- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
kızlar rahim filminin belirli bi zamanı var mı? film çekilen ay aşılama yapılır mı bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
kızlar bende çektirdim inanın hiç korkulacak bişey yokmuş..gerçi ben kendi adıma konuşayım çünkü bazı arkadaşlarımız çok acı çekmişler...benim odaya girip çıkmam 10 dk bile sürmedi...ilaç verilirken karında hafif bi adet yanması gibi ağrı oldu sadece o kadar...başka hiç bişey hissetmedim...sonrasındada ne ağrım ne kanamam oldu...yanlız gitmeden 1 saat önce bir tane kas gevşetici içtim...belki onun etkisi olmuştur...kendinizi sakın kasmayın...sakin ve rahat olun...allah yardımcınız olsun...
geçmiş olsun zeynebim... sanırım senin hsg çektirdiğin yerde digital alet varmış ,çok şanslısın.. ben digital olmayan eski tip bir cihazda çektirmiştim .. çok zor geçmişti...
senin adına sevindim...dilerim hayırlı olur... tekrar geçmiş olsun...:1hug:
saol canım ben çektireli 2 ay oldu..ben cerrahpaşada çektirdim dijitalmiydi bilmiyorum ama çok kolay geçti....imkanı olan arkadaşlar gidip orda çektirebilir..a.s..
arkadaşlar bende kasımın 22 sinde çektirdim tamam acı oluyor ama abartacak kadar değil gerçekten :teselli: toplam 5 dk süren bir şey :teytey: bebeklerimiz için değer :CüvCüv:
anestezide tamamen uyutuyorlar galiba peki lokal anestezi nasıl oluyor bende doktoruma anestezili istiyorum dedim oda lokal anestezi yaparız dedi..nasıl oldugunun bilen varmı...neşe ben hala korkuyorum aşılamdan şuanda vazgeçsem bile rahim filmini anestezili yaptıracam galiba..bir çok kişi de agrı olmuş..
arkadaşlar bende dün çektirdim film. çok ağrılı değil. adet sancıları ceken arkadaşların yadırgamayacağı bir agrı. zaten uzun bir işlem değil. benim malesef sol tüpüm tamamen sağ tüpüm kısmen tıkalı:1no2:
Bende cumartesi çektircem ve stres yapmaya başladım..nasıl olacak diye.durmadan sitedeki yazıları inceliyorum.Umarım benimkide iyi geçer , bende benim gibi korkanlara, çekinenlere morel cesaret verebilirim buradan.:uhm:
inan yaşadığım sterse değmedi. gıtmeden once konus dr unla. agrı kesıcı ıgne falan yapmıyorsa sen al bı tane.ben içtim agrı kesıcımı. emin ol oraya gıdene kadar yaşadığım stres orada cekılırken cektıgım acıdan çok daha fazlaydı. öyle okudukların gibi zor değil. elbette agrı eşiği dene bişey var. umarım senınde kolay gecer. masadan kalkınca kısa sure bı agrı daha oluyor. sonra hiç bişey kalmıyor. dun akşam 5 de cekıldım bugun iş yerındeyım. sıkıntım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?