• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

Hsg anestezi ile olacak ama aşılamada anestezi verilmiyormuş galiba. Ben normal muayenede bile acı çekiyorum :( inşallah gerek kalmaz.. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..

canım verildiyse ilaç kullan bence yeterince beklemedik mi anne olmak için? :( erteleme bence.. Dualarım seninle ve biz gibi sorun yaşayan tüm hanımlarla... bende sizlerden dua bekliyorum.

Merhaba kızlar bende 1,5 senedir çocuk için uğraşıyorum.2 ay klomen kullandm bu ay doktorum hsg istedi ve ayın 26sna gün verdiler.doktoruma sordum anestezi almak istiyorum sizce bi sakıncası olurmu dedm.tavsiye etmiyoruz çokta canın yanmaz 5 dkklık bşy için 3 saat baygın kalmana değmez yinede sen bilirsin dedi.sonra randevu almak için röntgene indim ordaki hsg çeken kız sağolsun aydınlatıcı bilgi verdi.Canın tabikide acıcak kandıramam seni ama adet sancısı gibi o kdr boşuna anestezi alma dedi.bende anestesisiz kabull ettm kızlar dua edinde fazla sancılı geçmesn tırsıyorum ya.:18::18:

Merhaba kızlar bende 1,5 senedir çocuk için uğraşıyorum.2 ay klomen kullandm bu ay doktorum hsg istedi ve ayın 26sna gün verdiler.doktoruma sordum anestezi almak istiyorum sizce bi sakıncası olurmu dedm.tavsiye etmiyoruz çokta canın yanmaz 5 dkklık bşy için 3 saat baygın kalmana değmez yinede sen bilirsin dedi.sonra randevu almak için röntgene indim ordaki hsg çeken kız sağolsun aydınlatıcı bilgi verdi.Canın tabikide acıcak kandıramam seni ama adet sancısı gibi o kdr boşuna anestezi alma dedi.bende anestesisiz kabull ettm kızlar dua edinde fazla sancılı geçmesn tırsıyorum ya.:18::18:

valla canım ben anestezi almadığıma pişmanım şimdi 2. yi çektireceğim ilkinde çok ağrılı olmuştu kapalı çıktı ikiside dkr. spaz m geçirmiş olabilir dedi bilemiyorum ne kadar dayanıklı olsanda rahm ağzın darsa aletti takarken ağrn çok oluyor bilmiyorum ama anestezili dene derim2 iş yapma ama ağrı kişiye göre değişiyor tabiki

valla bende anestezili çok yer araştırdım tövbe bulamadım burada çekmiyolarmış korka korka gittim hafif biz sızı başkada bişe yoktu işlem bitti sinirden agladımki bukadarcık seyi 6 aydır erteliyorum diye ama canı acıyanlarda oluyormuş çok kastıklarından belkide bilemiyorum ama benimkisi çok rahattı çok şükürki temizde çıktı inş. seninkide çok rahat geçer cnm bol şans

valla canım ben anestezi almadığıma pişmanım şimdi 2. yi çektireceğim ilkinde çok ağrılı olmuştu kapalı çıktı ikiside dkr. spaz m geçirmiş olabilir dedi bilemiyorum ne kadar dayanıklı olsanda rahm ağzın darsa aletti takarken ağrn çok oluyor bilmiyorum ama anestezili dene derim2 iş yapma ama ağrı kişiye göre değişiyor tabiki

Canım yorumun için sağol.filmi çekicek olan kızlada uzun uzun konuştum hiç korkma dedi.Adet ağrısı çekiyomsn dedi evet hemde çok dedim.heh işte öle bi sancı çekiceksin o da en fazla 15 dk sürer dedi.Hiç alma dedi ve doktorda önermedi bende gözümü kararttım ve tmm almıcam dedim.Ama şimdiden korku sardı bnmde dar bi de korkudan fazla kasılıyorum ya bidaha çektirmem gerekirse diye korkuyorum napcağımı şaşırdım ya.:18: bi de bu filmin sonucunu ne kdr süre sonra veriyolar acaba ben orda korkudan sormayı unuttum.:59:

valla bende anestezili çok yer araştırdım tövbe bulamadım burada çekmiyolarmış korka korka gittim hafif biz sızı başkada bişe yoktu işlem bitti sinirden agladımki bukadarcık seyi 6 aydır erteliyorum diye ama canı acıyanlarda oluyormuş çok kastıklarından belkide bilemiyorum ama benimkisi çok rahattı çok şükürki temizde çıktı inş. seninkide çok rahat geçer cnm bol şans

