RAHİM FİLMİ (HSG) ÇEKTİRECEK OLANLAR MUTLAKA OKUMALI

bende bugun çektirdim.anestezili..kanamam var. biraz ağrılarım.ne kadar olsa insan stres yapıyor.suan yatıyorum evde.tuplerim temiz cikti

bende bugun çektirdim.anestezili..kanamam var. biraz ağrılarım.ne kadar olsa insan stres yapıyor.suan yatıyorum evde.tuplerim temiz cikti
Zor mu cnm bnde korkuyom ya aama kararsizim anestezili cektirip cektirmememk de ck g olsn . Emeklerimizin karsligini Rabbm hayrla nasip edr ins

Zor mu cnm bnde korkuyom ya aama kararsizim anestezili cektirip cektirmememk de ck g olsn . Emeklerimizin karsligini Rabbm hayrla nasip edr ins
Kanama kişiden kişiye değişiyo canım benim hsg çektirdiğim günle beraber 2 gün sancım oldu adet sancısı gibi. Kanama olmadı. İlacı tüplere vermek için Kullanılan malzeme çok önemli bende çok korkuyodum günlerce stres yaptım ama değmezmiş ilaç verirken bile hissetmedim ne zaman vereceksiniz diye sordum ohooo çoktan verdim bile dedi kadın. Zaten jinekolojik muayene gibi yapılıyor. Stres yapma canım nerde çekileceksin

Bende ilk cektrecegim icin isimi garantya almak icin anestezili istiyorum oyle cekilcem insllah kac dakika surdu.

Bende ilk cektrecegim icin isimi garantya almak icin anestezili istiyorum oyle cekilcem insllah kac dakika surdu.
Canım 11 de girdim yarim saat kaldım sanırım bı 15-20 dk narkozun etkisinin geçmesi için gözlem odasında bekledim bı ağrı kesici iğne vurdular eve geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…