Rahim filmi (HSG) tecrübesini yaşayanların paylaşım alanı..

sizin sonuçte bir rahatsızlığınız varmış ben bundan bahsetmiyorum bundan bahsetmediğimide çok iyi biliyorsunuz ama öyle korkarak gitmiştim ki bu forumu okuyunca el ayak mosmor olmuştu ama beklediğim o değildi ve hiç acı çekmedim allahım herkese nasip etsin

Önemli değil canım.Çok geçmiş olsun hayırlısıyla atlatmışsın.İşte internet ortamında abartıldığı gibi değil.Rabbim dileyen herkesin kucağını doldursun inşallah.

evet canım aynı dediğin gibi tatlım amin canım benim

bugun hisar hastanesinde gerçekleşen anestezi ile hsg agrısız bitti.anestezi doktoru geç geldi amanın damar yolumu actıklar doktoru bekliyorlar.ben de heyecan üstüne heyecan.doktor 2 adet ilaçı damar yolundan verinde gözlerimde yanma filan oldu boğazıma kadar titreşim hisstim.o ne yaaa.hayatımda anestezi uygulanmadı görmüş olduk.Banu hanım diye biri seslendi hemen uyandım.eşim yanımdaydı.sonuclarım gayet normal cıktı.bebek beklentimiz için hala umutlarımız tükenmedi.2 kız annesi olraka sanki hiç bebek dünyaya getirmmeişm gibi mutluyum.rabbim herkese bu mutlulugu yaşattsın.doktorum bebek için herşeyim normal oldugunu ve bazen olmayabildigini zamana bırakabilcegimizi söyledi.cok sevindim.sonuc itibari ile kadınlık zor be arkadaşlar.

bende aynen internetteki konuları okuyup gittim.doktor bu saçmalıgın nerden ögrendimi söyledi.valalhi korkudan internet diyemedim.herkesin agrı eşiği farklı denen bi konu geciyor.sanırım herkesde farklı gözlenebiliyor.bende parama kıydım acıyı uyuyarak yaşamak istedim:)rabbim sizede evlat nasip etsin kardeş.

merhaba.bendede 1,5 yıldır olmuyor1 tane kızım var saglıklı şükür.kardeş istiyoruz ama.eşimdede yok problem bendede:)sizinde 2,5 yıl olmuş.mutlu haberlerinizi bekliyoruz.

mrhbalar :)dediğiniz gibi hiç bişi anlamdım ve hissetmedim.hemen uyandım.yarım saatten az bi süre idi sanırım.banu hanım dedi birisi ve eşimi yanımda gördüm.valalhi çok mutlu oldum.yarım saat bi sesszilik yaşadım oldu bitti.sonuclarım iyi cıktı.artık herşeyi oluruna bırakıcaz.çok tşk ederim tecrübelerinizi paylaştıgınız için.

arkadaşalr bende az önce hsg çektirdim. nette okuduklarımdan dolayı biraz tedirgin gitmiştim.. Ama hemne yaptıracak arkadaşlar için paylaşayım, evet biraz ağrı var ama anestezi almayı gerektirecek boyutta değil, 30-45 sn arası süen şiddetli bir adet sancısı gibi.. anestezilik bi durum yok bence, bu kadar acıya dayanılabilir. yaptıracak arkadaşlar sakın korkamın, korkulacak bişi yok...

ben rahim filmim çok iyi çıktı bu arada hiç bi anomali yok, buda ayrı bir sevinç tabi:)

:)evet canım bende aynı şeyi söyledim ama itiraf ettim doktoruma oda google kaldırıcam ben sen merak etme dedi :) duaların için allah razı olsun canım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşaallah:2:

merhaba.bendede 1,5 yıldır olmuyor1 tane kızım var saglıklı şükür.kardeş istiyoruz ama.eşimdede yok problem bendede:)sizinde 2,5 yıl olmuş.mutlu haberlerinizi bekliyoruz.

evet canım herşey rabbimden bak güzel allahım sana bir tane melek vermiş inşaallah ona kardeş melekte verir canım psikolojik olarak yoruyoruz belkide beyinimizi o yüzden olmuyor seninde mutlu haberlerini bekliyoruz tatlım

geçmiş olsun canım rabbim gönlüne göre versin inşaallah en kısa zamanda hamiş haberini duymamız dileğiyle bol şanşlar

arkadaşlar bende pco hastasıyım bu ay tedaviye başlıycam ve büyük ihtimallede rahim filmi istenecek acıya karşı çok dayanıksızım gerçekten acımıyormu dedğiniz gibi eğer anestezi ile olsam maliyeti ne olur korkuyorum yaaa (((bişey diyin lüpptennn

hiç acımıyor canım anesteziye gerek yok.benım doktorum istedi ama ben orada cektırmedım arastırdım baska bı yerde cektırdım hiç acımadı en fazla 10 dk sürüyor.

