• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza..21 yasında 3 yıllık evli bi bayanım ama benim kızlık zarım esnek olduğundan dolayı yırtılmadı ve rahim filmi çektiricem..bunda bi sorun olurmu acaba lütfen bilgili olan varsa cevaplayabilirmi??

slm kizlarrr ben emine konya dan dun hastneye gittim kadn dogm doktoru rahim filmi isted addetimin 2.gunu ..nasil oluyor adetlyenn.hastane ucret aliyor rahim filmee bana yardimci olursaaniz sevinirim:)))

canım cimcimexxxe sormuşsun ama ben de cevaplıyım. hsg çekildiğimiz ay korunuyoruz. sen bebek tedavisi için gidiceksen dr a filmden sonra en azından 1 ay doğal yollama denemeniz için zaman vermek istemiş olabilir. hsg den sonra hamile kalmak biraz daha kolaylaştığı için.

Cancağızlarım benim doktorum korunma dedi haberiniz olsun
Adetin 8. günü çektirdim vücut 3-4 günde atar ilacı Korunma ilişkiye devam dedi :23:

merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza..21 yasında 3 yıllık evli bi bayanım ama benim kızlık zarım esnek olduğundan dolayı yırtılmadı ve rahim filmi çektiricem..bunda bi sorun olurmu acaba lütfen bilgili olan varsa cevaplayabilirmi??

Bu konuda en iyi cevabı Kadın doğum doktoru verebilir. Bizler bilemeyiz. Kimsenin sözüne bakma bu konuda kimse doktor değil. Seni yanlış yönlendirebiliriz.

cimcimexxx bende şimdi eldim hsg den. anestezili çekildi ama korktum diğerinden. bundan sonraki 2. adetinde gel dedi doktor neden bilmiyorum sence niye bu kadar uzağa atmış olabilir?

Canım bu işlem o kadar basit ki Anesteziyi boşuna almışsın. Neyse hadi bitti gitti geçmiş olsun kurtuldun.
Neden 2. adetinde gel dedi bilmiyorum ki canım. Benim doktorum rapora baktı iyi açıkmış hadi bakalım ilişkiye devam et korunma. Psikolojik olarak kendini rahatlat, çocuğu düşünme kalacaksın hamile sabret çalışmaya devam, çok sıkılırsan olmuyor diye kendini yıpratma noktasına gelirsen o zaman tüp bebek deneriz dedi.
Gel git diye bir şey demedi Kendi halime bıraktı biraz beni :44:

Cancağızlarım benim doktorum korunma dedi haberiniz olsun
Adetin 8. günü çektirdim vücut 3-4 günde atar ilacı Korunma ilişkiye devam dedi :23:

yaa ben ilk çektirdiğimde korunmuştum 1 ay. gerçi zaten korunduğum bir dönemdeyim şuan. ama bazen 25 günde regli oluyorum yani 11. gün yumurtluyorum o zamanda 9. gün çektirmiştim belki o yüzden vermişti dr.

Merhaba arkadaşlar son sayfaları okudum kafam karıştı
dr benden rahim filmi istedi adetten 4-5 gün sonra çektir dedi ve filmden sonra korunacaksınız dedi... ben şaşırdım hatta korunma konusu tuhaf hgeldi tekrar sordum korunacak mıyız diye..
o da dedi ki yumurtalar radyasyon almış oluyor ve rahme verilen sıvı oranın kayganlığını arttırıyor dış gebelik yahut düşük olmaması için filmden sonraki günleri korunmak daha sağlıklı dedi
şimdi sizlerde okuyunca ikilemde kaldım kimi korunmuş kimi korunmamış ben ne yapsam bilmiyorum
şu an adetimin 5. günü bitiyor . ve yumurtalar oluşmaya başladı bile.. filme girince hakkaten bu yumurtalar radyasyon alacak kaliteleri bozulacak .. dr u dinleyip adetten 4-5 gün sonra mı gitsem filme ..
napayım korunayım mı sizin fikriniz nedir kızlar :26:

Merhaba arkadaşlar son sayfaları okudum kafam karıştı
dr benden rahim filmi istedi adetten 4-5 gün sonra çektir dedi ve filmden sonra korunacaksınız dedi... ben şaşırdım hatta korunma konusu tuhaf hgeldi tekrar sordum korunacak mıyız diye..
o da dedi ki yumurtalar radyasyon almış oluyor ve rahme verilen sıvı oranın kayganlığını arttırıyor dış gebelik yahut düşük olmaması için filmden sonraki günleri korunmak daha sağlıklı dedi
şimdi sizlerde okuyunca ikilemde kaldım kimi korunmuş kimi korunmamış ben ne yapsam bilmiyorum
şu an adetimin 5. günü bitiyor . ve yumurtalar oluşmaya başladı bile.. filme girince hakkaten bu yumurtalar radyasyon alacak kaliteleri bozulacak .. dr u dinleyip adetten 4-5 gün sonra mı gitsem filme ..
napayım korunayım mı sizin fikriniz nedir kızlar :26:

Canım vallahi kafan karışmasın doktorun korun dediyse korun sen. Allah göstermesin ters bişi olur doktoru dinlemedim burdakilerin aklına uydum deme. Ne zamandır bekliyoruz zaten bi ay daha bekle. En azından için rahat olur.
Benim doktorum korunma ilişkiye devam 3-5 günde atar vücut bekleme dedi bende korunmadım bu ay bakalım :32:

HErkese hayirli cumalar ,
ben konya dan emineee ben doktorumm gebe kalamiyorum diye rahim filmi istedi adettimin 2.gunu dedi ama adetliyken mi cekiliyorr? ne oluyor?nasil oluyor hic fikrim yok beni bilgilendiriseniz sevinirimm

ben konya dan emineee ben doktorumm gebe kalamiyorum diye rahim filmi istedi adettimin 2.gunu dedi ama adetliyken mi cekiliyorr? ne oluyor?nasil oluyor hic fikrim yok beni bilgilendiriseniz sevinirimm

