- 11 Temmuz 2019
- 170
- 57
- 28
- 26
- Konu Sahibi MerakliabsnanajN
-
İstanbul'dami nerde25 kasım da çektirdim devlet hastanesinde
hayır canım Konya daİstanbul'dami nerde
Al bendende o kadar bende 5 senelik evliyim hic bir sekilde gebelik gecirmedim megerse butun erkeklik hormonlar tavan :)) sebep oymus neyseki doktora gidiyorum insallah kaliriz hamile Allah tüm evlat isteyenlere anneligi tattirir inşallahAyyy vallahi varya şimdi onu diycektim inanki 3 senelik evliyim hiç korunmadik ama hiç bir aekilde gebelik gecirmedimm
canım 5 sene içinde hiç doktora gitmedin miAl bendende o kadar bende 5 senelik evliyim hic bir sekilde gebelik gecirmedim megerse butun erkeklik hormonlar tavan :)) sebep oymus neyseki doktora gidiyorum insallah kaliriz hamile Allah tüm evlat isteyenlere anneligi tattirir inşallah
5 sene içinde hiçbir belirti vermedimi erkeklik hormonu baya tüylenme yapıyoAl bendende o kadar bende 5 senelik evliyim hic bir sekilde gebelik gecirmedim megerse butun erkeklik hormonlar tavan :)) sebep oymus neyseki doktora gidiyorum insallah kaliriz hamile Allah tüm evlat isteyenlere anneligi tattirir inşallah
Yüzüm killandi her hafta agda yaptim ne bilim ben böyle olacagini simdik hormon testlerini bekliyom bakalim ne olacak5 sene içinde hiçbir belirti vermedimi erkeklik hormonu baya tüylenme yapıyo
Gittimde saglam doktor bulamadim ama artik doktorumu buldum killarim baya azaldicanım 5 sene içinde hiç doktora gitmedin mi
off tüyler bi baş belası bendede aynı durum varGittimde saglam doktor bulamadim ama artik doktorumu buldum killarim baya azaldi
Hem devlette hem özelde çektirdim.devlette yaşadığım korkunç bir acıydı ve çektikleri film içler acısı rahmim bile belli olmuyordu.doktorumun tavsiyesiyle şişli echomara gittim 650 tl ödedim hem de anestezisiz 0 acıyla lekelenmem 1 gün sürdü.yani devletteki cihazlarla özeldeki bir değil.üstelik ne antibiyotik ne ağrı kesici kullandım o gün full gezdimTabi ki herkesin kendi tercihi canımbenim demek istediğim özelde anestezisiz parayla rahim filmini çektiripte ,devlette yapılan işlemle aynı acıyı çekmelerine lafım
Acı eşiginize bağlı o anki endişe ve korkulariniza onun dışında evet ağrı kaçınılmaz ama her şey gibi o da bı anlık ve geciciMerhaba arkadaşlar ilaçsız rahim filmmi cektiricem ya çok merak ediyorum nasıl oluyor ağrısı oluyomu nasıl ilerliyor doktorum 3 tane ilaç yazddi bitane antibuyutik bitane ağrı kesici birtanede rahime verilicek ilaç onuda ben aldım öylemi oluyor bilmiyorum ama pek biseyfe tutmadı zaten bide ben 450 TL ye cektiriyorum ya bı yardım edin lütfen nasıl çekiliyor acitiyormu bazıları kanama oluyomus adet gibi siz nasıl oldu
Yok ya adet gordum hormon testi yaptirdim kendi doktoruma her turlu baksin diye 250 lira para verdim sirf testleri doktorun eline testler gecince beni arayacak gel diyecek normal killanma ve cocuk icin gitmistim bakalim sonuc ne olacak herkesin dedigine inanmamak lazim benim doktor 76 yasinda ama gel gelesiye cok anlayisli biri digerleri köpek gibi adami kapiyorlar devlette insan yurduna koymuyorlar hamile kalamiyorum yuzum killandi yardimci olun diyorum folik asit yazip yolladi oyle oyle 7 tane doktor eskittim 5 yilda bosa zaman harcattilar bana madem ilgi alaniniza girmedim neden bos yere folik asit yazip yolluyorsunuz baksaniza desenize biz yapamayiz tedavi edemeyiz diye bende basimin caresine bakardim 5 yilimi yediler 2 aydir ozel muayaneye gidiyorum doktorum herseyi adim adim yapiyor bi anda hurraaa deyip bi ton ilac yazipta kullan bile demiyor sırasıyla kizim diyor Allahin izniyle olur ben tedavine basladim cok oyalamislar seni ama duzeltecem iyi olacaksin cocugunuda kucagina verecem Rabbimin izniyle dedi o kadar rahatim ki şimdi gercekten doktor çok önemli 2 kere ozelede gittim bugun git yarin gel yaptilar para tuzagina düşürmek icin bu işi bu meslegi sectiyse insanlari iyilestirmesi için parasini alip tedavi etmeyip mal gibi ortada koyuyorlar çok üzücü bana yasattiklarini Rabbim kimseye yasatmasinoff tüyler bi baş belası bendede aynı durum vardoğru doktoru bulmak çok önemli canım ne derse ona uy . İlaçlarını düzenli kullan ki fayda gör çevremde çoğu insan bana akıl vermeye kalktı aman ilacını kullanma çocuk olmaz bilmem ne diye
