Rahim filmi (HSG) tecrübesini yaşayanların paylaşım alanı..

bana ilaç tedavisi başlayacaklar ama ben vazgeçtim olursada allahtan olmazsada bak arkadaşım aşılama yaptırdı film çekildi 3 kez tüp bebek denedi ne varsa denedi olmadı nasip değilmiş dediler artık bebek kelimesini bile hayatından çıkarmıştı kendiliğinden hamile kaldı bu işler nasip işi biz neler yapıyoruz olmuyor millet korunduğu halde hamile kalıyor tabiki tedaviyi elden bırakma elinden geleni yap tüp bebek en son çare olabilir tatlım ben herşeyi rabbime bıraktım ya bide tüp bebk deyince tuhafıma gidiyor ben tüpçüde çalışıyorumda:)

:Roflol:ben de senin yerinde olsam bana da tüp kelimesi tuhaf gelirdi :smiley-cool:Tabii ki sen bilirsin ama ben yine de tedaviyi dene derim.Arkadaşının hamile kalmasına çok sevindim, onu en iyi biz anlarız herhalde...Canım umarım bebişiyle mutlu, neşeli olur, güzel günlerini görür.Tabi bütün isteyenler için!En azından yapabileceği her şeyi yapmış, başka seçenek kalmamış...Yine de askıya almamak lazım, her şeye rağmen olmazsa, onu da kabullenmek lazım.:sm_confused:

walla benden de doktorum film istedi ardındanda aşılama yapıcaz dedi biz de ara verdik tedaviye bi süre kendi haline bırakıcaz gerçi bende polikistik over var ama umut dünyası işte:)

cnm benim korkma tmm biraz canin yaniyo ama sabret dua et ve sonucun iyi çikmasi için allahdan yardim iste :emir_bebek:

sema canım kormana hiç gerek yok. daha önce yaşadığın işlemden daha az ağrı duyacağına emin ol. ben çektirdim ve adet sancısı kadar bile olmadı. kendini hazırlayıp gidersen bişey olmaz bir de çektiraceğin yer ve doktor çok önemli. sen de kendini kasma. bitip gidiyor işte. çok ağır bi durum olsa zaten anestezisiz yapmazlar.

canım,sakın korkma,,ben filmden sonra BU MUYMUŞ dedim,o kadar korkutmuşlardı kİ! benim de canım çok tatlıdır ama inan ben hiçbişey anlamadım bile!! ve filmden hemen sonra da hamile kaldım ben,aylarca beklediğimiz bebiş bu filmden sonra rahmime geldi şükür:) hemen çektir hemen :)

Arkadaşlar rehim filmi cektirmem gerekiyor fakat jinekologumu genel anestezi için ikna edemedim:çok üzgünüm: Yaptığım araştırmalar son derece gözümü korkuttu.Bu konuda tecrübesi olan arkadaslar paylasırsanız cok mutlu olurum.Şimdiden tesekkürler.

CANIM HİÇ KORKMA ben iki defa çektirdim hatta benden önceki arkadaşlar bayıldı benim hiç sesim çıkmadı sadece ilaç giderken kasıklarında bir ağrı oluyor o kadar anestezi gerekterecek bir şey değil korkup kendini sıkarsan zor olur film tekrar çekilmek istenebilir unutma bebiş istiyorsak bazı şeylere katlanacağız sonuç güzel olacak
l

mrblar..! bn nurşah rahim filmi çektirmem gerekiyor daha önce çektirenler varsa bana yardımcı olsunlar çok korkuyorum yani normal ameliyat gibimi kaç kişi çekiyor yani bir doktoramı ait adetten sonramı çekilir lütfen bana tam bir bilgi verin

Merhaba nurşah
Rahim filminde korkacak hiç bişey yok inan.Bende senin giby araştırıp gitmiştim korkrak.bir tane ağrı kesici almıştım sadece korktuğuma değmedi.Rahat olup kendini hiç sıkma şimdiden GEÇMİŞ OLSUN....

Son düzenleme:
mrblar..! bn nurşah rahim filmi çektirmem gerekiyor daha önce çektirenler varsa bana yardımcı olsunlar çok korkuyorum yani normal ameliyat gibimi kaç kişi çekiyor yani bir doktoramı ait adetten sonramı çekilir lütfen bana tam bir bilgi verin

nurşahcım öncelikle geçmiş olsun!Sakın korkma çünkü adet ağrısı gibi,hani bazen kasıklarımız çok ağrır da dizlerimizi karnımıza çekeriz ya aynen öyle!Lokal anestezi yeterli!Bir tane ağrı kesici al yeter!Adetten sonra 6.,7.veya 8.günler çekilebiliyor sanırım!benim 9.gün çekildi!:)karar verememiştim de!:)doktor ,1 hemşire var başında!Birde içeri de filmi çekecek olan görevli oluyor.ama o seni pek görmüyor!
şimdiden geçmiş olsun sakın geciktirme..a.s.:emir_bebek::nazar:

Arkadaşlar bende 1 ay gonaphene kullandım sona çatlatma iğnesi şimdi adet gördüm olmadı. rahim filmi istedi. kısmetse çarşamba günü gidicem.
korkmuyorum desem yeridir. anlattıklarınız içimi rahatlattı. 1 ağrıkesici alır giderim (tabii eşimle :))Allah hepimizin yardımcısı olsun. bize sağlıklı bebişler nasipetsin inşaallah

Arkadaşlar bende 1 ay gonaphene kullandım sona çatlatma iğnesi şimdi adet gördüm olmadı. rahim filmi istedi. kısmetse çarşamba günü gidicem.
korkmuyorum desem yeridir. anlattıklarınız içimi rahatlattı. 1 ağrıkesici alır giderim (tabii eşimle :))Allah hepimizin yardımcısı olsun. bize sağlıklı bebişler nasipetsin inşaallah

işallah filmde birşey çıkmaz ve kısa zamanda kavuşursun bebeğine!Şimdiden geçmiş olsun....:emir_bebek:

sevgili vicdan ben de rahim filmi çektirdim.Acımıyor desem yalan olur.Ama arkadaşların da dediği gibi yoğun adet sancısı gibi.Dayanılmaz bir acı değil.8_10dk.lık bir işlem zaten.dikkat edersen sancı gibi dedim ağrı ya da acı değil korkma.hem bebiş için herşeye değer...sevgiler

teşekkürler güley. iyice kafama takmaya başladım bu durumu. canım çok sıkılıyor. düşünmemeye çalışıyorum bazen etkili oluyor bazen de...

teşekkürler güley. iyice kafama takmaya başladım bu durumu. canım çok sıkılıyor. düşünmemeye çalışıyorum bazen etkili oluyor bazen de...

Canım inan düşünüp durmak insana daha fazla acı veriyor!Hiç olmazsa sorununun ne olduğunu öğrenip o konuda tedavi olman daha rahatlatıcı.Rahim filmini çektirmek kafana takmaktan daha rahat yani...2-3 gün kanaman olabilir normaldir,yanında ped götür!Ben çektirdim,sonucu alasaya kadar bekliyorsun ya o ara sancım vardı baya 1 tane ağrı kesici içtim,sonucumu aldım ve alışverişe gittim.......... :)Acımı orada çıkardım..:roflol:

aslında iyi fikir. alışveriş beni de rahatlatıyor.(hangi kadını rahatlatmaz ki:))
ilgin ve bilgin için teşekkürler arkadaşım.

X