Hayrlisi olsncnm. Bn de yarn gdicem kirmizi karti yedm deCanim ben hc cektrmedim ozelde cektrcem adetme 5 gun var ama gecikmemde olur benim. Zaten her zmaanki gbi ona gore rabdevu alicam ama adetliyken bende ilk defa allatan muayene olucam
Gttin mi canimHayrlisi olsncnm. Bn de yarn gdicem kirmizi karti yedm de
Evt cnm gttim ayin 7sine gun verdiler. Kan +ilac yaziodu kagidimda . O ilac ne anlamdmGttin mi canim
Ne icin gun verdilerBide beni muayene etmediler. Sadce gun verdiler
Ne ilaciymis neyin varmisEvt cnm gttim ayin 7sine gun verdiler. Kan +ilac yaziodu kagidimda . O ilac ne anlamdm
Blmiorm ki cnm hsg de gun verip kagidima da oyle yazdilar . Pko var bnde ilac kullanmasam bazn 1 yili buluyo adet olmamNe ilaciymis neyin varmis
Zor mu cnm bnde korkuyom ya aama kararsizim anestezili cektirip cektirmememk de ck g olsn . Emeklerimizin karsligini Rabbm hayrla nasip edr insbende bugun çektirdim.anestezili..kanamam var. biraz ağrılarım.ne kadar olsa insan stres yapıyor.suan yatıyorum evde.tuplerim temiz cikti
Kanama kişiden kişiye değişiyo canım benim hsg çektirdiğim günle beraber 2 gün sancım oldu adet sancısı gibi. Kanama olmadı. İlacı tüplere vermek için Kullanılan malzeme çok önemli bende çok korkuyodum günlerce stres yaptım ama değmezmiş ilaç verirken bile hissetmedim ne zaman vereceksiniz diye sordum ohooo çoktan verdim bile dedi kadın. Zaten jinekolojik muayene gibi yapılıyor. Stres yapma canım nerde çekileceksinZor mu cnm bnde korkuyom ya aama kararsizim anestezili cektirip cektirmememk de ck g olsn . Emeklerimizin karsligini Rabbm hayrla nasip edr ins
Ne zaman cekileceksin canim hsg yiBlmiorm ki cnm hsg de gun verip kagidima da oyle yazdilar . Pko var bnde ilac kullanmasam bazn 1 yili buluyo adet olmam
Benimde adet gunum geldi olsamda gecikmesem de su muayene ile hsg yi atlatsamBugün adet oldum adetimin bitmesi için beklicem bana onerileriniz var mı kızlar
Sen anestezili mi cektireceksin canımBenimde adet gunum geldi olsamda gecikmesem de su muayene ile hsg yi atlatsam
Evet canim ben ozelde anesteziyle cekilcem adetimi bekliyroum.Sen anestezili mi cektireceksin canım
Canım herkesin aynı olmuyor bakma yazılanlara benim bı tanıdığım çekildi tüplerin de sıkıntı olduğu için baya ağrısı olmuş kadın penguen gibi yürüyordu ben şuan yeni geldim hastaneden narkoz etkisi dışında bı ağrım sızım yokSuskun Ceylan nerdesiiiinnnn mutlaka bunu oku kuzum
Bende ilk cektrecegim icin isimi garantya almak icin anestezili istiyorum oyle cekilcem insllah kac dakika surdu.Canım herkesin aynı olmuyor bakma yazılanlara benim bı tanıdığım çekildi tüplerin de sıkıntı olduğu için baya ağrısı olmuş kadın penguen gibi yürüyordu ben şuan yeni geldim hastaneden narkoz etkisi dışında bı ağrım sızım yok
Sonuclarin nasil bu aradaBende ilk cektrecegim icin isimi garantya almak icin anestezili istiyorum oyle cekilcem insllah kac dakika surdu.
Canım 11 de girdim yarim saat kaldım sanırım bı 15-20 dk narkozun etkisinin geçmesi için gözlem odasında bekledim bı ağrı kesici iğne vurdular eve geldimBende ilk cektrecegim icin isimi garantya almak icin anestezili istiyorum oyle cekilcem insllah kac dakika surdu.