o an ki acı tarifsiz ve hayatımda çektiğim ilk acıydı galibaHem devlette hem özelde çektirdim.devlette yaşadığım korkunç bir acıydı ve çektikleri film içler acısı rahmim bile belli olmuyordu.doktorumun tavsiyesiyle şişli echomara gittim 650 tl ödedim hem de anestezisiz 0 acıyla lekelenmem 1 gün sürdü.yani devletteki cihazlarla özeldeki bir değil.üstelik ne antibiyotik ne ağrı kesici kullandım o gün full gezdim
aynı şeyi yaşadım canım şuan 1.5 senelik evliyim ve aynı şekilde oyalandım . Şimdi tüp bebek merkezine gittim detaylı araştırsınlar diye çok memnun kaldım .Yok ya adet gordum hormon testi yaptirdim kendi doktoruma her turlu baksin diye 250 lira para verdim sirf testleri doktorun eline testler gecince beni arayacak gel diyecek normal killanma ve cocuk icin gitmistim bakalim sonuc ne olacak herkesin dedigine inanmamak lazim benim doktor 76 yasinda ama gel gelesiye cok anlayisli biri digerleri köpek gibi adami kapiyorlar devlette insan yurduna koymuyorlar hamile kalamiyorum yuzum killandi yardimci olun diyorum folik asit yazip yolladi oyle oyle 7 tane doktor eskittim 5 yilda bosa zaman harcattilar bana madem ilgi alaniniza girmedim neden bos yere folik asit yazip yolluyorsunuz baksaniza desenize biz yapamayiz tedavi edemeyiz diye bende basimin caresine bakardim 5 yilimi yediler 2 aydir ozel muayaneye gidiyorum doktorum herseyi adim adim yapiyor bi anda hurraaa deyip bi ton ilac yazipta kullan bile demiyor sırasıyla kizim diyor Allahin izniyle olur ben tedavine basladim cok oyalamislar seni ama duzeltecem iyi olacaksin cocugunuda kucagina verecem Rabbimin izniyle dedi o kadar rahatim ki şimdi gercekten doktor çok önemli 2 kere ozelede gittim bugun git yarin gel yaptilar para tuzagina düşürmek icin bu işi bu meslegi sectiyse insanlari iyilestirmesi için parasini alip tedavi etmeyip mal gibi ortada koyuyorlar çok üzücü bana yasattiklarini Rabbim kimseye yasatmasin
Sen daha yeni evlisin inşallah hamile kalirsin tatlim Allah yardimcimiz olsun 5 yildir kısır damgasi yiyorum kaynanadan surekli kavga ediyorum inan cok zor insallah seneye 2020 ye hamile olarak gireriz umudmuzu kaybetmeyelim :) tedavi surecinde sen neler yasiyorsun insallah doktorun iyidir senindeaynı şeyi yaşadım canım şuan 1.5 senelik evliyim ve aynı şekilde oyalandım . Şimdi tüp bebek merkezine gittim detaylı araştırsınlar diye çok memnun kaldım .
aman boşver canım kaynanalara kalsa herkes kısırSen daha yeni evlisin inşallah hamile kalirsin tatlim Allah yardimcimiz olsun 5 yildir kısır damgasi yiyorum kaynanadan surekli kavga ediyorum inan cok zor insallah seneye 2020 ye hamile olarak gireriz umudmuzu kaybetmeyelim :) tedavi surecinde sen neler yasiyorsun insallah doktorun iyidir seninde
Eşim arkamda saglamda kaynana pek ugrasiyor eşim annesiyle konuşuyor benim karim seviyorum yapma diye neler ediyor halen bit bit bit ötüyoraman boşver canım kaynanalara kalsa herkes kısırel kızıyız sonuçta o yüzden hiç canını sıkma eşin arkanda sağlam duruyorsa kimse ağzını bile açamaz canısı
sorma valla benim için de öyleydi hiiiç öyle bir acı yaşamamıştım karnımda şimşekler çakıyodu sanki...ayyy hatırlamak bile istemiyorumo an ki acı tarifsiz ve hayatımda çektiğim ilk acıydı galibafilmi çeken kişiyi tartaklamak istedim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?