• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

merhaba kızlar ben de kısmetse ocak ayında rahim filmi çektiricem sormak istediğim bu filmi devlet hastaneleri ya da üniversite hst. çekiyo mu?

slm bayanlar.ben ocakta rahim filmi çekilicem ama adetimin 10. günü uygun oluo.en erken o zaman gidebilirim.siz kaçıncı gün çektirdiniz.10. gün çok mu geç olur ki ???

genellikle adetin bitiminden sonraki ilk üç gün içinde çekiliyor.
mesela adetin 5 gün sürüyorsa 6-7-8 günlerde çektiriyorsun.

merhaba kızlar ben de kısmetse ocak ayında rahim filmi çektiricem sormak istediğim bu filmi devlet hastaneleri ya da üniversite hst. çekiyo mu?

caanım benımmde ocak ayında cektırcem.ve devlet hastanesı ve üniverste hastanelerı de cekerrr rahım fılmını(hsg) habern olsun ddedım .

caanım benımmde ocak ayında cektırcem.ve devlet hastanesı ve üniverste hastanelerı de cekerrr rahım fılmını(hsg) habern olsun ddedım .

sağol canım verdiğin bilgi için birşey daha sorucam devlette yada üniv.de çekilirse sigorta karşılıyo mu bunu bu konuda da bilgin varsa ve beni bilgilendirirsen sevinirim canım şimdiden sağol.

Kızlar merhaba nasılsınız

Ben bugün HSG filmi çektirdimm adetim az az devam ediyordu doktor sorun olmaz dedi çekindim ama o nasıl bir acıı aman Yarabbim yok böyle bişey! doktor dayan az kaldı diyip durdu resmen bağırdım çığlık attım inşAllah olmuştur tekrar çektirmek zorunda kalmam

Rabbim çektirceklerede yardım etsin hepimziee şifa versiz tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Aminn.

Bendede sıfır acı olduuu sızı mızı hisstemedim birdaha deseler inşallah gerek kalmaz korkmadan yine çektiririmm...:emir_bebek:

Ben bugün HSG filmi çektirdimm adetim az az devam ediyordu doktor sorun olmaz dedi çekindim ama o nasıl bir acıı aman Yarabbim yok böyle bişey! doktor dayan az kaldı diyip durdu resmen bağırdım çığlık attım inşAllah olmuştur tekrar çektirmek zorunda kalmam

Rabbim çektirceklerede yardım etsin hepimziee şifa versiz tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Aminn.

ya sen nerde çektirdin öyle canım benim
Hiç acımıyor ki Sanırım sen o eski aletlerlen çektirdin onlar acı veriyormuş
Bu yeniler mis gibi mis

Canım ben medical parkta çekildim baya donanımlı bir hastane eski oldugunu sanmıyorum sonucta özel hastane

bazen bazı doktorların yüzündende acı oluyor yada eski sistem ben fındıkzadede çektirmiştim radyomarda hiç acı çekmedim ilk hsg çok önemli insan acı falan hissedince psikolojik olarak korkar herhalde herşeyden ben sırf acı çekmeyeyim diye kaç saat yol çekmiştimm .Rabbim aratmadan nasip etsin inşallahhhh:nazar::nazar:

bazen bazı doktorların yüzündende acı oluyor yada eski sistem ben fındıkzadede çektirmiştim radyomarda hiç acı çekmedim ilk hsg çok önemli insan acı falan hissedince psikolojik olarak korkar herhalde herşeyden ben sırf acı çekmeyeyim diye kaç saat yol çekmiştimm .Rabbim aratmadan nasip etsin inşallahhhh:nazar::nazar:

Bende radyomarda çektirdim sıfır acı
Medical park ı bilemicem ama medipol de cektirmeye korktum ben ki doktorum medipol de olmasına rağmen

sağol canım verdiğin bilgi için birşey daha sorucam devlette yada üniv.de çekilirse sigorta karşılıyo mu bunu bu konuda da bilgin varsa ve beni bilgilendirirsen sevinirim canım şimdiden sağol.

cabim bilgim kadar ile karsilamasi gerekiyorrrrr ama tam bilmiyorum ınternet uzerı bı arastr bakalm

meraba bende bugün doktora gittim adet olunca gel rahim filmi çekelim dedi bu film adetliyken mi çekiliyo ve benim canım çok azdır çok acılı bi işlem diyo çoğu kişi nasıl yapıyolarda acı çekmiyo bazı arkadaşlar...lütfen yardımcı olunn:14::14::14::14:

Ben daha gecen ay çektirdim doktorum gitmeden evvel apranax fort icmem söyledi benim sadece hava verip sisirirken coook hafif sancım oldu havayı alıp indirince gecti hatta rahim filmin çeken doktor bitti deyince bittimi bu kadar mı dedim korkulacak birsey değil arkadaslar insallah yine istenmez çok sukurtemiz çıktı ama istense bile cektirilmeyecek bir sey değil hiç korkulacak birsey degil

bugün ben de çektirdim arkadaşlar
anestezisiz oldu ağrı olmadı dersem yalan olur ama 5 dakika sürdü bitti .
sağ tüpüm de yapışıklık varmış o nedenle hissetmişim o ağrıyı ama çok şükür açılmış ilaç ulaşmış tüplere
İzmirdeyim ben özel doktorum Barış Görüntüleme Merkezinde çekti .
Çok iyi bir doktorum var ki beni her aşamada bilgilendirdi şimdi şunu yapıyorum korkma şu kadar acıyacak diye.
Kurtuldum bitiiiiiiii yupiiiiiiiiiiiiiiii

bugün ben de çektirdim arkadaşlar
anestezisiz oldu ağrı olmadı dersem yalan olur ama 5 dakika sürdü bitti .
sağ tüpüm de yapışıklık varmış o nedenle hissetmişim o ağrıyı ama çok şükür açılmış ilaç ulaşmış tüplere
İzmirdeyim ben özel doktorum Barış Görüntüleme Merkezinde çekti .
Çok iyi bir doktorum var ki beni her aşamada bilgilendirdi şimdi şunu yapıyorum korkma şu kadar acıyacak diye.
Kurtuldum bitiiiiiiii yupiiiiiiiiiiiiiiii

bu işlem adetlyken mi oluyo bana adet olunca gel dedi doktor :26::26::26:

Back