Benim sonucum iyi, tüpler açık bir problem yok mart ayına kadar bekleyelim dedi hiç korkmayın gerçekten bişey yokmuş ya ben ortalığı ayağa kaldırdım gerçekten değmezmiş ağrı biraz oluyor ama çok değil sızlama tarzında ooluyor işlemden sonra hafifte kanama okadar hiç tereddüt etmeden yaptırabilirsiniz hiç korkmyınYa ne kadar güzel anlatmışın bende perşembe günü çektireceğim memorial hastenesinde.Randevuyu alan radyoloji uzmanı kızz anestezi almak istiyorum dediğimde hiç gerek yok inanın dedi.Dakikalarca konstu bnmle ikna etmek için.Ama ben hala korkuyorum.Öncesinde doktor ile görüştürecek beni rahatlamam için.Suan senin analttıklarını okuyuncad da cesaretlendim.Senin sonucun nasıl çıktı?
Anestezi almaya değmez bence bol bol dua okuyn girerkenBenim sonucum iyi, tüpler açık bir problem yok mart ayına kadar bekleyelim dedi hiç korkmayın gerçekten bişey yokmuş ya ben ortalığı ayağa kaldırdım gerçekten değmezmiş ağrı biraz oluyor ama çok değil sızlama tarzında ooluyor işlemden sonra hafifte kanama okadar hiç tereddüt etmeden yaptırabilirsiniz hiç korkmyın
Allah razı olsun cnm bilgilendirme için neler yazıyorlar insaanları korkutuyorlar.Bende kist var herşey normal birde doktor tüplere bakmak istedi.Umarım güzel sonuçlar alırım bende.Anestezi almaya değmez bence bol bol dua okuyn girerken
Canim o kisiden kisiye gore degisiyor eger rahimlerin yara tuplerin kapaliysa asiri sanci ve agri cekiyorsin ama yoksa senin dedigin gbi basit bi islem. Bende cektrcem simid adetimi bekliyorum ama devlette sira yok 6 ay sonraya kadar dokuyum diyo bende ozelde anestezili cektrcem her ihtimale karsibence tedirgin olmayın derim bende kiloluyum, canım çok tatlı , ağrı eşiğim çok düşük 30 yaşındayım ilk damar yolumu rahim filmi için açtırdım düşünün yani bence iyi düşünün iyi olsun .ben çektirdikten sonra çarşıdaydım gezdim sadece 30 saniye ayıracaksın ve bitecek :)
Canım ben bugün filmimi çektirdim.Anestezi alma niyetiyle gittim ve doktorların hemşirelerin ilgili yakınlığı anlatması beni ikna etti. İyi de anestezi almamışım evet çok az bir acı oluyor oda Rahme erişmek için bir alet takılınca gerisinde hiçbir şey hissetmedim hatta hemşire elimi tuttu benimle sohbet etti sakinleşmem için bitti dediklerinde inanamadım.Bumuymuş yani dedim.Özellikle belirtmem lazımki agrı eşiğim çok düşütür.İşlem gittikten sonra ise adet agrısı çektim 2 saat oda çok hafif o kadarCanim o kisiden kisiye gore degisiyor eger rahimlerin yara tuplerin kapaliysa asiri sanci ve agri cekiyorsin ama yoksa senin dedigin gbi basit bi islem. Bende cektrcem simid adetimi bekliyorum ama devlette sira yok 6 ay sonraya kadar dokuyum diyo bende ozelde anestezili cektrcem her ihtimale karsi
Ama ben korkuyorum ya ben anestezili istiyorumCanım ben bugün filmimi çektirdim.Anestezi alma niyetiyle gittim ve doktorların hemşirelerin ilgili yakınlığı anlatması beni ikna etti. İyi de anestezi almamışım evet çok az bir acı oluyor oda Rahme erişmek için bir alet takılınca gerisinde hiçbir şey hissetmedim hatta hemşire elimi tuttu benimle sohbet etti sakinleşmem için bitti dediklerinde inanamadım.Bumuymuş yani dedim.Özellikle belirtmem lazımki agrı eşiğim çok düşütür.İşlem gittikten sonra ise adet agrısı çektim 2 saat oda çok hafif o kadar
Sen bilirsin cnm ama ben iyiki vücuduma anestezi yüklememişim çok şükür atlattım tüplerimde açık çıktı umarım en kısa sürede hamile kalırımAma ben korkuyorum ya ben anestezili istiyorum
