

hiç anestesiye gerek bile kalmıyor. artık teknoloji çok ilerledi hiç hissetmiyorsun canım.
ben ağlayarak gittim gülerek çıktım.:eek: birde utanmadan aaaa bu kadarcıkmıydı hiçte açımadı siz rahim filmi çektiğinşze eminmisiniz demiştim doktotummçok gülmüştüka.s.

kıslar film çekerken kimler oluyo yanınızda doktor mu sadece yoksa röntgen çeken kişi de oluyo mu ben sadece doktorum olsun isterim bi de hemşire olabilir yoksa o kadar kişinin içinde nasıl soyunup yatarım ufff

canım mecburen filmi çeken kişide oluyor hemşire ile doktor film çekim hazırlığını yapıyorlar diğer kişide film çekilen odada çekiyor filmi.
bu arada soyunup yatmıyorsun ameliyata giderken giyilen elbiseyi giyorsun doktorun gelince vajinal muayne yapar gibi orası açılıyor.a.s.

unutmadan söyliyeyim sadece idrara sıkışmış gibi bir hisse kapılıyorsunuz. başkada birşey olmuyor zaten.
nisanurcum evet doktorun kendisi çekiyor

kıslar ben de çektirecem doktorum istedei ama kendisi mi çekiyo bana bilenler bu konuda cvp verebilirmiiiii

rahim filmiyle ilgili tüm endişeler çok yersiz,odadan çıkınca gülüyor ve sağdan soldan duyduklarınıza nasıl inandığınıza şaşıyorsunuz.Hiç bişey olmuyo merak etme sakın.. bir kadın doğumcu,bir de röntgen uzmanı çekio.Kendi doktorum yoktu ben de asistanı vardı.

X