Rahim filmi (HSG) tecrübesini yaşayanların paylaşım alanı..

ankarada anestezili çeken yer var mı fiyat nedir acaba

istanbulda olupta rahim filmi çektirecek olan varsa mutlaka radyomar fındıkzade de çektirsin. gerçekten hiç bişey anlamadım. o kadar rahattıki zaten çok güleryüzlü insanlar. ilacı verirken bile anlamadım. fiyatı 320 tl ama anestezi düşünen varsa mutlaka gitsin. ama size tavsiyem dr vermese bile antibiyotik kullananın yada kendinizi çok iyi koruyun bana vermemişti drum ve baya iltihaplanmışım. dikkat edin kendinize mutlaka

benimde doktorum hsg filmi istedi ve bende korkanlardanım bugüne kadar danıştığım herkes anestezi ile yaptır ağrılı ve acılı bi işlem deniliyo bu ay stresteen adet bile olmadım doktorum ilaç verdi stres yapma dedi ama alimde değil umarım dediğiniz gbi kolay ve çabuk gecer

evet bende orada çektirdim çok korkuyordum ama hiçbirşey hissetmedim çektiricek olan varsa tavsiye ederim

korkacak hiçbirşey yok kendini kasarsan ağrı oluyor çekim esnasında başka şeyler düşün geçmiş olsun

ben çok korkmuştum hatta bebek fikrinden bile vazgeçmiştim. ama okadar korktuğuma değmezmiş valla çevremdeki düşüncesiz bir kaç insan yüzünden korkmuştum boşu boşuna okadar üzülüp ağladım korktum. kimseye kulak asmayın ve tadavinize devam edin ara vermeyim hsg var diye...

bende korka korka gittim biraz daha ucuza mal etmek için seçtiğim hastanede çığlık çığlık çektirim... radyomarı bende duydum iyi olduğunuuu... ayrıca doktorumun bana verdiği bil bilgiyi paylaşmak istyorum eğer rahimde yada tüplerde bir prblem var ise hsg ağrı ve acı verir dedi.. ne kadar doğru bilmiyroumm.. bol şanss

evet katılıyorum kesinlikle ara vermeyin. ayrıca herkesin aynı olmuyor bu konuda başkasından bilgi almak çok da doğru olmuyor benim mesela acı eşiğim düşüktür. hsg de çok zorlandım hastanenin tecrübesiliğide vardı bende tabii... yeni başlamış iki kız çektii ama bazı merkezler çok rahat ve profesyonel bu konudaa. ayrıca ara vermeyin ilerde daha büyük sorunlar karşınıza çıkabilir. benim öyle oldu maalesefff

arkadaşlar merhaba bende cuma günü çektiricem rahim filmimi 2,5 senedir bebek sahibi olamıyoruz son aşama kaldı şimdi rahim filmi şuana kadar hiçbir problem çıkmadı ne eşimde ne de bende ama ben rahim filminden çok korkuyorum.Doktorum anestezili önermedi riskli dedi rahim filmi tecrübesini yaşayan arkadaşlardan yardım istiyorum rahim filmi çekilme esnasında birbir neler yapıldığını aşamalarını bana anlatabilirlermi şimdiden teşekkürler arkadaşlar.

Merhaba ben bu tecrübeyi mayıs ayında yaşadım daha önce de bu sayfada tecrübemi yazmıştım tabi aradan baya geçti durum şöyle geliştioktorum gerekli tedavileri uygulayabilmek için rahim filminin şart olduğunu söyledi tabi ben de kulaktan dolma söylentilerden dolayı strese girdim nette çok araştırma yaptım filmin çekilme anında derin derin nefes alınacağını okudum.Röntgen odasına alınmadan önce bir iğne yaptılar.Hemşireye ne iğnesi bu diye sordum o da kas gevşetici dedi.Bir müddet sonra beni içeri aldılar doktorum korkmamam gerektiğini söyledi ben filmin çekilme anında nette okuduğum gibi derin derin nefes aldım düşünmemeye çalıştım içimden de dualar okudum derken film bitti doktorum kuzu kuzu duruşuma hayret etti hiç ses çıkarmadın dedi biraz acı hissetmiştim ama büyütülecek cinsten değildi ki ben o acının bir on kat kadarını her adet döneminde yaşıyordum zaten.Aynı gün kendi doktoruma gösteremedim filmi cenazesi olduğu için doktorum hastanede değildi bu nedenle de filmi başka doktor çekmişti.Birkaç gün sonra doktoruma filmi gösterdiğimizde kanalımın bir tanesinde boğum boğum tıkanıklık var dedi;ama bu hamileliğe engel bir tıkanıklık değil dedi.Yine de benim moralim bozuldu çünkü 1,5 yıldır bebek istiyorduk ama olmamıştı.Doktorum en son olarak şunu dedi tecrübelerime dayanarak çok önemli bir problem yoksa hsg den sonraki 6 ay içinde hamile kalman gerekir demişti.hsg den sonra biz yine iğne tedavisine devam ettik en son doktorum bir de aşılamayı deneyelim dedi aşılamam tutmadı biz de tedaviyi bıraktık ümidimizi kesmiş gibiydik ama hsgyi çektireli altı ay olmuştu ki Rabbimin büyük mucizesi gerçekleşti ve ben şu an hamileyim.Biraz uzun oldu ama paylaşmak istedim sakın hsg den korkma işte Rabbim büyük inşallah Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırır.

merhaba canım bana cevap verdiğin için teşekkür ederim şükürler olsun rahim filmimi çektirdim bayılanlara anesteziyle çektirenlewre şaşırdım çok hiç acımadıki ağrımda çok olmadı normal vajinal muayene gibiymiş korktuğum gibi değilmiş hiç doktor ve hemşirelerde şaşırdı süpersin dediler ama bebeğimi düşündüm hep arkadaşlar sakın korkmayın rahim filminden korkulacak hiçbirşey yok sakın ertelemeyin 2-3 dakikalık olay sadece ayrıca bu arada rahim filmim temiz çıktı tüplerim falan açıkmış artrık araştırmalar bitti ne eşimde nede bende sorun var 2,5 yıldır bebiş yok allahtan işte rabbim hayırlı zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin bize

Önemli değil canım.Çok geçmiş olsun hayırlısıyla atlatmışsın.İşte internet ortamında abartıldığı gibi değil.Rabbim dileyen herkesin kucağını doldursun inşallah.

