Rahim filmi (HSG) tecrübesini yaşayanların paylaşım alanı..

bende geçen sene çektirdim hatta böyle acı veren bişey olduğunu bilmeden girdim evet agrı eşiğinin üstünde bi acı veriyo hatta sonrasında üç gün kanama olur korkma tüplerin kapalıysa bu röntgenden sonra çok hamile kalan olmuşdiye duydum açıyormuş kanalı biraz sık dişini 10 dk da biticek birde bu röntgene girmeden ağrı kesici içilmesi gerekiyomuş azaltıyomuş agrıyı ama sen yinede bi doktoruna sor şimdiden geçmiş olsun

banada yardımcı olun kızlar ben pko hastayım 1.5 senelik evliyim ilk 5 ay ilişkiye giremedim vajıydım kendi kendime yendim su anda normal ilişkiye giriyorum 31 yaşındayım bebek istediğim için dr gıttım ama altan muayene olamıyorum 3 kez klomen kullandım 3 dr ayrı ayrıydı 1 sefer yumrtalık takibi yaptırdım oda inanın çok zordu bagırdıgımı biliyorum çok kasıyorum çünkü kendimi izin vermıyorum neyse normal boyuta geldiğinde iğne verdi yaptırdım 2 ay oldu adet olmayalı gebelik yok dun dr gıttım muayene etmek istedi normal olarak ama yapamamdım ultrasonda bakmak istedi yıne kasmaktan yaptıramadım rahim filmi cektırmeden ilaç kullanamayız dedi sen en ıyısı psikojik destek al dedi sonra gel bebek için tedaviye başlayalım dedi rahim filmini tabiki anestesili yaptırıcam tedaviye başlamadan önce rahim filmi cektırsemmı dr lar söyledi çunkü bununla ilgili dr recete yada başka bişey yazıyormu bana yardımcı olun kızlar vajıyıde ben burda çözdüm çünkü

öncelikle gecmiş olsun rahim filmini tabiki cektir bu bebek tedavisi icin cok önemli bir asama cok az bir ihtimalde olsa tuplerin tıkalı olabilir veya yapısıklık olabilir sen bunları bilmeden tedaviye baslarsan ve sonuc alamazsan bosuna yol kat etmiş olmaz mısın ? rahim filmini cektir dedigin gibi anestizili yaptır bende yaklasık 2 sene once cektirmiştim normal olarak ilac verilirken bayagı agrım oldu ama 10 dklık bişey senin cektirdiginde öyle bir sorunun olmaz anestezi olacagın için

ben ilk gebeliyimde rahim filmi cektırdım ve biray sonra gebe kaldım hemde ikiz oldular ama 19 haftalıkken düşük yapmak zorunda kaldım benim rahim filmimde kanallarım acık cıktı simdi tekrar gebe kalmak istiyorum acaba tekrarmı cektirmek gerekiyor

kızlar slm bende çekilcem izmirde çekilen varmı yardımcı olabilirmi bide ssk karşılıyomu 400-450 istiyolar yaaa

kızlar banada doktor rahim flimi istedi ama korkudan yaptıramadım arkadaşlar korkulacak bir şey yok diyor burada ama doktor bana kendisi bu işlem biraz zordur onun için genel anestesi yapcağını söyledi fiyatta 250 tl anestezili olduğu için tabi.özelde burası.ama dedim ya kaç ay oldu korkuyorum yaptıramıyorum anesteziyle bile..çocuksuz kalmaya razı geldim bu flim yüzünden..:18:

cnm bendede o sorun var muayene olamıyorum iki sene oldu evleneli olamadım ultrason sadece film çektiremedim korkudan tabi 33 yaşındayım bebeğim yok hala napıcam bilemiyorum yaa birde ufak kist varmış bende mm boyutundaymış pek önemli değilmiş ama bana klomen vermiyorlar hiç neden ki herkese vermişler triquens mi o ilaçtan verdi kullanamadım migrenim var atak yapıyor offff

kızlar slm bende çekilcem izmirde çekilen varmı yardımcı olabilirmi bide ssk karşılıyomu 400-450 istiyolar yaaa

canım üniversitede yaptır ssk karşılıyo ben dün çektirdim manisa celal bayar üniversitesinde para vermedim gayette memnun kaldım çok ii ilgilendiler dokuz eylül yada ege de çektirebilirsin izmirde doğum evlerini aradım ama dolu dediler yalnız adet bitiminin ilk 5 günü çekiliyo haberin olsun geçmiş olsun:80:

anestezili ise niye yaptırmıyosun fiyatıda ayrıca cok iyiymiş ben 2 sene önce özelde 250 tl ye yaptırmıstım hemde anestezi almadan bence erteleme yaptır

hiç korkma inan ki korkulacak hiç bişey yok bende çok stres yaptım dudaklarım uçukladı ama hiç bişey yok normal muayene olur gibi alet yerleştiriyorlar içine ilacı verirken adet ağrısı gibi kasıklarında ağrı oluyo sadece kucağına alacağın bebeğin için çektir metanetli olmamız lazım

canım ya rahatlatmk için değil değilmi.gerçekten ben çok kıyımsız biriyim biyerime bişey olsa hafif anammm sanki dünya yıkıldı.heleki vajinismus kabusunu yaşarken o bölgeye çok hassasım((

korkulacak hiç bişey yok kısa bir süre adet ağrısı gibi hafif ağrın oluyo kısa sürüyo zaten işlem bu muymuş korkum diyeceksin

yaklaşık 4-5 ay önce bende çektirdim.anestezi falan almadım.film çekinmeden önce ağrı kesici yapılıyo sonra alttan muayene eder gibi bi alet sokuluyo ilacı verirken mutlaka bi acı oluyo tabi.ama öyle çok kötü değil benim acı eşiğim çok düşüktür ufacık elim çizilse 2 gün sızlanırım.o halde ağlayıp sızlamadım acı oluyo ama dayanılmayacak gibi deil.
allah herkesin gönlünün muradını versin...
eşime hep diyorum "şu bebek bi olsun poposuna poposuna vurucam sen bana az çektirmedin" diycem allahım nasip ederse tabi....

Arkadaşlar bende rahim filmini korkudan erteleyenlerdenim ama artık canıma tak etti yeter neyse olsun bitsin.tavsiye edbileceğiniz iyi bi merkez varmı bu konuda.yardımcı olursanız sevinirim

hehe ayne güzel bişey evet benimde olsun bebem bende vurarum ama öperimdeee.ben onu nasıl beklediğimi görsün die defter tutmaya kara verdim:78:Rabbim hepicimize nasip etsinnn

bayıltarakmı yapıyolar nasıl peki :26:

Arkadaşlar bende rahim filmini korkudan erteleyenlerdenim ama artık canıma tak etti yeter neyse olsun bitsin.tavsiye edbileceğiniz iyi bi merkez varmı bu konuda.yardımcı olursanız sevinirim

hiç korkulacak ve ertelenecek kadar değil ben 2 sene önce cerrahpaşa tıp fakültesinde çektirdim 30 liraydı hemde çok az ağrı oluyo oda ilacı verirken sonra da hafif adet sancısı gibi bir sancı oluyo o kadar.bence hiç erteleme............

fındıkzade radyotom & radyomar tabi istanbuldaysan ...

selammm bi sorum olcak çektiren arkdaşlara ilişkiye girmeden gelin dedilermiiii bu yüzden gelecek aya kaldı benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…