- 22 Temmuz 2013
- 1.228
- 668
- 198
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ultrason da gözükseydi zaten söylerdi doktorun canm. Korkma çok az sinek ısırığı kadar sizi oluyor. Çektir filmiRahimde perde olup olmadığını öğrenmek için rahim filmi çektir dedi doktor. Korkuyorum acaba perde olduğu ultrasonra görülwn var mı kızlar aranızda , doktor fazla mı korkuttu beni
Ben 2.5 ay önce erken dogum yaptım 23 haftalık. Bugün perinatologa gittim. Doktor 1 sene hamile kalma 6 7 ay sonra da ilacli rahim filmi cekelim dedi ama ben korkuyorum çünkü çok acı çektiğim için artık acıları kaldıramıyorum
Maşallah çektirdiğiniz diğer ay hamile kalmışsınız bende kasımda çektirdim anestezili şükür açık çıktı tüplerim ama bana 10 gün ilişki yasağı koydu o yüzden bu ay umudum yok inşallah sizler gibi bende diğer ay mutlu haberi alırım
Bilmiyorum soramadım narkozun etkisindeydim sonradan niye sormamışım dedim ama geçti artık. Hayırlısı bakalımİnşallah kalırsınız ama neden yasak koydu ki . benim doktorum hiç yasak koymadı . Rahim filminden 1 gun snra iliskiye başladık oldu çok sukur
Bence korunma 2 günde bir ilişki yap. Çok etkiliBilmiyorum soramadım narkozun etkisindeydim sonradan niye sormamışım dedim ama geçti artık. Hayırlısı bakalım
Filmden sonra 5-6 gün sonra başladık öncesinde azda olsa ağrım vardı.Bence korunma 2 günde bir ilişki yap. Çok etkili
Hayırlısı olsun inşallahFilmden sonra 5-6 gün sonra başladık öncesinde azda olsa ağrım vardı.
aslında tamda yumurtlama dönemindeydi ama bilmiyorum bakalım hayırlısı
Ben hsg den 1 gun snra başladım iliskiye 2 günde bir ilişki yaptık çpk şükür o ay hamile kaldım. Bence ara verme çok önemli bu ayArkadaşlar dün rahim filmi çekildim Dr 1 hafta ilişkiye girme dedi ama 1 hafta girmeyince de yumurtlama dönemim geçiyor bu ay çok önemliymiş gebe kalma olasılığım yüksekmis ne yapayım ne zaman cinse ilişkiye gireyim netten baktim birkaç gün sonra girilebilir yazıyor
Canm ya masallah ilk aydan mi hamile kaldinArkadaşlar Allah nasip ederse önümüzdeki hafta rahim filmi çekileceğim. Gittiğim hastane yeni bir özel hastanede. Yeni hastanelerde hemen hemen cihazlar aynıdır diye düşünüyorum. Nasıl çekiliyor acı veriyor mu gitmeden önce neler yapmayalım be gibi hazırlıklar? ? Ve inşallah hamile kalır mıyım sizce? Filmden sonra kalanlar oluyormuş diye duydum da. Konum taşınmadan bi bakarsaniz çok sevinirim
Evet allahıma çok şükür o aydan snra kaldım hamile :)Canm ya masallah ilk aydan mi hamile kaldin
Allah saglicakla kucaginada aldirsin ins :)Bende cumatesi cektirdimde hsg ile ilgili basliklara bakiyordum.doguma 1 ay kalayi gorunce oyle tahmin ettim.darisi basima ins.hsg den kac gun sonra yumurtladiginizi hatrliyormusunuz.bazi dr lar ilk ay korunun diyor kararsiz kaldim.henuz yumurtlamadim 5 gun gectiEvet allahıma çok şükür o aydan snra kaldım hamile :)
İnşallah canım inşallah sende hamile kalırsın. Smdi sana tavsiyem 2 günde bir cinsel ilişki yapin adet olana kdar. Ve korunma hicbi şekilde çünkü hamile kalma oranın çok yüksek. Ben geç yumurtladm ama hep geç yumurtluyorum ben pkoyum o yüzden . Adetin 23. Günü filan yumurtladmAllah saglicakla kucaginada aldirsin ins :)Bende cumatesi cektirdimde hsg ile ilgili basliklara bakiyordum.doguma 1 ay kalayi gorunce oyle tahmin ettim.darisi basima ins.hsg den kac gun sonra yumurtladiginizi hatrliyormusunuz.bazi dr lar ilk ay korunun diyor kararsiz kaldim.henuz yumurtlamadim 5 gun gecti
Bende pko luyum gecen ay 24. Gunu yunurtladim bakalim bu ay nasil olcak..cok saol tavsiyelerin icin ve cevap verdigin icin canimİnşallah canım inşallah sende hamile kalırsın. Smdi sana tavsiyem 2 günde bir cinsel ilişki yapin adet olana kdar. Ve korunma hicbi şekilde çünkü hamile kalma oranın çok yüksek. Ben geç yumurtladm ama hep geç yumurtluyorum ben pkoyum o yüzden . Adetin 23. Günü filan yumurtladm
Önemli değil. Unutma sakın adet olana kadar 2 günde bir ilişki. ... Ve çok zor biliyorum ama bu süreçte düşünmemeye çalış. Ben 2 yil korunmadm olmadı 2 yılın sonunda oldu çok şükür. Insallah seninde olur . Beni haberdar etBende pko luyum gecen ay 24. Gunu yunurtladim bakalim bu ay nasil olcak..cok saol tavsiyelerin icin ve cevap verdigin icin canim