- 14 Ocak 2016
- 805
- 9.684
- 138
- 29
Normal canim olur oyleKizlar cuma hsg cektirmistim sabh 4. Gun bugun kanamam devam ediyo hafiften ara ara adet agrisi gibi agrim oluyo normalmi kac kac devam ediyo bu boyle ne yapmam lazim bilemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal canim olur oyleKizlar cuma hsg cektirmistim sabh 4. Gun bugun kanamam devam ediyo hafiften ara ara adet agrisi gibi agrim oluyo normalmi kac kac devam ediyo bu boyle ne yapmam lazim bilemedim
Kişiden kişiye göre değişiyo bu durum ama normal durumun korkma :)Kizlar cuma hsg cektirmistim sabh 4. Gun bugun kanamam devam ediyo hafiften ara ara adet agrisi gibi agrim oluyo normalmi kac kac devam ediyo bu boyle ne yapmam lazim bilemedim
Normal canım geçer bi kaç guneKizlar cuma hsg cektirmistim sabh 4. Gun bugun kanamam devam ediyo hafiften ara ara adet agrisi gibi agrim oluyo normalmi kac kac devam ediyo bu boyle ne yapmam lazim bilemedim
Soğan kürünü bi aratır iyi geliyor diye biliyorum canımSagolun kizlar bugun konustum drla agrim var deyimce muayene etti tekrar kist olusmus ya ekseninde donmus yada kan sizdiriyor iceri dedi agrin bulantin devam ederse acilden giris yap direk dedi yarin da kan vermeye gidecem kist icin huyuna bakcakmis belki atadabilir adetle kendini dedi korktum tm guzel haber aldim tupler iyi derken bu cikti basima atesimde var aanki biraz halsizlik agrim yok denecek kadar hafif Allahim nolur sorun cikmasin