• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim filmi çektirenler ve hakkında bilgisi olanlar

Yapisikliktan cok korkuyorum ya aciyada raziyimda cok korkuyorum duzelmez diye valla bak yapisiklik ilk ayda belli ediyormus benim niye 3.aydan itibaren degisti anlamadim ufak yapisikliklar acilirmi dersin gercekten
Yapışıklıklar kesin açılıyor tıkanıklıklarda da bazı drlar ikinci kez daha tazzikli veriyorlarmış ilacı açılma oluyormuş. Çok korkuyorsan anestezili yaptır. Ben anestezili yaptırdım çok rahat oldu.

Yapışıklıklar kesin açılıyor tıkanıklıklarda da bazı drlar ikinci kez daha tazzikli veriyorlarmış ilacı açılma oluyormuş. Çok korkuyorsan anestezili yaptır. Ben anestezili yaptırdım çok rahat oldu.
Canim kolay yanar benim bu yuzden korkum var bide kotu birsey cikmasindan korkuyorum

Canim kolay yanar benim bu yuzden korkum var bide kotu birsey cikmasindan korkuyorum
Benim ağrı eşığim yüksek ama yine de işimi garantiye aldım anestezili yaptırdım. Olurda yapışıklık falan varsa canim yanar hissetmek istemedim. Anestezili yaptır canım hiçbisey hissetmiyorsun. Bende içeri girerken korktum ama uyudum uyandım bitti herşey

Benim ağrı eşığim yüksek ama yine de işimi garantiye aldım anestezili yaptırdım. Olurda yapışıklık falan varsa canim yanar hissetmek istemedim. Anestezili yaptır canım hiçbisey hissetmiyorsun. Bende içeri girerken korktum ama uyudum uyandım bitti herşey
Senin ne sorunun vardi da neden cektirdin temiz mi cikti sonuc

Ohhh cok sevindim normal yolla denedinkz mi
Eşimde sperm sayı ve harekette sıkınti vardı çok düşüktü sayısı 4 aydır tedavi görüyor. Değerleri normale yaklaştı doktorumuz aşılama yaptırabilirsiniz dedi. Yaşımız küçuk olsa normal denemeye devam ederdik ama 30u devirdik zaman kaybetmek istemiyoruz

Eşimde sperm sayı ve harekette sıkınti vardı çok düşüktü sayısı 4 aydır tedavi görüyor. Değerleri normale yaklaştı doktorumuz aşılama yaptırabilirsiniz dedi. Yaşımız küçuk olsa normal denemeye devam ederdik ama 30u devirdik zaman kaybetmek istemiyoruz
Hayirlisi olsun saglikli bebisleriniz olaun insallah

Valla ne kadarsa veririm ufakta olsa yapisiklik aciliyosa bu hosuma gitti
Aynen canım. Çekil bir an önce. Adetin bittikten sonra 4 gün içinde çekiliyor. Adet bitiminden sonra hiç ilişki yaşanmaması gerekiyor. Doktor söylüyor zaten film çekilmeye gelirken neler yapacağını.

Bende bugün gittim kontrole, ufak Bi yumurta çatlamamış kist gibi kalmış, istesen de bu ay tedavi yapamazdık zaten dedi.
Salı günü rahim filmini çektircem anestezili, inşallah bişey çıkmaz da ondan sonra doktorum da 2 3 ay ara vermemi söyledi.
Önemli olan kafanı rahatlatman diyor :KK61:

Hamileliği kolaylaştırmak için mi infertilite için mi? Keçiboynuzunda e vitamini varmış, internette rastladığım kadarıyla kadın infertiliteinde e, c ve çinko kullanılmalı diyor, ben herhangi bir takviye kullanmıyorum, bilgim de yok maalesef. İlgili bölümlerde sorarsanız, yardımcı olurlar.

Geçmiş olsun canım, amin Rabbim yardımcımız olsun.

Anesteziye hiç gerek yok, endişelenmeyin çok hafif ağrı oluyor. İnşallah sonucunuz temiz çıkar.
Canim Merhaba rahim filmi çekildiği bende adet olmayı bekliyorum çekti ek için adet bitince cekildin

Back