Yok canım belden aşağı değil damar yoluyla komple uyuyorsunBelden asagiya degil mi ya
Bence anesteziiii olmadan aslaAnlatrm tabi cnm . Anestezide karrsizim dogrsu . Bkalm artk
Peki anestezinin zarari olmaz mi ilerde veyahut bunyeyeBence anesteziiii olmadan asla
Niye zarari olsun ki yani dogum bile yapsan belde asagi vuruluyo yine yani ama tabiki normal cekilmek daha iyidir vucut narkoz yemicek cunku. Ama bence benim dusuncem ilk cekilecegim icin riski goze alamam cekilcem anesteziyle ben. Ama sen ben dayanirim dersen o zaman normal cekil hormon ve progesteron yapildimi onlarin sonuclari nasil. Bu arada senin sikayetin nedrPeki anestezinin zarari olmaz mi ilerde veyahut bunyeye
Ever hormon yapildi ama progeston yk. Sonuclarimi almadm henuz bnde pko var cnm cok kez hormon yaptrdm hormon temz cikmisti. Doktorum butun sonclarini al olee gel dedi. Hormon icn kan verdm esmde spermiogram verdi 10.000 colikti normali 15.000 mis . Bnde ari sutu poln almayi dusunyom bide findik cezv fistktan balli macun ypmayi dusunyorm .Niye zarari olsun ki yani dogum bile yapsan belde asagi vuruluyo yine yani ama tabiki normal cekilmek daha iyidir vucut narkoz yemicek cunku. Ama bence benim dusuncem ilk cekilecegim icin riski goze alamam cekilcem anesteziyle ben. Ama sen ben dayanirim dersen o zaman normal cekil hormon ve progesteron yapildimi onlarin sonuclari nasil. Bu arada senin sikayetin nedr
Anladm canim inslalah herkes iyi sonuclar alir rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin hayrlisyla insalalhEver hormon yapildi ama progeston yk. Sonuclarimi almadm henuz bnde pko var cnm cok kez hormon yaptrdm hormon temz cikmisti. Doktorum butun sonclarini al olee gel dedi. Hormon icn kan verdm esmde spermiogram verdi 10.000 colikti normali 15.000 mis . Bnde ari sutu poln almayi dusunyom bide findik cezv fistktan balli macun ypmayi dusunyorm .
Esinizde varikosel varmı acabaEver hormon yapildi ama progeston yk. Sonuclarimi almadm henuz bnde pko var cnm cok kez hormon yaptrdm hormon temz cikmisti. Doktorum butun sonclarini al olee gel dedi. Hormon icn kan verdm esmde spermiogram verdi 10.000 colikti normali 15.000 mis . Bnde ari sutu poln almayi dusunyom bide findik cezv fistktan balli macun ypmayi dusunyorm .
Amin ins cnmAnladm canim inslalah herkes iyi sonuclar alir rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin hayrlisyla insalalh
Bilmiorum ki cnm o nasl belli oluyo ?Esinizde varikosel varmı acaba
Ürologun elle muayene etmesiyle belli oluyor canimBilmiorum ki cnm o nasl belli oluyo ?
Sayiniz bizimki gibi az o yüzden sordumÜrologun elle muayene etmesiyle belli oluyor canim
Elle mi ilk defa duyuyorumÜrologun elle muayene etmesiyle belli oluyor canim
Evet evet biz ilk gittiğimizde hiç bişe yok yoktu ben hamile kalamayinca jinekolog esin sperm testi versin dedi ürolog a gittik durumu anlattık ayakda elle muayene ediyor genelde solda çıkıyor sağda varmı diye ultrason la bakıldı sadece solda varmış 2. Derece ameliyat olması gerektiğini söyledi bizde kabul ettikElle mi ilk defa duyuyorum
Anladm cnm doktorm bna da dedi bi urologa gorunsun esn ama bz randevu almdk henuzEvet evet biz ilk gittiğimizde hiç bişe yok yoktu ben hamile kalamayinca jinekolog esin sperm testi versin dedi ürolog a gittik durumu anlattık ayakda elle muayene ediyor genelde solda çıkıyor sağda varmı diye ultrason la bakıldı sadece solda varmış 2. Derece ameliyat olması gerektiğini söyledi bizde kabul ettik
Zor mu cnm bnde korkuyom ya aama kararsizim anestezili cektirip cektirmememk de ck g olsn . Emeklerimizin karsligini Rabbm hayrla nasip edr ins
Sonuclarin nasilheyecan yaptım 。
anestezili.oldum ben.1.gun biraz kanamam oldu.sonra hemen toparladim.sonucumuda hemen aldim
Sonuclarin nasil ckti.Belkide evet hafta soni diyede olabilir yada normalde oylede olabilir