Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba, gözünüz aydın çok sevindimMerhaba arkadaşlar bu konuyu geçen ay açmıştım ve geçen ay rahim filmi çekildim ve bu ay hamileyim :)) Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah şükürler olsun rabbime
Gerçekten miiiii çok sevindim inşallah sende hamilesndr. İkimizde sağ saglim kuçağımıza alırız insallahhh. Benm de testte silik çıkmıştı ondan snra kan testi yaptrdim ve pozitif.Merhaba, gözünüz aydın çok sevindim
Allah kucağınıza almayı nasip etsin sağlıkla inşallah
Bende geçen ay rahim filmi çekildim hala adet olmadım, evde idrar testi yaptım silik de olsa pozitif çıktı
Yarın kan testi yaptırcam bakalım. Allahım isteyen herkese de bize de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Rahim filmi neden cektirdin acaba canim bir sorunun mu vardiGerçekten miiiii çok sevindim inşallah sende hamilesndr. İkimizde sağ saglim kuçağımıza alırız insallahhh. Benm de testte silik çıkmıştı ondan snra kan testi yaptrdim ve pozitif.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Rahim filmi neden cektirdin acaba canim bir sorunun mu vardi
Gerçekten miiiii çok sevindim :))) kaç çıktı değerin1 ay klomen 1 ay femara denemiştim hamile kalamadım. Polikistik over durumum da vardı.
Tüplerimde veya Rahmi'mde Bi sıkıntı varmı diye tedirgin oldum doktorumun tavsiyesiyle çektirdim. Sonuçlarım temiz çıkmıştı çok şükür ve bugün kan testi yaptırdım hamileymişim
Allah isteyen herkese nasip etsin bu mucizeyi.. Pazartesi doktora gidicem kontrole bakalım inşallah sağlıklı Bi şekilde büyür ve doğar bebişim.
Gozun aydinn canim adetlerin nasildi peki1 ay klomen 1 ay femara denemiştim hamile kalamadım. Polikistik over durumum da vardı.
Tüplerimde veya Rahmi'mde Bi sıkıntı varmı diye tedirgin oldum doktorumun tavsiyesiyle çektirdim. Sonuçlarım temiz çıkmıştı çok şükür ve bugün kan testi yaptırdım hamileymişim
Allah isteyen herkese nasip etsin bu mucizeyi.. Pazartesi doktora gidicem kontrole bakalım inşallah sağlıklı Bi şekilde büyür ve doğar bebişim.
Sağol Can'ım darısı başına inşallahGozun aydinn canim adetlerin nasildi peki
Evet Can'ım çok sağolGerçekten miiiii çok sevindim :))) kaç çıktı değerin
Evet Can'ım çok sağol
101,70 çıktı, daha çok yeni olduğu içinmiş bakalım pazartesi kaça çıkmış olcak
Aminn Can'ım hepimiz için en hayırlısı olsun inşallahhh :)Hadi bakalım hayırlısı canım benm :))
Korkma canım can acımıyor az bişey azcıkSlm kızlar araniza yeni katildim bende rahim filmi çektircem çok korkuyorum
Film sonuçları ne zaman çıkıyo canimRahim filminde korkulacak bişi yok jinekolojik muayene gibi hiç bi farkı yok ki ben jikonolojik muayenee zor olmuş insanım rahim filmine aglayarak gittim ama o kadar guzel davrandılar ki hic acimadi çok memnun kaldım sonuçta güzel olunca gülerek ciktim.ağrı kesici de kullanmadim
1 saat snra çıktı benmFilm sonuçları ne zaman çıkıyo canim
Radyotom radyomar merkezindeFilm sonuçları ne zaman çıkıyo canim
Korkma canim 5 dk da bitiyor. Hadi hayırlısıKizlar birazdan rahim filmine girecem çok korkuyorum