Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım agrılı değil rahat ol bende çok ürktüm açıkçası ama boşa stres yapmışımKizlar rahim filmi cektırcem cokmu agrılı olyo ?bide fılım sonrasi hamile kalanlar varmi hemen ?
Ayy canim tsk ederim işalllah bebişlerimizi aliriz kucama cok korkuyorum herkes cok agrılı kötu dıyor ?filimden sonra hamile kaldınmu peki senYok canım agrılı değil rahat ol bende çok ürktüm açıkçası ama boşa stres yapmışım
Hayır öyle abartılacak bir ağrı değil canım. Hafif adet sancısı gibi ama çok kısa sürüyor dayanılmayacak bir şey değil. Anestezi almaya da gerek yokKizlar rahim filmi cektırcem cokmu agrılı olyo ?bide fılım sonrasi hamile kalanlar varmi hemen ?
Anestezi almıcam zaten canım doktor anestesız daha iyi oluyor dedi herkes agrıyo cok kötu dıyınce korktum cok tak ederim gebe kaldınızmu peki canım sız ıkı yıldır evlıyım ıstıyorum olmuyor yumurta catlama sorunum varHayır öyle abartılacak bir ağrı değil canım. Hafif adet sancısı gibi ama çok kısa sürüyor dayanılmayacak bir şey değil. Anestezi almaya da gerek yok
İşalllah kalirsin bu ay hamile canimmDaha bu ay çekildim filmi. Bir yıldır istiyoruz hiç hamile kalamadım doktorlar bir problem göremiyolar sadece rahim filminde rahim şeklimde anormallik çıktı ama gebe kalmaya engel değil dendi. Bundan sonrası için ilaçla yumurtlama çoğaltmaya gideceğiz canım rahim filmi çekildiğim için de içimde umut var.
İnşallah sen de hamile kalırsın canım rabbim hayırlısını versinİşalllah kalirsin bu ay hamile canimmallahim duysun sesimizi bende işalllah film cekilir atlatır hamile kalirim bir umut olyo banada dilek ben memnun oldum bu arada allahım bizede annneliği tatdirsin cevrende herkes hamıle olunca daha zor olyo
![]()
İnşallah sen de hamile kalırsın canım rabbim hayırlısını versinMemnun oldum dilek ben de aynı sıkıntılar içerisindeyim çok zor bir sınav kafayı takmamak başka şeylerle ilgilenmek gerek ama bir türlü dağıtamıyorum kafamı adet günümü beklemek her ay her seferinde zulüm resmen
![]()
Canım valla kişiden kişiye değişiyor sanırım agrı. Ben daha Pazartesi film çektirdim ama canım çıktı çok agrıdı dayanamadım bağırdım evet kısa sürüyor ama acısı çok korkunçtuKizlar rahim filmi cektırcem cokmu agrılı olyo ?bide fılım sonrasi hamile kalanlar varmi hemen ?
Benim çok hafif adet sancım olmuştu sıvıyı verdiklerinde bende cok korkarak gittim ama işlem bittiğinde bumuymuş dedim şok oldum :) ve çekindiğim ay değil ondan sonraki ay gebe kaldımKizlar rahim filmi cektırcem cokmu agrılı olyo ?bide fılım sonrasi hamile kalanlar varmi hemen ?
İşalllah agrimaz canim benimkideCanım valla kişiden kişiye değişiyor sanırım agrı. Ben daha Pazartesi film çektirdim ama canım çıktı çok agrıdı dayanamadım bağırdım evet kısa sürüyor ama acısı çok korkunçtu![]()
Aaa gercektenmi işalllah bizde hamile kalırız hemen canimBenim çok hafif adet sancım olmuştu sıvıyı verdiklerinde bende cok korkarak gittim ama işlem bittiğinde bumuymuş dedim şok oldum :) ve çekindiğim ay değil ondan sonraki ay gebe kaldım
Benim 9 aydır olmuyodu ama bi tane cikolata kistim vardı o tüpleri tıkayabilir diye istediler ama oyle bir sey olmamış açık çıkmıştı yalnız düşük yaşadım ama bu film mucize gibi bi şey bana kalırsa..kürtajdan sonra 6 ay geçti olmadı şuan aşılama tedavisi görüyorum eger olumsuz olursa tekrar çekincem ondan eminim inşallah faydasını görursün canımAaa gercektenmi işalllah bizde hamile kalırız hemen canimkaç yildir olmuyodu senınkı sorun neydı benım yumurtam buyuyorda catlamıyor ilaç kullanıyom
Kadin doğuma gıdıyorum ben canimKızlar bir şey soracağım rahim filmi çekilmek istediğimizi kadın doğum doktoruna mı söylememiz gerekiyor hangi bölüme randevu almalıyız?
Teşekkürler canımKadin doğuma gıdıyorum ben canim
İşalllah hepimiz görürrüz kucaklarimiz dolar canim benımde ilk bebeğim olcak allah ızın verirseBenim 9 aydır olmuyodu ama bi tane cikolata kistim vardı o tüpleri tıkayabilir diye istediler ama oyle bir sey olmamış açık çıkmıştı yalnız düşük yaşadım ama bu film mucize gibi bi şey bana kalırsa..kürtajdan sonra 6 ay geçti olmadı şuan aşılama tedavisi görüyorum eger olumsuz olursa tekrar çekincem ondan eminim inşallah faydasını görursün canım