Arkadaşlar ben 11 aydır korunmuyorum ama maalesef çocuğum olmuyor. Hormon tahlillerim ve eşimede yapılan tahliller temiz çıkınca doktor acaba tüplerin mi kapalı die şüphelendi o yüzden çektirdim. Allaha şükür ki tüplerimde açık çıktı. Demek ki zamanı değil daha Rabbim nasip etmiyor :26:
Özelden mesaj atıp soranalr icin paylaşayim;
Radyomarda çektirdim Kızlar ne olur korkmayın sakin olun inanınki hiç acımıyor.
Muayene olur gibi.
Bayan ya da erkek doktoru siz tercih ediyorsunuz.
Etraf temiz pak hijyenik
Anadolu yakasından gidecek olanları arabayla alıp götürüp geri getiriyorlar Telefonda belirtin mutlaka servis istiyorum diye
Size bir oda veriyorlar
Üstünüz kalıyor sadece altınızı çıkarıyorsunuz Üstünüzede diz altı boyunda önlük giyiyorsunuz.
Doktor sizi karşısına alıyor konuşuyor Sizi rahatlatıyor emin olun
Masaya yatıyorsunuz Önlüğü sıyırıyorlar ama üstünüze örtü geriyorlar ve işlemi örtünün altından yapıyorlar.
Normal muayene olur gibi bişiler hissediyorsunuz
Birde üstünzde bir rontgen aleti sürekli ileri geri dönüp duruyor rahimin filmini çekiyor.
İlac verilirken bildiginiz standart her ay yaşadığınız adet sancısını hissediyorsunuz ki o hiç bişi inanın 30 saniyelik bir ağrı o
Ağrıyı zaten her ay adetliyken 1-2 gün yaşıyorsunuz aynı ağrı 30 saniye bişicik degil hepi topu bu ağrı başka acı yada ağrı yok.
Kendinizi sıkmayın rahat olun
Ben ne zaman yapacaklar ne zaman acıyacak canım olsada bitse derken işlem bitti dediler.
Fiyatı evet dışarıya göre pahalı.
Ama acı olmayacağınız düşününce mecbur seciyorsun burayı
Kızlar korkmayın bana burda form sitesindne bi bayan dedi ki Korkma cocuk istiyorsun daha bunun doğum kısmı var, bundan korkacaksan cocuktan vazgec dedi inanın düsündüm evet haklı.
Cesaretimi topladım ve gittim çektirdim iyi kide gitmişim. 10 defa daha olsa çektiririm
Çektireceklere şimdiden geçmiş olsun diyorum
Umarım sizleri aydınlatmışımdır