• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim filmi çektirenler ve hakkında bilgisi olanlar

Arkadaşlarçekildim hsgyi çok şükür. Acıkmış tuplerim doktor iyi dedi m bakalım yarın kendi doktoruma gidicem

Hadi gözün aydın geçmiş olsun
Sağol canm. Yanımda ekran vardı doktor ben ilacı vermemle birlikte izle bak tiplere gelcek dedi bende izledim. Çok şükür tüpler açık. Yatağa yatıp işlem yapılması ve kalkmam toplam 10 dk sürdü. Insallah bundan snra Rabbim yardımcımız olsun

Sağol canm. Yanımda ekran vardı doktor ben ilacı vermemle birlikte izle bak tiplere gelcek dedi bende izledim. Çok şükür tüpler açık. Yatağa yatıp işlem yapılması ve kalkmam toplam 10 dk sürdü. Insallah bundan snra Rabbim yardımcımız olsun
Ağrın ya da bir hassasiyet varmı karnında?

Merhaba, bende ilk ay klomen geçen ay femara kullandım ama hamile kalamadım :KK43:
Dün Regl oldum, yarın kontrole gidicem rahim filmi için randevu Alcam bakalım.
Çok kararsızım anestezili mi yaptırsam ayık mı diye ?
İnşallah sonucu temiz çıkar da, sonra 1 2 ay dinlenmek istiyorum artık :KK47:

bu keçiboynuzu kürü sadece erkeğe mi yapılıyor, kadında da işe yarıyor mu? kadına önerebileceğiniz başka sey var mı ?
Hamileliği kolaylaştırmak için mi infertilite için mi? Keçiboynuzunda e vitamini varmış, internette rastladığım kadarıyla kadın infertiliteinde e, c ve çinko kullanılmalı diyor, ben herhangi bir takviye kullanmıyorum, bilgim de yok maalesef. İlgili bölümlerde sorarsanız, yardımcı olurlar.

Geçmiş olsun canım, amin Rabbim yardımcımız olsun.

Merhaba, bende ilk ay klomen geçen ay femara kullandım ama hamile kalamadım :KK43:
Anesteziye hiç gerek yok, endişelenmeyin çok hafif ağrı oluyor. İnşallah sonucunuz temiz çıkar.

Canım ben anestesısız çekildim yatağa yatıp kalkmam toplam 10 dk sürdü.
Böyle kasiklarinda hafif ağrı hissediyorsun ilaç verilirken. Yarım saat sürdü benm ağrım. Geçti sonra . Bugün hafif karnin ağrıyor o kadar

Ben bi kurtaj oldum 3.ayimdan itibaren reglimde miktar olarak azalma meydana geldi ama hep sukur gununde adet oluyorum sizce rahmimde yapisiklik olmusmudur rahim filmi cektirip kotu cikmasindanda korkuyorum rahim filminde bazi yapisikliklar acilirmi acaba faydalimi film cektirmek yusuf yusuf ediyorum resmen kotu biseyim varsa diye

Hamileliği kolaylaştırmak için mi infertilite için mi? Keçiboynuzunda e vitamini varmış, internette rastladığım kadarıyla kadın infertiliteinde e, c ve çinko kullanılmalı diyor, ben herhangi bir takviye kullanmıyorum, bilgim de yok maalesef. İlgili bölümlerde sorarsanız, yardımcı olurlar.

Geçmiş olsun canım, amin Rabbim yardımcımız olsun.

Anesteziye hiç gerek yok, endişelenmeyin çok hafif ağrı oluyor. İnşallah sonucunuz temiz çıkar.
Sağol canım inşallah iyi şeyler olur bundan snra hayırlısı rabbimden

Ben bi kurtaj oldum 3.ayimdan itibaren reglimde miktar olarak azalma meydana geldi ama hep sukur gununde adet oluyorum sizce rahmimde yapisiklik olmusmudur rahim filmi cektirip kotu cikmasindanda korkuyorum rahim filminde bazi yapisikliklar acilirmi acaba faydalimi film cektirmek yusuf yusuf ediyorum resmen kotu biseyim varsa diye
Canım dediğin gbi küçük yapışıklılar olmuş olabilir.
Rahim filmi çekilirken içeri ilaç veriliyor bu ilac içeri doğru hücum ederken yapışıklılar açılıyormuş. Tüpler kapalı çıkarsa da operasyon yapılıyor sonrasında.
Ama dediğin gbi yapışıklılar in kesinlikle açılır.
Rahim filminden de hiç korkma dün çekildim gayet kolaydi.
Hem şöyle düşün normal doğum yaparsak inşallah daha fazla acı cekicez. Bu ona bi on hazırlık olsun :))
İnşallah hayırlısı olsun hakkımızda

Canım dediğin gbi küçük yapışıklılar olmuş olabilir.
Rahim filmi çekilirken içeri ilaç veriliyor bu ilac içeri doğru hücum ederken yapışıklılar açılıyormuş. Tüpler kapalı çıkarsa da operasyon yapılıyor sonrasında.
Ama dediğin gbi yapışıklılar in kesinlikle açılır.
Rahim filminden de hiç korkma dün çekildim gayet kolaydi.
Hem şöyle düşün normal doğum yaparsak inşallah daha fazla acı cekicez. Bu ona bi on hazırlık olsun :))
İnşallah hayırlısı olsun hakkımızda
Yapisikliktan cok korkuyorum ya aciyada raziyimda cok korkuyorum duzelmez diye valla bak yapisiklik ilk ayda belli ediyormus benim niye 3.aydan itibaren degisti anlamadim ufak yapisikliklar acilirmi dersin gercekten

Yapisikliktan cok korkuyorum ya aciyada raziyimda cok korkuyorum duzelmez diye valla bak yapisiklik ilk ayda belli ediyormus benim niye 3.aydan itibaren degisti anlamadim ufak yapisikliklar acilirmi dersin gercekten
Canım kesinlikle açılır. Korkma.
Hem tüpler kapalı olunca bile açıyorlar yapisiklik mi açılmayacak

Back