hiç acımıyor canım anesteziye gerek yok.benım doktorum istedi ama ben orada cektırmedım arastırdım baska bı yerde cektırdım hiç acımadı en fazla 10 dk sürüyor.

canım ya rahatlatmk için değil değilmi.gerçekten ben çok kıyımsız biriyim biyerime bişey olsa hafif anammm sanki dünya yıkıldı.heleki vajinismus kabusunu yaşarken o bölgeye çok hassasım((

canım ya rahatlatmk için değil değilmi.gerçekten ben çok kıyımsız biriyim biyerime bişey olsa hafif anammm sanki dünya yıkıldı.heleki vajinismus kabusunu yaşarken o bölgeye çok hassasım((

hayır hayır hiç acımıyor canım gerçektende bende canı tatlı olanlardanım.masaya cımıstım daha baslamamıslardı ama ben acıdı dedım cok gulmuslerdı:)zaten benım yaptırdıgım yerde ne yaptıklarını ekrandan izleyebiliyordum.ayrıca ne gibi işlem yapacaklarını anlatıyorlar önceden.rahat ol canım.

bebeğim yaa ben hayatta izleyememmmm ayyyyyyyyyy ölürüm herhalde bana en iyisi anestesiiiiiii

arkadaşlar hiç merak etmeyin,ben son 3 aydır korkudan gidemiyordum,bugün yaptırdım ve hiç anlatılanlar gibi değil,çok kolay bir işlemmiş, jinekoloji muayenesini olan herkez bunu çok rahat yaptırabilir, toplam da 10 dakika sürüyor zaten,radyatom merkezinde çektirdim ben, cihazları son teknoloji,kesinlikle tavsiye ederim. Anestezi ye hiç gerek yok, korkma

mrhabalar herkese;

primolut kullanıyorum 10 gun boyunca ıctıkten sonra regl olacagım.son 2 gunum kaldı .5 gun beklemem gerekıyor regl olduktan ve bıttıkten 3 gun sonra rahım fılmı cektırecegım < ınanın 1 haftadır cok korkuyordum ama suan hıcbır korkum kalmadı hatta anestezı ıstıyordum ama doktorum ali bey benı bu konuda cok rahatlattı jfk bahcelıevlere gıdıyorum <bıraz cesaretlı olmak gerekıyor ve moral verıcı ınsanlarla gorusmek cok etkılı korkuyu atmakta . bakalım buyuk bır ıhtımalle ocagın 17 sını bulucak < ıkı kez bebegımı kaybettım < 2009 da mol gebelık yuzunden 2010 da ıse catlatma ıgnesı ıle ılk denemede hamıle kaldım hersey yorulda gıderken 6 hafta 2 gunlukken alındı kesenın bozulması sebebıyle <<<< ama bu donem ıcerısınde ogrendımkı hersey olacagına varırr basımdan ıkı kez gectı ama UMUTLUYUM VE HERKESIN UMUTLU OLMASI GEREKTIGINI DUSUNUYORUM TEK ILACIMIZ BU ARKADASLAR.. ayrıca bırsey daha belırtmek ıstıyorum ; hsg den sonra cogu kısı hamıle kalmıs < bu demektırkı bundada bı hayır var < ılk 6 ay ıcerısınde gebe kalabılırım ınsallahhhhh<kanalların acılması temızlenmesı ....

hoşgeldin canım benim öncelikle geçmiş olsun,evet herşey umutta bitiyor bende pco hastasıyım.hamdolsun bak en azından bebeciklerin sana geliyorlar ama zamanı değil demekki inşallah bu sene zamanıdır:) öporum seni çektirince gene yaz

arkadaşlar inannın bende çok korkuyorum benim bir oğlum var 2. düşünüyoruz 2 yıldır olmadı 3-4 ay tedavi gördüm çatlama iğnesi falan dr bi rahim flimi görelim ona göre devam edelim diyor çok korkuyorum valla npıcam ki bilmiyorum .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…