- 11 Temmuz 2019
- 170
- 57
- 28
- 26
- Konu Sahibi MerakliabsnanajN
Ben kendimde değildim valla fena oldum ya ama napicaksin sonuçların güzel çıkması içime su serpti Allah herkezin ne isteği varsa verir inşallah veren de o alanda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım Rabbim herkese aratmadan versin inşallahBen kendimde değildim valla fena oldum ya ama napicaksin sonuçların güzel çıkması içime su serpti Allah herkezin ne isteği varsa verir inşallah veren de o alanda
rahim filminden sonra fayda görüp hamile kalırsanız burda paylaşır msnzİnsallahh tüm kalbimle ❣❣
İnşallah hamile kalırsam yazicam hiç şüphe etmeyinrahim filminden sonra fayda görüp hamile kalırsanız burda paylaşır msnz![]()
Amh testi yaptırdınmı hiç canımİnşallah hamile kalırsam yazicam hiç şüphe etmeyin
O nedir canım ben bilmiyorum daAmh testi yaptırdınmı hiç canım![]()
Canım yumurtaliklarda rahimde ve tüplerde sorun yoksa bak bana doktorum dediki ben bütün tedavileri gördüm herşeyin çok güzel çıktı en son rahim filmi cekildim işte yumurtalarimda catliyo bu arada herşey tamam yani sadece relg gecikmesi oluyorum o kadar oda pkodan kaynaklı bana doktorum dedi bı tedavi daha var onuda yaptiktan sonra aşılama seninde olman gerekli dedi aşılama bı ümit kapısı bence olmamda fayda var ama bişey de söylemeden gecmiyim bitkisel şeylerde kullanmak gerekliMerhaba ben pko hastasiyim bende hsg çekildim temiz çıktı dedi doktor ama 1 ay sonra yine regl oldum doktor druma gore aşılama yapıcaz dedi benin gibi başında geçen var mı acaba aşılama ne kadar doğru
yumurtalık rezervini gösteriyor canımO nedir canım ben bilmiyorum da
canım saol başka bir sayfada arkadaşlar yardımcı olduYani buyuklukmu neyini hala anlamadım kalitesinimi yoksa
olsun canım önemli değilBilmiyordum canım o yüzden cevaplayamadim kusura bakma lütfen![]()