• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

ha bu arada unuttum sölemeyi evden çıkmadan önce bir tane apranax alırsan ve oraya gittiğinde bir adette minoset içersennn daha çok rahat olacaksın.çünkü ağrıkesici iğnenin etkisi gelmeden film çekebilirler.ped al yanına ama genelde hastanelerde veriyorlar.olsun sen yinede al.:32:

slm kızlar bende kısmet olursa pazartesi hsg çektircem allahım bu nasıl bir psikoloik baskıdır böyle artık uykularım kaçtı hatta dün ce uyuyamadım bir uyandım ki su içinde kalmışım terden!....yakın arkadaşım var çektiren abartıyosun çok fazla okumuş araştırmışsın dedi.doktorum da aklın başın da kesinlikle vucuduna narkoz alma dedi...170 tl ye çektircem normalde 275 tlymiş indrm falan 170 tl oldu amaa çokkorkuyrum elimde deil düşünmemeye çalışıyorum kafamı meşgul etmeye aşka şeylerle ama dayanamıyorum bian önce bitse diyorum!..en çok beni korkutan şey şu spekulum denilen aletin rahme takılıp çengelli birşeyin rami öne doğru çekmesi olayıı kafam allak bullakk korku da başladı bir yandan nasıl dayanacağım korkusu bir yandan tüpler de kapalı çıkarsa korkusu ne diyeyimm hakkımız da herşeyin hayırlısı olsun diyorummm.....

kesinlikle korkma cnm ben gerçi narkoz alarak çektirdim ama bu ay çekildi ve korunmadım şu an adetim 2 gün geçti eğer yarın da olmazsam test yaptırıcam. her türlü acı her türlü eziyet bebek için önemsiz. bakalım belki ben de hamişimdir ve sende çok beklemeden hamiş kalırsın ... ALLAH BÜYÜK ...

ha bu arada unuttum sölemeyi evden çıkmadan önce bir tane apranax alırsan ve oraya gittiğinde bir adette minoset içersennn daha çok rahat olacaksın.çünkü ağrıkesici iğnenin etkisi gelmeden film çekebilirler.ped al yanına ama genelde hastanelerde veriyorlar.olsun sen yinede al.:32:

çok saol canım bir nebze de olsa içimi rahatlattın bakalım yarın büyük gün inş. en rahat şekilde atlatırım tüplerde de sorun çıkmaz da ..... heyecan da basıyo yavaş yavaş....

kesinlikle korkma cnm ben gerçi narkoz alarak çektirdim ama bu ay çekildi ve korunmadım şu an adetim 2 gün geçti eğer yarın da olmazsam test yaptırıcam. her türlü acı her türlü eziyet bebek için önemsiz. bakalım belki ben de hamişimdir ve sende çok beklemeden hamiş kalırsın ... ALLAH BÜYÜK ...

saol cnmm inş... bebişin karnındadır:) hayrlısı olsun inş.

canım benim korkularında haklıısn ama sakın abartma.
ben de geçen cuma çektirdim .Acı yok demek yalan olur ama inan ki abartılaak bir şey değil ve en fazla 10 dakikalık bir işlem.
Bence de narkoz alma,ben de almadım.
Spekulumua gelince ,bende takılırken hiç acımadı ,ilaç verilirken acıdı,inan rahmin öne çekildiğini bile senden öğrendim.
ilaç verilirken yapışıklık ya da tıkanıklık varsa basın. (ağrı )oluyor.
Bende yapışıklık varmış ve ağrı hissettim ama çok kısa.
SAkın korkma,anestez, alma,yanına ped alabilirsin.1 saat önceden kuvvatli bir ağrı kesici al.
Ve kendini doktoruna birakıp rahatla.
ayrıca 170 tl bedava ,ben izmir'de 350 tl ye çektirdim.
Umarım kolay kurtulursun.Kendini çok kasma bu bile yanlış değerlendirme neden oluyor diyorlar yani ilaç geçemeyebiliyormuş tüpler.
Allah kolaylık versin,iyi haberlerle gel

saolll cnm iyi dileklerin için inş. iyiy haberlerle gelirim...bakalım gitmeden majezik var evde onu içmeyi düşünüyorum yada hastaneye gdip ağrı kesici iğne mi vurdursam diye düşünüyorum..bakalım inş....iyi sonuçlarla yazarım tekrar..

