istanbulda olupta rahim filmi çektirecek olan varsa mutlaka radyomar fındıkzade de çektirsin. gerçekten hiç bişey anlamadım. o kadar rahattıki zaten çok güleryüzlü insanlar. ilacı verirken bile anlamadım. fiyatı 320 tl ama anestezi düşünen varsa mutlaka gitsin. ama size tavsiyem dr vermese bile antibiyotik kullananın yada kendinizi çok iyi koruyun bana vermemişti drum ve baya iltihaplanmışım. dikkat edin kendinize mutlaka
benimde doktorum hsg filmi istedi ve bende korkanlardanım bugüne kadar danıştığım herkes anestezi ile yaptır ağrılı ve acılı bi işlem deniliyo bu ay stresteen adet bile olmadım doktorum ilaç verdi stres yapma dedi ama alimde değil umarım dediğiniz gbi kolay ve çabuk gecer
benimde doktorum hsg filmi istedi ve bende korkanlardanım bugüne kadar danıştığım herkes anestezi ile yaptır ağrılı ve acılı bi işlem deniliyo bu ay stresteen adet bile olmadım doktorum ilaç verdi stres yapma dedi ama alimde değil umarım dediğiniz gbi kolay ve çabuk gecer
ben çok korkmuştum hatta bebek fikrinden bile vazgeçmiştim. ama okadar korktuğuma değmezmiş valla çevremdeki düşüncesiz bir kaç insan yüzünden korkmuştum boşu boşuna okadar üzülüp ağladım korktum. kimseye kulak asmayın ve tadavinize devam edin ara vermeyim hsg var diye...
arkadaşlar merhaba bende cuma günü çektiricem rahim filmimi 2,5 senedir bebek sahibi olamıyoruz son aşama kaldı şimdi rahim filmi şuana kadar hiçbir problem çıkmadı ne eşimde ne de bende ama ben rahim filminden çok korkuyorum.Doktorum anestezili önermedi riskli dedi rahim filmi tecrübesini yaşayan arkadaşlardan yardım istiyorum rahim filmi çekilme esnasında birbir neler yapıldığını aşamalarını bana anlatabilirlermi şimdiden teşekkürler arkadaşlar.
merhaba canım bana cevap verdiğin için teşekkür ederim şükürler olsun rahim filmimi çektirdim bayılanlara anesteziyle çektirenlewre şaşırdım çok hiç acımadıki ağrımda çok olmadı normal vajinal muayene gibiymiş korktuğum gibi değilmiş hiç doktor ve hemşirelerde şaşırdı süpersin dediler ama bebeğimi düşündüm hep arkadaşlar sakın korkmayın rahim filminden korkulacak hiçbirşey yok sakın ertelemeyin 2-3 dakikalık olay sadece ayrıca bu arada rahim filmim temiz çıktı tüplerim falan açıkmış artrık araştırmalar bitti ne eşimde nede bende sorun var 2,5 yıldır bebiş yok allahtan işte rabbim hayırlı zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin bizeMerhaba ben bu tecrübeyi mayıs ayında yaşadım daha önce de bu sayfada tecrübemi yazmıştım tabi aradan baya geçti durum şöyle geliştioktorum gerekli tedavileri uygulayabilmek için rahim filminin şart olduğunu söyledi tabi ben de kulaktan dolma söylentilerden dolayı strese girdim nette çok araştırma yaptım filmin çekilme anında derin derin nefes alınacağını okudum.Röntgen odasına alınmadan önce bir iğne yaptılar.Hemşireye ne iğnesi bu diye sordum o da kas gevşetici dedi.Bir müddet sonra beni içeri aldılar doktorum korkmamam gerektiğini söyledi ben filmin çekilme anında nette okuduğum gibi derin derin nefes aldım düşünmemeye çalıştım içimden de dualar okudum derken film bitti doktorum kuzu kuzu duruşuma hayret etti hiç ses çıkarmadın dedi biraz acı hissetmiştim ama büyütülecek cinsten değildi ki ben o acının bir on kat kadarını her adet döneminde yaşıyordum zaten.Aynı gün kendi doktoruma gösteremedim filmi cenazesi olduğu için doktorum hastanede değildi bu nedenle de filmi başka doktor çekmişti.Birkaç gün sonra doktoruma filmi gösterdiğimizde kanalımın bir tanesinde boğum boğum tıkanıklık var dedi;ama bu hamileliğe engel bir tıkanıklık değil dedi.Yine de benim moralim bozuldu çünkü 1,5 yıldır bebek istiyorduk ama olmamıştı.Doktorum en son olarak şunu dedi tecrübelerime dayanarak çok önemli bir problem yoksa hsg den sonraki 6 ay içinde hamile kalman gerekir demişti.hsg den sonra biz yine iğne tedavisine devam ettik en son doktorum bir de aşılamayı deneyelim dedi aşılamam tutmadı biz de tedaviyi bıraktık ümidimizi kesmiş gibiydik ama hsgyi çektireli altı ay olmuştu ki Rabbimin büyük mucizesi gerçekleşti ve ben şu an hamileyim.Biraz uzun oldu ama paylaşmak istedim sakın hsg den korkma işte Rabbim büyük inşallah Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırır.
