- 8 Kasım 2019
- 2.043
- 1.212
- 133
- Konu Sahibi MerakliabsnanajN
-
valla canım kayınvalidemle gidiyorum doktora sinirler bazen tavan yapıyorSen daha yeni evlisin inşallah hamile kalirsin tatlim Allah yardimcimiz olsun 5 yildir kısır damgasi yiyorum kaynanadan surekli kavga ediyorum inan cok zor insallah seneye 2020 ye hamile olarak gireriz umudmuzu kaybetmeyelim :) tedavi surecinde sen neler yasiyorsun insallah doktorun iyidir seninde
Ay bu kaynanalar sanki biz ağaç kavugundan çıktıkvalla canım kayınvalidemle gidiyorum doktora sinirler bazen tavan yapıyorçok sıkıldım artık doktora gitmekten bişey yok diyip gönderdiler zamana bırak yenisin daha diye . Ama adet düzensizliğim canıma tak etti başka bir doktor çok sinir bozucu aptal gibi olumsuz yorum yaptı ama yanlış teşhisle derken 1.5 sene kaybım oldu . En sonunda görümcemin tavsiyesiyle tüp bebek merkezine gittim eşim ve benden bazı testler istediler . Bütün testler çıkınca hepsini alıp doktorun yanına gitcem ve ona göre yol çizecek canım
Allah dilerse olur canım bu bizim elimizde değil ,Rabbim ol derse olurEşim arkamda saglamda kaynana pek ugrasiyor eşim annesiyle konuşuyor benim karim seviyorum yapma diye neler ediyor halen bit bit bit ötüyor
sorma valla benim için de öyleydi hiiiç öyle bir acı yaşamamıştım karnımda şimşekler çakıyodu sanki...ayyy hatırlamak bile istemiyorum
Ay bu kaynanalar sanki biz ağaç kavugundan çıktıkpek kiymetli ogullarinin paralarini çatır çatır tabiki yicez tedavi görmek icin inşallah testlerin güzel cikar karamsar olma ben gerdekte hamile nasil kaliniyo halen onu anlamiyorum
Rahim filminde c kollu denen makineler var ve ağrı hissetmiyorsun denilecek kadar az.... Bu bahsettiğim c kollu makine her hastanede yok maalesef hatta her özel hastanede bile yok.... Bende temmuz ayında çektirdim ve inanın sadece 2 dk adet sancısı gibi ağrı hissettim hafiften.... Yani diğer rahim filmi çekilen makinelerle kıyaslanamaz..Ya anestezisiz çektircekseniz niye bu kadar para özele döküyorsunuz ki ☺devlettede aynı ağrıyı yaşarsın ücretsizde çektirirsin ☺ özel yada devlet olsa bile acı yine acıdır değişen bişey yok
İstanbulda rahim filmi için gidebileceğiniz en iyi yer olarak echomar şişli / dr. cevat bayrağı öneririm.İşte ben İstanbul'da oturuyorum cekmiyolaer kaç taneye gittim yok dediler
Makine falan kıyaslamıyorum tabiki özel daha iyidirRahim filminde c kollu denen makineler var ve ağrı hissetmiyorsun denilecek kadar az.... Bu bahsettiğim c kollu makine her hastanede yok maalesef hatta her özel hastanede bile yok.... Bende temmuz ayında çektirdim ve inanın sadece 2 dk adet sancısı gibi ağrı hissettim hafiften.... Yani diğer rahim filmi çekilen makinelerle kıyaslanamaz..
Allah'ım çok sevindim senin adına bitanem inşallah rabbim isteyen herkeze nasip etsin yokluğunu aratmasinnBen anestezili çekindim cnm 1 gün baya kanamam oldu sonraki azaldı ve bitti 2 ay sonrada hamile kaldım tüplerim açık cıktı ama genede etkisi var galba
Amin bende pkoda vardı cnm bende bekledim 2 yıla kadar beklemenin nedenli zor olduğu biliyorum allah sanada nasip etsin insallahAllah'ım çok sevindim senin adına bitanem inşallah rabbim isteyen herkeze nasip etsin yokluğunu aratmasinn
çocuk için herşeye değer canım inşallah çektirdiğin ay hamile kalırsınTeşekkür ederim canım sağolun yorumlar için bende cekilicem yarın bakalım inşallah ağrısız olur ilk kez cekilicem dua edin nolur bişey çıkmasında hamiş kalıtım artık tak etti vallahi
bendede pko başlangıcı varmış canım bende geçen hafta rahim filmi çekindiim bu ay bakalım ne olcakAmin bende pkoda vardı cnm bende bekledim 2 yıla kadar beklemenin nedenli zor olduğu biliyorum allah sanada nasip etsin insallah
Hadi hayırlısı cnm ben inofolicde içtim cnm hamile kaldığım ay pkoslularin içtiği folikasit var bilirsin belki onunda etkisi var diye düşünüyorum birde yumurtlama haftanı takip etbendede pko başlangıcı varmış canım bende geçen hafta rahim filmi çekindiim bu ay bakalım ne olcak
canım yumurtlama günümü takip edip değerlendiriyorum ama sorun ne anlamadım kiHadi hayırlısı cnm ben inofolicde içtim cnm hamile kaldığım ay pkoslularin içtiği folikasit var bilirsin belki onunda etkisi var diye düşünüyorum birde yumurtlama haftanı takip et
ayy aklıma kendi halim geldiAy bir Allah birde ben biliyorum Allah kimseyi hastanelere düşürmesin ama hastanelerinde olmuyor vallahi çok sağol hayatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?