Kızlar korkmayın lütfen hiç acımıyor kendimizi strese sokmaktan başka bir şey yapmıyoruz.
Bende korktum, boşunaymış bu işlem ne kadar kolay basit bir işlemmiş. 5 ay boyunca erteledim çektirmedim hamilede kalamadım,
5 ay kabus gibi yaşadım hsg çektirecek diye
Salaklığıma yandım vallahi de billahide Belki zamanında çektirseydim belkide şimdiye hamileydim :20:

evet arkadaşlar sonun da bugün çektirdim hiçççççççççç abartıldığı gibi değilmişşşşşşşşş...bittiğinde inanamadım bileeeeeeeeeeeeee :))))))))))) çok dua ettim böle olması için ama bukadar rahat gececeğini tahmin edememiştim....allaha şükür bitti ve tüplerde de sorun çıkmadı....

arkadaşlar merhaba.
bende bu hafta çektirmeyi düşünüyorum.
sizlerden gelen cevaplar doğrultusunda korkumu yenmeye başladım.
istanbul için tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı? bir de fiyat nedir. ben burda okuduklarıma göre radyomarı araştırdım, 370 tl dediler.
sizin filmi çektirip memnun kaldığınız nereler var? teşekkürler cevaplar için.

arkadaşlar dün çektirdim abartılı bişey yok 2 dk şiddetli bi adet sancısı gibi bişey yaşıyosun o kadar.
Sonrasında hiç bişey olmadı zaten korkmayın.Tüplerim açık çıktı hepinize geçmiş olsun.

okudukça şaşırdım doğrusu ben de geçen ay hsg çektirdim öncesinde biraz araştırmıştım ağrılı bişey diye ben de çatı darlığı da var filim için gittiğimde anestesi istedim ama aç gelmek gerekmiş ben toktum ve çok acısız 5 dk sürer dedi hemşiremiz doktor anestesili önermiyo dedi neyse filim çekilirken inanılmız bir acı duydum daha ön işlem yapılıyoken sanki canım çekiliyo sandım ilacı veriyorum dediğini en son hatırlıyorum bayılmışım kendime zor geldim acıdan çok terlemişim ayağa zor kalktım neyse iki üç adım atıp üstümü giyindim demeden fenalaştım çok afedersiniz istifra istifra içim dışıma çıktı nasıl bir acı hissediyodum anlatamam neyse acile kaldırdılar ağrıyla uyumuşum kalktığımda ağrım geçmişti biraz ama bulantı 2 gün devam etti bu arada tek tüpüm tıkalıydı laparoskopi ile açıldı doktora sorduğumuzda bazı kadınlarda olabiliyo genişlettiğimizde vücud tepki verebiliyomuş ama çok korktum inşallah bir daha tıkanmaz ve ben hsg çektirmek zorunda kalmam

okudukça şaşırdım doğrusu ben de geçen ay hsg çektirdim öncesinde biraz araştırmıştım ağrılı bişey diye ben de çatı darlığı da var filim için gittiğimde anestesi istedim ama aç gelmek gerekmiş ben toktum ve çok acısız 5 dk sürer dedi hemşiremiz doktor anestesili önermiyo dedi neyse filim çekilirken inanılmız bir acı duydum daha ön işlem yapılıyoken sanki canım çekiliyo sandım ilacı veriyorum dediğini en son hatırlıyorum bayılmışım kendime zor geldim acıdan çok terlemişim ayağa zor kalktım neyse iki üç adım atıp üstümü giyindim demeden fenalaştım çok afedersiniz istifra istifra içim dışıma çıktı nasıl bir acı hissediyodum anlatamam neyse acile kaldırdılar ağrıyla uyumuşum kalktığımda ağrım geçmişti biraz ama bulantı 2 gün devam etti bu arada tek tüpüm tıkalıydı laparoskopi ile açıldı doktora sorduğumuzda bazı kadınlarda olabiliyo genişlettiğimizde vücud tepki verebiliyomuş ama çok korktum inşallah bir daha tıkanmaz ve ben hsg çektirmek zorunda kalmam

çok geçmiş olsun. kişiden kişiye değişebiliyor demek ki. inşallah bir daha yaşamak zorunda kalmazsınız bu acıyı. bende h.sonu çektimeyi düşünüyorum. sadece nerede yaptıracağıma henüz karar veremedim.