geçmiş olsun diliyorum...Bende perşembe günü Tomoçek'de çektireceğim. Yeni yöntemle çekiliyormuş. C kollu dedikleri makina varmış.
Bugün kontrol için çağırdı dr. Herhangi bir enfeksiyon var mı yok mu bakalım ona göre çekelim dedi.
Perşembe günü içinde saat 3 e randevu verdi. Ama saat 1 de gel dedi. Ağrı kesici vereceklermiş.
Sizide çekimden bir kaç saat önce çağırdılar mı?
merhaba canım bana cevap verdiğin için teşekkür ederim şükürler olsun rahim filmimi çektirdim bayılanlara anesteziyle çektirenlewre şaşırdım çok hiç acımadıki ağrımda çok olmadı normal vajinal muayene gibiymiş korktuğum gibi değilmiş hiç doktor ve hemşirelerde şaşırdı süpersin dediler ama bebeğimi düşündüm hep arkadaşlar sakın korkmayın rahim filminden korkulacak hiçbirşey yok sakın ertelemeyin 2-3 dakikalık olay sadece ayrıca bu arada rahim filmim temiz çıktı tüplerim falan açıkmış artrık araştırmalar bitti ne eşimde nede bende sorun var 2,5 yıldır bebiş yok allahtan işte rabbim hayırlı zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin bize
istanbulda olupta rahim filmi çektirecek olan varsa mutlaka radyomar fındıkzade de çektirsin. gerçekten hiç bişey anlamadım. o kadar rahattıki zaten çok güleryüzlü insanlar. ilacı verirken bile anlamadım. fiyatı 320 tl ama anestezi düşünen varsa mutlaka gitsin. ama size tavsiyem dr vermese bile antibiyotik kullananın yada kendinizi çok iyi koruyun bana vermemişti drum ve baya iltihaplanmışım. dikkat edin kendinize mutlaka
bende korka korka gittim biraz daha ucuza mal etmek için seçtiğim hastanede çığlık çığlık çektirim... radyomarı bende duydum iyi olduğunuuu... ayrıca doktorumun bana verdiği bil bilgiyi paylaşmak istyorum eğer rahimde yada tüplerde bir prblem var ise hsg ağrı ve acı verir dedi.. ne kadar doğru bilmiyroumm.. bol şanss
arkadaşlar bende 3 yıl önce rahim filmi çektirdim anestezi altında yani acı duymadan ve 1 ay daha olmadı histereskopi çektirdim oda belimden uyuşturuldu kısa sürüyor fakat hipnoz kısa uyku modunda oluyor neyseki sonuç iyi traşlama yöntemi ve yenileme yöntemi uygulandı yeni teknikmiş.haaa bir arkadaş 7_8 yıl önce yaptırmış hiç uyuşturmadn ama çok acı çekmiş dayanamamış bayılmış bende korktuğum için dr.dan önce anlatmasını istedim sonra yaptırdım ne acılar çeiyoruz yaaaa
slmlar.geçmiş olsun.çıglık cıglıga diyince vallahi bende ürktüm.allahım kadınlık kadar zor bişi yok ya.sabah bende gircem hsg ye umarım agrısız gecer.gerçi ben anestezi olcam ama herşeyi ilk yaşıcam.tedirginlik var elbette.acı çektiginize cok üüzldüm tekar büyük geçmiş olsun.