• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim filmi çekilenler bı bakabilirim

Ben kendimde değildim valla fena oldum ya ama napicaksin sonuçların güzel çıkması içime su serpti Allah herkezin ne isteği varsa verir inşallah veren de o alanda

Ne agrı kesiciye nede antibiyotige gerek yok bu işlemde. Bunlari yazan doktordan şüphe duyarım.sizin mikrop kapma ihtimaliniz aldıgınız antibiyotign vücudunuza verdigi zarar yaninda devede kulak kalir. Zaten son teknoloji olan yerler hap kabul etmez

Merhaba ben pko hastasiyim bende hsg çekildim temiz çıktı dedi doktor ama 1 ay sonra yine regl oldum doktor druma gore aşılama yapıcaz dedi benin gibi başında geçen var mı acaba aşılama ne kadar doğru

Merhaba ben pko hastasiyim bende hsg çekildim temiz çıktı dedi doktor ama 1 ay sonra yine regl oldum doktor druma gore aşılama yapıcaz dedi benin gibi başında geçen var mı acaba aşılama ne kadar doğru
Canım yumurtaliklarda rahimde ve tüplerde sorun yoksa bak bana doktorum dediki ben bütün tedavileri gördüm herşeyin çok güzel çıktı en son rahim filmi cekildim işte yumurtalarimda catliyo bu arada herşey tamam yani sadece relg gecikmesi oluyorum o kadar oda pkodan kaynaklı bana doktorum dedi bı tedavi daha var onuda yaptiktan sonra aşılama seninde olman gerekli dedi aşılama bı ümit kapısı bence olmamda fayda var ama bişey de söylemeden gecmiyim bitkisel şeylerde kullanmak gerekli

bende bu hafta çektiricem merak ediyordum denk geldi konu.Bende çekildikten sonra yazarım sonucunu.İnşallh zor bir sorun çıkmaz.

Back