- 6 Kasım 2007
- 10
- 1
- 45
bana ilaç tedavisi başlayacaklar ama ben vazgeçtim olursada allahtan olmazsada bak arkadaşım aşılama yaptırdı film çekildi 3 kez tüp bebek denedi ne varsa denedi olmadı nasip değilmiş dediler artık bebek kelimesini bile hayatından çıkarmıştı kendiliğinden hamile kaldı bu işler nasip işi biz neler yapıyoruz olmuyor millet korunduğu halde hamile kalıyor tabiki tedaviyi elden bırakma elinden geleni yap tüp bebek en son çare olabilir tatlım ben herşeyi rabbime bıraktım ya bide tüp bebk deyince tuhafıma gidiyor ben tüpçüde çalışıyorumda:)
:Roflol:ben de senin yerinde olsam bana da tüp kelimesi tuhaf gelirdi :smiley-cool:Tabii ki sen bilirsin ama ben yine de tedaviyi dene derim.Arkadaşının hamile kalmasına çok sevindim, onu en iyi biz anlarız herhalde...Canım umarım bebişiyle mutlu, neşeli olur, güzel günlerini görür.Tabi bütün isteyenler için!En azından yapabileceği her şeyi yapmış, başka seçenek kalmamış...Yine de askıya almamak lazım, her şeye rağmen olmazsa, onu da kabullenmek lazım.:sm_confused: