- 11 Temmuz 2019
- 170
- 57
- 28
- 26
- Konu Sahibi MerakliabsnanajN
-
Benim tüplerim açıktı allaha şükür ama polip cikti. Genelde cekildigo ay hamile kalan cok oluyormus ama ben kalamadim. Adetin 8.günü cekilmistim lekelenmem bitince yine baslamistik calismalara. Bir zararı olmadi sonrasinda normal hayatıma devam ettim korkulacak bir sey yokmus meger dedimEvet bende özelde cektiricem zaten devlet cekmiyor maleseff ama sevindim çok bı ağrı falan hissetmedin degilmi çekildikten sonra farklı bişey oldumu ve sonrasında nasıl oldun ? Rahmin nasıldı acikmiydi tüplerin canimm
Anestezisiz yani değil mi ? Bana öncesinde sadece sakinlestirici kas gevsetici bir igne yapmislardi. Anesteziye gerek yok demisti doktor. Bence de gerek yok dayanirsin merak etme çocugumuz olsun diye neler yapmayiz kiAyyy çok sevindim senin adına canım inşallah bende Çarşamba cekilicem benim doktorumda ilacsizi tavsiye etti valla bakalım hayırlısı inşallah bı problem cikmazz
Ben de 4 senelik evliyim 1 bucuk senedir deniyoruz keske daha once baslasaydik diyorumAyyy vallahi varya şimdi onu diycektim inanki 3 senelik evliyim hiç korunmadik ama hiç bir aekilde gebelik gecirmedimm
Kaç ay oldu çektireli?Benim tüplerim açıktı allaha şükür ama polip cikti. Genelde cekildigo ay hamile kalan cok oluyormus ama ben kalamadim. Adetin 8.günü cekilmistim lekelenmem bitince yine baslamistik calismalara. Bir zararı olmadi sonrasinda normal hayatıma devam ettim korkulacak bir sey yokmus meger dedim
4 ay oldu çekileli daha yok bebek.Kaç ay oldu çektireli?
Olsun canım olur inşallah4 ay oldu çekileli daha yok bebek.
Ya anestezisiz çektircekseniz niye bu kadar para özele döküyorsunuz kiMerhaba arkadaşlar ilaçsız rahim filmmi cektiricem ya çok merak ediyorum nasıl oluyor ağrısı oluyomu nasıl ilerliyor doktorum 3 tane ilaç yazddi bitane antibuyutik bitane ağrı kesici birtanede rahime verilicek ilaç onuda ben aldım öylemi oluyor bilmiyorum ama pek biseyfe tutmadı zaten bide ben 450 TL ye cektiriyorum ya bı yardım edin lütfen nasıl çekiliyor acitiyormu bazıları kanama oluyomus adet gibi siz nasıl oldu
Doğru diyosun ama devlet cekmiyor ben İstanbul'da gittim ama biz çekmiyorum. Dediler bana görüntüleme merkezlerine gitmem gerektiğini söylediler sen ne zaman devlette cekildinnYa anestezisiz çektircekseniz niye bu kadar para özele döküyorsunuz ki ☺devlettede aynı ağrıyı yaşarsın ücretsizde çektirirsin ☺ özel yada devlet olsa bile acı yine acıdır değişen bişey yok
Doktor istiyor canım neden hamile kalamadigin ve kanallarındaki düzeni görmek icinnrahim filmini doktor mu istiyor siz mi talep ediyorsunuz genel kontrol için..yani hangi durumlarda çektiriliyor her kadın dönem dönem çektirmeli mi acaba
Aminnn biz 3 senedir deniyoruz düşünsene olmuyor artık bakalım rahim filmi ne diycek çok sağol canimmBen de 4 senelik evliyim 1 bucuk senedir deniyoruz keske daha once baslasaydik diyorumRahim filmi cekilirken iceri verilen ilacli su tuplerdeki ufak tikanikliklari acip icerisini temizliyormus. Hamile kalmayi kolaylastiriyormus. Insallah en kisa zamanda hamile kalirsin
25 kasım da çektirdim devlet hastanesindeDoğru diyosun ama devlet cekmiyor ben İstanbul'da gittim ama biz çekmiyorum. Dediler bana görüntüleme merkezlerine gitmem gerektiğini söylediler sen ne zaman devlette cekildinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?