Bende perşembe günü Tomoçek'de çektireceğim. Yeni yöntemle çekiliyormuş. C kollu dedikleri makina varmış.
Bugün kontrol için çağırdı dr. Herhangi bir enfeksiyon var mı yok mu bakalım ona göre çekelim dedi.
Perşembe günü içinde saat 3 e randevu verdi. Ama saat 1 de gel dedi. Ağrı kesici vereceklermiş.
Sizide çekimden bir kaç saat önce çağırdılar mı?

merhaba arakadaşlar bende aranıza yeni katılım.ziyaretçi olraka hep okuyordum ama nasip bugune imiş.istanbulda yaşıyorum 29 yaşındayım 2 kız annesiyim.yaklaşık bir bucuk yıldır bebek beklentmiz var ancak olmuyor.istanbul hisar intercontinaltal hastanesinde önce hormon testi yapıldı(kan alınarak)degerlerimin gayet normal oldugu söylendi.
2.aşamada ilaçlı rahim filmi çekeli dedi hocam.biraz agrılı geçecegini bu üzden tercihi bana bıraktıgını söyledi hocam.bende anestezili olsun dedim.yarın saah 8:30 da hastanede olmamız bekleniyor.4 gündür uykum yok.tedirginlik hissediyorum dogal olarak:)hayatımda hiç anestesi yapılmadı budan mütevellit ameliyat geçirmedim:)anestezi korkutuyor uyurda uyanamazssam diye.karamasarlık ve endişeler içinde zamanımı geçirdim.sabah erken kalkmam gerek 8 saatlik bi açlık ile elbette.
hsg yani ilaçlı rahim filmi geçirmiş arkadaşların özellikle anestezili,onalrın görüşlerini okumak istiyorum.tşkler...

geçmiş olsun diliyorum...
bende yarın sabah 8 bucukda hastanede olmam gerekiyor.istanbuldayım.hisar hastanesinde olucak.8 saatlik bi açlık ile sanah 8 bucukda burda olun dendi.anestezili olucagı için agru kesici verip vermiceklerini bilmiyorum.umarım ikimizn içinde en hayırlısı olur.

merhabalar öncelikle.anestezili olanlara şaşırdım demişssiniz.bende anestezili olucam.sebebi ise genetik rahatsızlık fmf taşıdıgım için.fmf karın agrısı nöbeti ile gelen yaklaşık 2- ila 5 gün süren agrılı bi dönem.doktorum bana fmf oldugum için agrıya duyarlı oldugumu ve bundan ötürü anesteziiyi tercih etmemi önerdi.doktor hasta ilişkisine ve kararına baglı oldugunu düşünüyorum.
sonuc itibari ile her anestezili olan korkudan anestezi olmuyor.bir sebebi olmalı.tşkler

Son düzenleme:

geçmiş olsun...
bende yarın çektircem hisar intercontinalda.sabah 8 saatlik bi açlık ile.sabah 8 bucukda orda olmam bekleniyor.fındızadeki radyomar interette gezinirken okudum ama geç oldu biraz.akbanklı anlaşmalı olup olmadıgını öğrenmem gerek.umarım benim içinde kolay gecer tşkler.

slmlar.geçmiş olsun.çıglık cıglıga diyince vallahi bende ürktüm.allahım kadınlık kadar zor bişi yok ya.sabah bende gircem hsg ye umarım agrısız gecer.gerçi ben anestezi olcam ama herşeyi ilk yaşıcam.tedirginlik var elbette.acı çektiginize cok üüzldüm tekar büyük geçmiş olsun.

slmalr geçmiş olsun.anestezili ve acı duymadan hipnoz dediniz.bende anestezili olucam ama sanırım o kısa uyku modunda olucak.zaten yarım saati aşmayan bişiymiş.size agrı duydunuzmu öncesinde ve sonrasında tşkler.

Canım sanada şimdiden çok geçmiş olsun.
Ben 3 kez anestezi aldım. Bunlardan 2 tanesi düşük dolayısıyle kürtaj olduğum için. 3.sü de burnumda et vardı. O yüzden ameliyat olmuştum.
Hiç korkma.
Allahın izniyle hiçbirşey olmayacak. Kaldı ki HSG işlemi çok kısa olduğu için fazla narkoz vermezler.
Uyandığında ise hiç birşey hissemteyeceksin. İçini ferah tut.
Ben anestezi almadan yaptıracağım. Geçen ay sulu ultrusan çekmişlerdi. Onun kadar acıyacağını bile zannetmiyorum.
Bugün dr. kontrol için çağırmıştı. Tek başıma gittim. Hazırlıklıydım. Hemen çekelim deseydi çektirecektim.
O yüzden olabildiğince rahat ol. Önemli olan sonucun iyi çıkması ki inşallah öyle çıkar.
Tekrar geçmiş olsun. Güzel haberlerini bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…