• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim filmi çektirenler ve hakkında bilgisi olanlar

Önemli değil. Unutma sakın adet olana kadar 2 günde bir ilişki. ... Ve çok zor biliyorum ama bu süreçte düşünmemeye çalış. Ben 2 yil korunmadm olmadı 2 yılın sonunda oldu çok şükür. Insallah seninde olur . Beni haberdar et
Insallah canim cok saolasin ederim tabi.bi olsa tum kk duyar :) bizimde bu 13. Ayimiz bakalim

İnşallah canım inşallah sende hamile kalırsın. Smdi sana tavsiyem 2 günde bir cinsel ilişki yapin adet olana kdar. Ve korunma hicbi şekilde çünkü hamile kalma oranın çok yüksek. Ben geç yumurtladm ama hep geç yumurtluyorum ben pkoyum o yüzden . Adetin 23. Günü filan yumurtladm

ben de pko yum bi kaç gün sonra HSG yapılacak. yumurtlamaya başladığınızı nasıl anlıyorsunuz

ben de pko yum bi kaç gün sonra HSG yapılacak. yumurtlamaya başladığınızı nasıl anlıyorsunuz

İnşallah sende hamile kalırsın Rabbim saat da nasip eder . Yumurtlamanin olduğunu akiıntıdan anlarsın yoğun akinti gelir hatta hafif kasık ağrısı olur .

İnşallah canım hiç korkma okdar basit bişey ki 10 dk bile sürmüyor

yarından sonra olacak ama gerildim şimdiden. bir de vajinismustum ben atlatalı 3-4 ay oluyor. tekrar aynı olacak diye korkuyorum :( ultrason çekilirken bile ağlamaktan bir hal oldum.

yarından sonra olacak ama gerildim şimdiden. bir de vajinismustum ben atlatalı 3-4 ay oluyor. tekrar aynı olacak diye korkuyorum :KK43: ultrason çekilirken bile ağlamaktan bir hal oldum.
Yok yk hiç korkma çok basit bişey hemen bitiyor acı vermiyor. Hiç kasma. Asıl kasarsan acır

3 saat kaldı :kızgın:

hayırlısı artık inşallah öyle yapacağım...
Canim merak ettim nasil gecti hsg..ogun korkutmamak icin yazmadim benim cok fena sancim oldu bayilmama ramak kalmisti ama hafif tikaliymis sanirim ondan dr da dedi soldan zor ilerledi diye.sol tarafim cok fenaydi gercekten islem sirasinda

Canim merak ettim nasil gecti hsg..ogun korkutmamak icin yazmadim benim cok fena sancim oldu bayilmama ramak kalmisti ama hafif tikaliymis sanirim ondan dr da dedi soldan zor ilerledi diye.sol tarafim cok fenaydi gercekten islem sirasinda
Nasıl geçti :)

kızlar yapamadık. Üç kişi aldılar bizi içeriye. Kadınlardan birine yapılamadı zaten. Direkt çıkardılar. Diğer kadın yapılırken çığlık atmaya başladı ve bayıldı. O sırada yaptılar. Bana sıra geldiğinde zaten ben odada bekliyordum sesleri duydukça korkudan ağlamaya başladım.

yatırdılar ama cihazı da yerleştiremedi doktor kendimi çok sıktığım için. Ben sıktıkça o ittirdi. Kanamam başladı. Ben de çok bağırmaya başlayınca kaldırdılar masadan. Hayatımın en kötü deneyimiydi.

Kmseyi korkutmak istemem. anladığım kadarıyla kişiden kişiyeo ldukça fark var. ben vajinismuslu olduğum için sanırım daha zaten bacaklarımı açarken kasılma başlamıştı. korkusu olan yatmasın o masaya tavsiyem bu.

Şimdilik HSG olayını erteledim bir kaç ay daha. Yaptıracağım zaman da özelde anestezi altında yapacağız.

kızlar yapamadık. Üç kişi aldılar bizi içeriye. Kadınlardan birine yapılamadı zaten. Direkt çıkardılar. Diğer kadın yapılırken çığlık atmaya başladı ve bayıldı. O sırada yaptılar. Bana sıra geldiğinde zaten ben odada bekliyordum sesleri duydukça korkudan ağlamaya başladım.

yatırdılar ama cihazı da yerleştiremedi doktor kendimi çok sıktığım için. Ben sıktıkça o ittirdi. Kanamam başladı. Ben de çok bağırmaya başlayınca kaldırdılar masadan. Hayatımın en kötü deneyimiydi.

Kmseyi korkutmak istemem. anladığım kadarıyla kişiden kişiyeo ldukça fark var. ben vajinismuslu olduğum için sanırım daha zaten bacaklarımı açarken kasılma başlamıştı. korkusu olan yatmasın o masaya tavsiyem bu.

Şimdilik HSG olayını erteledim bir kaç ay daha. Yaptıracağım zaman da özelde anestezi altında yapacağız.
Yani vajinismusun varken anestezili yaptrmaman gerekirdi zaten dr unun hatasi..ve evet kesinlikle kisiden kisiye deisiyor.acimadan cektrenler yadirgiyor aciyor diyenleri ama ben kimsenim yaninda ölse bagirmayan ben bile bagirarak cektrdim :) ki dr bile dedi zor ilerledi diye

Biraz da psikolojik olduğunu düşünüyorum bu durumun. Çünkü hamilelik başlayınca daha farklı aci deneyimleri yaşayacaksın. Bnce kendini biraz rahat bırak

Gerçekten vajinismuslu olduğun halde keşke ayık yapmaya kalkmasaydı doktorun..çok kötü bir deneyim olmuş senin için çok geçmiş olsun yine de.
İnşallah gerek kalmadan hamile kalırsınıZ, illa çektirmeniz gerekirse de anestezili yaptırmanızı tavsiye ederim, bende anestezili yaptırmıştım..

Önemli değil. Unutma sakın adet olana kadar 2 günde bir ilişki. ... Ve çok zor biliyorum ama bu süreçte düşünmemeye çalış. Ben 2 yil korunmadm olmadı 2 yılın sonunda oldu çok şükür. Insallah seninde olur . Beni haberdar et
Canim haberdar et demistun.yarin adet gunum 28. Gunumde yumurtladim.baya gecikti ama malesef testim negatf cikti.asiri agrimda var gelir sabaha :(

Kizlar baska sohbette de yazdim ama buraya da yazmak istiyorum. Istanbul Sisli Echomar'da C kollu cihaz ile agrisiz rahim filmi cektirdim dun. toplam 2 dakika surdu. Sifir agri ve sifir aci. Baska yerlerde cektirip kendinize eziyet etmeyin lutfen. Dr. Cevat Bayrak'a cektirin. C kollu cihaz olmadan da rahim filmi cektirmeyin derim, bu kadar eziyete gerek yok. Mutlu olmak sizin de hakkiniz..

Canim selam, sen neden sisli Echomar'da agrisiz rahim filmi cektirmiyorsun? Orda agrisiz oluyor tavsiye ederim.

Back