RAHİM FİLMİ (HSG) ÇEKTİRECEK OLANLAR MUTLAKA OKUMALI

Canım herkesin aynı olmuyor bakma yazılanlara benim bı tanıdığım çekildi tüplerin de sıkıntı olduğu için baya ağrısı olmuş kadın penguen gibi yürüyordu ben şuan yeni geldim hastaneden narkoz etkisi dışında bı ağrım sızım yok
Sonda takılıyor mu kuzum

Yok yok hiç bişe hissetmedim sadece narkozun etkisi oluyor biraz şuan hiç ağrım fln yok hafif kanamam var oda normalmiş bence de en iyisi narkoz yoksa çok kasardim kendimi ben
Insllah bende hasta olimde cekilim.insallah bende senin kadar rahat cekilirim ya ben sonuclari ayni gun alabiliyoruz saniyordu.

merhaba herkese
rahim filmi kabusu ......

doktorum hsg dediğimiz rahim filmini size çekmeliyiz dedğinde öldüm ,öldüm dirildim, ağladım , yemek yemedim , 5 gün boyunca çektirmem deyip hem iş arkadaşlarıma hemde eşime dünyaları dar ettim .gece rüyalarıma girdi .
insanların aman canın çok yanacak kalkamayacaksın ağlamaktan için çıkıyor hareket edemiyorsun bile diye tarif ettiği rahim filmi çekimine tam 3 kişi ile gittim sanki ameliyat olacakmış gibi :) ...
ama inanın hiçbirşey yokmuş lütfen yazılan - çizilen yanlış bilgilere kulak asmayın.
Ben rahim filmimi anyalya vitale hastanesinde çektirdim, dr koray duman ..
ilk önce acil serviste damar yolum açıldı radyoloji bölümüne indim , rad.teknikeri beni odaya aldı çok kötüydüm vajinal masa var oraya uzanmamı ve işlem için dr. beklememi söledi kalbim ağzımdaydı dışarı eşim ve arkadaşlarım bekliyorlar anestezili olsun kararımı değiştirdim ben dedim ve doktorum geldi noldu demeye kalmadı benim gözümden yaşlar süzüdü , anestezi ile mi çektirsem gocam demeye kalmadı ve bana derin nefes al işte bu kadar şimdi biticek görüntü al dedi çalışan pers. ve bitti çok azcık bir ağrı hissettim .
işlem bitmişti hadi geçmiş olsun bukadar dedi canım doktorum ve kalktım. Dışarı çıktığımda herkes tedirgindi bitti korkmayın dedim onlarada şaşırmışlar işlemi yaptırmadan çıktığımı düşünmüşler , çünkü doktorum çok hızlı giriş ve çıkış yaptığı için :) şimdi ise mart ayına kadar beklememi söledi.Kapıdan uğurlarkende güzel haberlerle geleceksin korkma dedi. İŞİN ÖZÜ LÜTFEN HSG'DE KORKMAYINNNNNN

bana da bir sürü safsata söyleyip korkutmuşlardı.
hepsine çok kızdım çektirdikten sonra.
gayet kolay bir şey yahu.
smear aldırdığını ve adetliyken biraz karnın ağrıdığını düşün.
bütün olay bu.
abartmasınlar bence de.
ha herkesin sonucu iyi çıksın inşallah.
bu da dip not olsun. :KK66:

Sonda takılıyor mu kuzum
Yok canimmm hiç bişe takmiyorlar odaya girdim damar yolu açıldı ilk açılan damar yolu calismadi ikinciyi açtılar üzerimde sadece atlet kaldı ameliyat elbisesi giydirdiler çatala yatmiyorsun normal ameliyat masası gibi uzun yatıyorsun narkoz verdiler uyudum uyandım yarım saate bitmişti herşey narkozun etkisi geçene kadar gözlem odasına aldılar kendime gelince ağrı kesici iğne vurdular eve geldim şuan sadece biraz kanamam var okadar başka bişe hissetmiyorum biraz uzun oldu ama olanlar bunlar canim

Kanama kişiden kişiye değişiyo canım benim hsg çektirdiğim günle beraber 2 gün sancım oldu adet sancısı gibi. Kanama olmadı. İlacı tüplere vermek için Kullanılan malzeme çok önemli bende çok korkuyodum günlerce stres yaptım ama değmezmiş ilaç verirken bile hissetmedim ne zaman vereceksiniz diye sordum ohooo çoktan verdim bile dedi kadın. Zaten jinekolojik muayene gibi yapılıyor. Stres yapma canım nerde çekileceksin
Ck tsk edrm rahatladm biraz izmirde yasyrm bn cnm 9 eylul de cekilcem

Yok canimmm hiç bişe takmiyorlar odaya girdim damar yolu açıldı ilk açılan damar yolu calismadi ikinciyi açtılar üzerimde sadece atlet kaldı ameliyat elbisesi giydirdiler çatala yatmiyorsun normal ameliyat masası gibi uzun yatıyorsun narkoz verdiler uyudum uyandım yarım saate bitmişti herşey narkozun etkisi geçene kadar gözlem odasına aldılar kendime gelince ağrı kesici iğne vurdular eve geldim şuan sadece biraz kanamam var okadar başka bişe hissetmiyorum biraz uzun oldu ama olanlar bunlar canim
Belden aşağı degilde tamamen mi uyutuyorlar kuzu

Olabilir canım sizin problem neydi acaba
Canim ben 1 senedr evliyim. Adetim duznsiz hormonlarim normal progesteron sonucum dusuk cikti iste adet olmami bekliyorum hem alttan muayene olucam hemde hsg cektrcem asil sorun ne varsa o zaman cikicak. Senin neyden dolayi hsg cekildi acaba

Canim ben 1 senedr evliyim. Adetim duznsiz hormonlarim normal progesteron sonucum dusuk cikti iste adet olmami bekliyorum hem alttan muayene olucam hemde hsg cektrcem asil sorun ne varsa o zaman cikicak. Senin neyden dolayi hsg cekildi acaba
Benim bütün hormonlar normal eşimde varikosel çıktı ameliyat oldu sperm sayısı ve hareket düşük bu yüzden aşılama denemek istiyorum oda hsg çekmeden aşılama olmuyormuş o yüzden cekildim canım

X