Rahim filmi çekilenler bı bakabilirim

valla canım kayınvalidemle gidiyorum doktora sinirler bazen tavan yapıyor çok sıkıldım artık doktora gitmekten bişey yok diyip gönderdiler zamana bırak yenisin daha diye . Ama adet düzensizliğim canıma tak etti başka bir doktor çok sinir bozucu aptal gibi olumsuz yorum yaptı ama yanlış teşhisle derken 1.5 sene kaybım oldu . En sonunda görümcemin tavsiyesiyle tüp bebek merkezine gittim eşim ve benden bazı testler istediler . Bütün testler çıkınca hepsini alıp doktorun yanına gitcem ve ona göre yol çizecek canım

Ay bu kaynanalar sanki biz ağaç kavugundan çıktık pek kiymetli ogullarinin paralarini çatır çatır tabiki yicez tedavi görmek icin inşallah testlerin güzel cikar karamsar olma ben gerdekte hamile nasil kaliniyo halen onu anlamiyorum

Eşim arkamda saglamda kaynana pek ugrasiyor eşim annesiyle konuşuyor benim karim seviyorum yapma diye neler ediyor halen bit bit bit ötüyor
Allah dilerse olur canım bu bizim elimizde değil ,Rabbim ol derse olur eşin sıkıntı yapmıyorsa gerisi hikaye canım benim moral çok önemli canını sıkma olur inşallah

sorma valla benim için de öyleydi hiiiç öyle bir acı yaşamamıştım karnımda şimşekler çakıyodu sanki...ayyy hatırlamak bile istemiyorum
içeri girip çıkanlar ayyyy hiç acımadı hissetmedim dedi gazaa geldim içeri bir girdim ağlayarak çıktım

Rahim filminde c kollu denen makineler var ve ağrı hissetmiyorsun denilecek kadar az.... Bu bahsettiğim c kollu makine her hastanede yok maalesef hatta her özel hastanede bile yok.... Bende temmuz ayında çektirdim ve inanın sadece 2 dk adet sancısı gibi ağrı hissettim hafiften.... Yani diğer rahim filmi çekilen makinelerle kıyaslanamaz..

Makine falan kıyaslamıyorum tabiki özel daha iyidir

Ben anestezili çekindim cnm 1 gün baya kanamam oldu sonraki azaldı ve bitti 2 ay sonrada hamile kaldım tüplerim açık cıktı ama genede etkisi var galba

Teşekkür ederim canım sağolun yorumlar için bende cekilicem yarın bakalım inşallah ağrısız olur ilk kez cekilicem dua edin nolur bişey çıkmasında hamiş kalıtım artık tak etti vallahi

Ben anestezili çekindim cnm 1 gün baya kanamam oldu sonraki azaldı ve bitti 2 ay sonrada hamile kaldım tüplerim açık cıktı ama genede etkisi var galba
Allah'ım çok sevindim senin adına bitanem inşallah rabbim isteyen herkeze nasip etsin yokluğunu aratmasinn

Teşekkür ederim canım sağolun yorumlar için bende cekilicem yarın bakalım inşallah ağrısız olur ilk kez cekilicem dua edin nolur bişey çıkmasında hamiş kalıtım artık tak etti vallahi
çocuk için herşeye değer canım inşallah çektirdiğin ay hamile kalırsın temiz çıkar sonuçların

bendede pko başlangıcı varmış canım bende geçen hafta rahim filmi çekindiim bu ay bakalım ne olcak
Hadi hayırlısı cnm ben inofolicde içtim cnm hamile kaldığım ay pkoslularin içtiği folikasit var bilirsin belki onunda etkisi var diye düşünüyorum birde yumurtlama haftanı takip et

Hadi hayırlısı cnm ben inofolicde içtim cnm hamile kaldığım ay pkoslularin içtiği folikasit var bilirsin belki onunda etkisi var diye düşünüyorum birde yumurtlama haftanı takip et
canım yumurtlama günümü takip edip değerlendiriyorum ama sorun ne anlamadım ki bu ay rahim filmi çektirdim tüpler açıkmış ,belki bi yapışıklık yada ufak tıkanıklık varsa açılmıştırda bu ay hamile kalırım inşallah canım şuanda hiç bir ilaç kullanmıyorum tedaviye geçersem belki ilaç verirler

Kizlaaar başıma neler geldii ben rahim filmini çekildim bayağı ağrılı yalnız onu soyliyim ama anestezissiz çekildim neyse çekildim kalkicam başım dönmeye basladii biraz daha toparlanıp diye kalkınca kabine geçtim ordada düşüp bayılmışım röntgenci falan geldi baktılar alkol falan koklattilar öle beni götürüp yatırdılar teyzemi aramışlar geldi öle doktorun yanına çıktık doktorumda beni çok mutlu ettim herşeyin süper cikti yumurtalarimda çatlıyor tuplerim falan açık sadece bana 10 gün ilişki yasağı ve dikkat etmemi soyledi adet oluncada gel dedi 9 gün çekildim işte antibuyutik verdi kullanmam için ya sizce normalmi benim sadece sorumun relg gecikmesi gibi görünüyor galiba kizlar

Geçmiş olsun canım acısı çok kötü rahim filminin ama atlattın bak tüplerin açıkmış inşallah rahim filmiyle hamile kalırsın

Ay bir Allah birde ben biliyorum Allah kimseyi hastanelere düşürmesin ama hastanelerinde olmuyor vallahi çok sağol hayatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…