Korkma sakın Eminecim ben de çok korktum inan ki Ağustos ayından beri çektircem kaça kaça bugüne geldim. En sonunda sıktım dişimi napim acırsa acır çarem yok dedim gittim çektirdim vee hiç acımadııııııı Çok şükür kurtuldum Keşke beklemeseymişim de zamanında cektirseymişim. Belki de şimdi hamile kalmış olurdum Neyse canım kısmet. Ben adeti 1. gün sayarak 8. günü çektirdim doktorum öyle istedi. Ama senin doktorun 2. gün dediyse o gün çektir, evet adetliykende çekiyorlar Merak etme canım Sıkma kendini Rabbim yardımcın olsun inşallah.

arkadaşım merhabalar.. rahim filmi adetin 8-9-10 günlerinde çekilir( adetin başlangıç tarihi 1. gün sayılacak)
yani adet bittikten 2-3 gün sonra çektirmen gerek. doktor sana bittikten sonraki 2. gün gel demiştir. sen yanlış anlamışsındır. bu filmin çekilmesi için adetli olmaman gerekiyor ve kesinlikle korunmalısın 2-3 günde.

arkadaşım merhabalar.. rahim filmi adetin 8-9-10 günlerinde çekilir( adetin başlangıç tarihi 1. gün sayılacak)
yani adet bittikten 2-3 gün sonra çektirmen gerek. doktor sana bittikten sonraki 2. gün gel demiştir. sen yanlış anlamışsındır. bu filmin çekilmesi için adetli olmaman gerekiyor ve kesinlikle korunmalısın 2-3 günde.

sagolll canimmm vallla ben turkiye yabanciyim doktor zor anliyorum .. acaba ben gidip randevu adettimin 2.gunu alsam mi diyorum bilmiiyorum ki kafam karsti vallla... devlet hastenesiii cok karisik ve cok ilgisizler ya

Korkma sakın Eminecim ben de çok korktum inan ki Ağustos ayından beri çektircem kaça kaça bugüne geldim. En sonunda sıktım dişimi napim acırsa acır çarem yok dedim gittim çektirdim vee hiç acımadııııııı Çok şükür kurtuldum Keşke beklemeseymişim de zamanında cektirseymişim. Belki de şimdi hamile kalmış olurdum Neyse canım kısmet. Ben adeti 1. gün sayarak 8. günü çektirdim doktorum öyle istedi. Ama senin doktorun 2. gün dediyse o gün çektir, evet adetliykende çekiyorlar Merak etme canım Sıkma kendini Rabbim yardımcın olsun inşallah.

sagol cimcimexxx acisinda degilde hanii azici urperiyor ıcımmm bebegım olmasnı cok ıstıyorum olmaynca da kafayı cok taktımm ıns hayırlı bısey cıkarr walla sımdıden tukendım nezormus beklemekk sabretmekk........... simdi ben gittgim hasteney cok yogun kafam cok karstı ultrason cekecek doktorumun ısmını unutumm walla bana adettın 1.gunu randevu alalım dedı ama benım arkadaslar adetlıyken cekılmez dıyor kafam karısıtı anlıyacagın benımm:)

sagol cimcimexxx acisinda degilde hanii azici urperiyor ıcımmm bebegım olmasnı cok ıstıyorum olmaynca da kafayı cok taktımm ıns hayırlı bısey cıkarr walla sımdıden tukendım nezormus beklemekk sabretmekk........... simdi ben gittgim hasteney cok yogun kafam cok karstı ultrason cekecek doktorumun ısmını unutumm walla bana adettın 1.gunu randevu alalım dedı ama benım arkadaslar adetlıyken cekılmez dıyor kafam karısıtı anlıyacagın benımm:)

Canım bilmiyorum, bi arkadaş bu işlem adetliyken yapılmaz yazmış ama ben bu form sayfasında Doktorun adetliyken çektir dediği bi kaç kişiye rastladım ama.
Doktoruna sor emin ol kendi durumunu :26:

Canım bilmiyorum, bi arkadaş bu işlem adetliyken yapılmaz yazmış ama ben bu form sayfasında Doktorun adetliyken çektir dediği bi kaç kişiye rastladım ama.
Doktoruna sor emin ol kendi durumunu :26:

sagoll canimm yyardimci oldugun icin , emin olmak icin adettimiin 1.gunu giderim sorarim bilmiyorum ki hhastaaneye aradim onlarda bilmiyor??

canım bende izmirde dr arıyorum kendime sen kime gidiyorsun. bencede anesteziye gerek yok. daha önce çektirmiştim önümüzdeki ay tekrar çektiricem.

canım ben Umur YENSEL'e gidiyorum.Yeşilyurt DEv.has. doktoruydu fakat emekli oldu ve ben muayenehanseine gidiyorum.Adetimin 1.günü araycağım ve özel bir merkezde çekecek.
BEn memnunum doktorumdan ama önemli olan senin beklentılerin

slm bayanlar.ben ocakta rahim filmi çekilicem ama adetimin 10. günü uygun oluo.en erken o zaman gidebilirim.siz kaçıncı gün çektirdiniz.10. gün çok mu geç olur ki ???

slm bayanlar.ben ocakta rahim filmi çekilicem ama adetimin 10. günü uygun oluo.en erken o zaman gidebilirim.siz kaçıncı gün çektirdiniz.10. gün çok mu geç olur ki ???

doktora sormalısın rahim filmi çekilecek olan yeree ben sorduğumda beni8.gün çağırdıar...

Back