bende dün çektirdim hsg .. çok korkarak gittim ... ama içimi rahatlatanşey doktoruma olan güvenimdi .. hiç acımadı diyemicem acıdı evet kişiden kişiye değişiyo ... 15 dakka öncesinden doktorum bi fitil verdi makattn onu attım önce ... sonrası zaten hem kastım kendimi belkide korkumdan çok ağrı hissettim .. şuanda karnımın içinde kasıklarımda hafif bi ağrı var ... neyseki okadar sıkıntıya tüplerimde bi sorun çıkmadı .. bana 270 tl ye maloldu sadece ilaç ve filim doktorum muayene ücreti almadı ...

çok geçmiş olsun. kişiden kişiye değişebiliyor demek ki. inşallah bir daha yaşamak zorunda kalmazsınız bu acıyı. bende h.sonu çektimeyi düşünüyorum. sadece nerede yaptıracağıma henüz karar veremedim.

İnşallah canım çok teşekkürler ben özel hastanede çektirdim ama anesteziyi düşün derim bir sakıncası yoksa

evet arkadaşlar sonun da bugün çektirdim hiçççççççççç abartıldığı gibi değilmişşşşşşşşş...bittiğinde inanamadım bileeeeeeeeeeeeee :))))))))))) çok dua ettim böle olması için ama bukadar rahat gececeğini tahmin edememiştim....allaha şükür bitti ve tüplerde de sorun çıkmadı....
gözün aydın canım
çok sevindim
umarım hemen arkasından bebeğin gelir

canım öncelikle çok geçmiş olsun
evet ağrısız bir işlen değil kesinlikle ama sen epey zor geçirmişsin
benım doktorum da eşime mide bulantısı ve baş dönmesi yapabilir demiş ilaç için
ama çok şükür olmadı bende.
umarım bir daha çektirmezsin
bu arada laporoskopi nedir?

gözün aydın canım
çok sevindim

sağol canım laparoskopi kapalı ameliyat aslında kamerayla rahime girerek yapılıyo sağ tüpüm tıkalıydı benim enfeksiyondandır dedi büyük olasılık açıldı ameliyatla birde bazı kadınlarda endometriosis diye bir hastalık var benim adetlerim çok sancılı olur bende şüphelindim çikolata kisti de deniyo onlarda temizleniyo ama çok şükür benim rahimde ve yumurtalıklarımda bir sıkıntı yokmuş gayet iyi dedi doktor ameliyat sonrası