Insalah kalirsin canim zaten neden aci cekmedigini de soylim tuplerin kapali olsa cekerdin cubku hep bir sorun planlar agriyi sanciyi cok hissediyo sen o yuzden hissetmemissindr ben simdilik anesteziyle istiyorum her ihtimale karsi ama o an ne olur bilmemSen bilirsin cnm ama ben iyiki vücuduma anestezi yüklememişim çok şükür atlattım tüplerimde açık çıktı umarım en kısa sürede hamile kalırım
İnşallah hepimiz çabalarımızın sonucunu alırız cnm haklı olabilirsin kendini basıl güvende hissedeceksen öyle çektir güzel sonuçlar Alman dileği ileInsalah kalirsin canim zaten neden aci cekmedigini de soylim tuplerin kapali olsa cekerdin cubku hep bir sorun planlar agriyi sanciyi cok hissediyo sen o yuzden hissetmemissindr ben simdilik anesteziyle istiyorum her ihtimale karsi ama o an ne olur bilmem
Insallah insallah allah herkesin gonlune gore versinİnşallah hepimiz çabalarımızın sonucunu alırız cnm haklı olabilirsin kendini basıl güvende hissedeceksen öyle çektir güzel sonuçlar Alman dileği ile
Canim bende adetliyekn gtcem. Hsg cekilmiyo o zaman adetliyken alttan muayene oluyorsunKizlar adetliykn hsg cekiln var mi.. bna adetin 2. Gunu gel dendi .. arstirdm adett bttkyen bi kac gun snra cekiliyomus
Oyle mi ck saol cnm rahatladm smdi braz .. hm adet sancsi hm hsg agrsi nasl yapcm diodm ck tsk edrm nerde cektrmstn sn cnm . Bn izmirde otrym 9 eylulde cklcemCanim bende adetliyekn gtcem. Hsg cekilmiyo o zaman adetliyken alttan muayene oluyorsun
Canim ben hc cektrmedim ozelde cektrcem adetme 5 gun var ama gecikmemde olur benim. Zaten her zmaanki gbi ona gore rabdevu alicam ama adetliyken bende ilk defa allatan muayene olucamOyle mi ck saol cnm rahatladm smdi braz .. hm adet sancsi hm hsg agrsi nasl yapcm diodm ck tsk edrm nerde cektrmstn sn cnm . Bn izmirde otrym 9 eylulde cklcem
merhaba herkese
rahim filmi kabusu ......
doktorum hsg dediğimiz rahim filmini size çekmeliyiz dedğinde öldüm ,öldüm dirildim, ağladım , yemek yemedim , 5 gün boyunca çektirmem deyip hem iş arkadaşlarıma hemde eşime dünyaları dar ettim .gece rüyalarıma girdi .
insanların aman canın çok yanacak kalkamayacaksın ağlamaktan için çıkıyor hareket edemiyorsun bile diye tarif ettiği rahim filmi çekimine tam 3 kişi ile gittim sanki ameliyat olacakmış gibi :) ...
ama inanın hiçbirşey yokmuş lütfen yazılan - çizilen yanlış bilgilere kulak asmayın.
Ben rahim filmimi anyalya vitale hastanesinde çektirdim, dr koray duman ..
ilk önce acil serviste damar yolum açıldı radyoloji bölümüne indim , rad.teknikeri beni odaya aldı çok kötüydüm vajinal masa var oraya uzanmamı ve işlem için dr. beklememi söledi kalbim ağzımdaydı dışarı eşim ve arkadaşlarım bekliyorlar anestezili olsun kararımı değiştirdim ben dedim ve doktorum geldi noldu demeye kalmadı benim gözümden yaşlar süzüdü , anestezi ile mi çektirsem gocam demeye kalmadı ve bana derin nefes al işte bu kadar şimdi biticek görüntü al dedi çalışan pers. ve bitti çok azcık bir ağrı hissettim .
işlem bitmişti hadi geçmiş olsun bukadar dedi canım doktorum ve kalktım. Dışarı çıktığımda herkes tedirgindi bitti korkmayın dedim onlarada şaşırmışlar işlemi yaptırmadan çıktığımı düşünmüşler , çünkü doktorum çok hızlı giriş ve çıkış yaptığı için :) şimdi ise mart ayına kadar beklememi söledi.Kapıdan uğurlarkende güzel haberlerle geleceksin korkma dedi. İŞİN ÖZÜ LÜTFEN HSG'DE KORKMAYINNNNNN