gözün aydın canım
çok sevindim

TATLIM İNAN BEN SPKEULUMDAN ÇOK KORKUYORDUM YANİ ONUN KORKUSUNDA İLACIN ACISINI DÜŞÜNEEMİYORDUM BİLEE.....OKADAR ÇOK ARAŞTIRDIM ..OKUDUM...ARAMADIĞIM ÖZEL HASTANE KALMADI BİLGİ ALMADIĞIM YER KALMADI (ÜMRANİYE-ÜSLÜDAR-KADIKÖY)HEMEN HEMEN TÜM ÖZEL HASTANELERİ ARADIM VE BİLGİ ALDIM!... İNANA YOKTU YANİ BÖLE BİR KORKU ... NERDEYSE VAZGEÇECEKTİM ÖLE BİR KORKU 2 GECE RÜYAMLA HSG ÇEKTİRDİĞİMİ GÖRÜYODUM..GECE UYANDIĞIM DA TERDEN SU İÇİNDE KALDIĞIMI BEN BİLİRİM BUNU YANIN DA SİTRESİ DE CABASI..GİTTİK FİLMİ ÇEKTİRMEYE DETAYLI ANLATIYORUM ÇÜNKÜ MERAK EDEN ÖZELLİKLE BENM GİBİ OLAN ARKADAŞLAR DİKKATLİ OKUSUN DİYE.
OKADAR ETKİLENMİŞİM Kİ BİR DE TÜPLERİM KAPALIYSA NE OLACAK _?_? DİYE EŞİME GEREKLİ GEREKSİZ ONSA SORU ADAMCAĞIZI BUNALTTIM HEP BOŞAYMIŞ ARKADAŞLAR..
FİLM ÇEKTİRMEYE GİTMEDEN ÖNCE 1 SAAT YAKLAŞIK OLARAK MAJEZİK İÇTİM .. SPEKULUMU HİSSETMEDİM BİLE BEN ŞU MAKAS GBİ BİRŞEYLE SIKIŞTIRMAK MI RAHİMİ TUUTMAK MI BİLMİYORUM HATTA BİR ARA OKUYANLAR BİLİR YAZILARIMI RAHİMİ ÇEKİYOLAR SANIYODUM İNANIN ARKADAŞLAR SPEKULUM DAN SONRA SADCE KARNIMA (( Çok şiddetli gaz sancısı, adet sancısı gibi bir ağrım oldu meğer o sırada doktor ilacı vermiş ben çok kasmışım kendimi )DOKTOR BİTTİ DEDİĞİN DE İNANAMADIM O MAKASIN MI ŞIKIŞTIRMAIN MI ONU HATRLAMIYORUM BİLE..NASIL HİSSETMEDİM CİDDEN Kİ BENM DE RAHİM ÇATIM DAR DİYE BİLİYORDUM VE 2 KAT FAZLA KORKUYORDUM ..HATTA DOKTOR İLAÇDAN SONRA SPEKULUMU ÇIKARMADI ÇOK KASTIN FİLM BOZUK ÇIKMIŞ OLABİLİR DEDİ BEKLEDİK ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN ULAŞMIŞ VE GEREK KALMADI ÇIKARDI SPEKULUMU BUARADA O SANCI DA EN FAZLA 20-30 sn sürdü..ben eve dönüş iin kapıda taksi bekletecektim gülüyorum şimdi kendime arkadaşlar la hastaneden çıktık 2 saat ümraniyeyi altına üstüne getirdik :)))) demem o ki kızlar lütfen rahat olun ben kastığım halde böyleyse rahat bırakırsanız gerçekten acınız olman DÜN BU OLAYI YAŞAYAN BİRİSİ OLARAK SÖYLÜYORUM Kİ .. KESİNLİK LE İYİ DÜŞÜNÜN ..HEPİNİZE GEÇMİŞ OLSUN UMARIM AĞRINIZ AZ SONUCUNUZ AÇIK ÇIKAR...

arkadaşlar merhaba.
bende bu hafta çektirmeyi düşünüyorum.
sizlerden gelen cevaplar doğrultusunda korkumu yenmeye başladım.
istanbul için tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı? bir de fiyat nedir. ben burda okuduklarıma göre radyomarı araştırdım, 370 tl dediler.
sizin filmi çektirip memnun kaldığınız nereler var? teşekkürler cevaplar için.

Canım bende gecen ay cektirdim Radyomar da 330 TL idi 370 mi yapmışlar Çok yapmışlar zammı yaaa zaten piyasanın üstünde yapıyorlardı iyice açmışlar demek ki arayı diğer klinik ve hastanelerle. Radyomar'ı tavsiye ederim birde servisleri var Seni alıp götürüp getiriyorlar :6:

Canım bende gecen ay cektirdim Radyomar da 330 TL idi 370 mi yapmışlar Çok yapmışlar zammı yaaa zaten piyasanın üstünde yapıyorlardı iyice açmışlar demek ki arayı diğer klinik ve hastanelerle. Radyomar'ı tavsiye ederim birde servisleri var Seni alıp götürüp getiriyorlar :6:

evet canım 370 tl dediler bana da, artık az çok yapacak bir şey yok dedim c.tesiye randevumu aldım. bakalım inşallah sorunsuz geçer. servisi olayını duymamıştım. ama eşim götürecek beni. ama böyle bir imkanım olmasaydı değerlendirirdim.

arkadaşlar dün çektirdim abartılı bişey yok 2 dk şiddetli bi adet sancısı gibi bişey yaşıyosun o kadar.
Sonrasında hiç bişey olmadı zaten korkmayın.Tüplerim açık çıktı hepinize geçmiş olsun.

kızlar filmlerinizin rahat geçmesine ve tüplerin açık çıkmasına çok sevindim inşallah benim de öyle çıksın bilgilendirme için çok teşekkürler...
ben de sonucumu yazarım :9:

kızlar bende bugun cektırdım
radyotomda hiç canım acımadı ama korkudan ayaklarım tıtrıyodu korktuguna deymıyor ınsanın hakkaten ama benım sol tupum kapalı cıktı dış gebelık gecırmıstım ondan sonra orda sıvı bırıkmıs .. morlaım bozuk ..

Back