Sağol canım ya valla içimi rahatlattın kişiden kişiye değişiyomuş kimisi senn dediğin gibi hafif bi sızısı oluyomuş kimisininde şiddeti oluyomuş sana hiç ağrın olmaz dersek kandırmış oluruz dedi bana olucak ama abartılı değil dedi.cesaretlendirdi beni hayırlısı olsn temiz çıksın da ben acı çekmeye razıyım.

ne 3 saati ya ben 10.dk da uyandım.bence dr abartmış yapmak istememiş.kardeşim apendist ameliyatında bile 3saat uyumadı bir saate kendine geldi.
ilginç:53::53::53:

bnmde aklıma o geldi ama sonuçta özel hastane ve nestezi içinde ayrı ücret alıyolar adam niye önermesnki :26:

belki anestezi yöntemleri farklıdır canım ilginç geldi bana yada uzmanlarına güvenmiyorlardır.
zaten anestezi riskli bir iş dr ların çoğu ondan yapmak istemiyor çünkü kısa bir işlem için risk almak istemiyordur.

belki anestezi yöntemleri farklıdır canım ilginç geldi bana yada uzmanlarına güvenmiyorlardır.
zaten anestezi riskli bir iş dr ların çoğu ondan yapmak istemiyor çünkü kısa bir işlem için risk almak istemiyordur.

Ya ordaki hsgyi yapıcak olan bayan anlattı bana eğer anestezi istersen 6 saat yemek yemiceksn sabah erken geliceksn anestezi uzmanları gelicek sonrada bisürü şey anlattı ama şuan hatırlamıyorum ztn o korkuyla bunları nasıl duymuşum onu bile şaşıyorum ama kararımdan dönmicem anestezi almıcam.Tek korktuğum şey ya kasılırsamda kapalı çıkarsa film.:14::14:

Ya ordaki hsgyi yapıcak olan bayan anlattı bana eğer anestezi istersen 6 saat yemek yemiceksn sabah erken geliceksn anestezi uzmanları gelicek sonrada bisürü şey anlattı ama şuan hatırlamıyorum ztn o korkuyla bunları nasıl duymuşum onu bile şaşıyorum ama kararımdan dönmicem anestezi almıcam.Tek korktuğum şey ya kasılırsamda kapalı çıkarsa film.:14::14:

evet 6 saatlik açlık istiyorlar ben akşam yemeğinden sonra bşey yemeden gittim zaten istesemde yiyemezdim:18:
sakin ol panik yapma ağrı bie olsa o anlık birşey zaten uzun süren birşey değil rahat ol şimdiden geçmiş olsun canım
ALLAH tez zamanda bebişlerimize kavuşturur inşallah:49::49::49:

bnmde aklıma o geldi ama sonuçta özel hastane ve nestezi içinde ayrı ücret alıyolar adam niye önermesnki :26:

benikide özel hastaneydi ama anestezi için para alamıyolarmış o yüzden yapmadı doktorum zaten bulabilseydim hemen anestezili olacaktım biyere sordum tek yapan yerdi oda 1 000 tl fiyat verdi 1 aylık maaşım istemedim ama iyikide bulamamışım :D inş. çektireceklerinde hiç bir sıkıntısı olmaz

merhaba arkadaşlar bende yaklaşık bi iki sene önce çektirdim bende çok korkuyodum (muayeneden bile korkan bir insanım) ben tüp bebek yoluyla hamile kaldığım için merkezin tavsiye ettiği yerde çektirdim ve sıfır ağrısızdı anestezi felan almadım ve orda çektiren herkes çok memnun hiç ağrı duydum diyene rastlamdım henüz eğer istanbuldaysanız fındıkzadede radyomar diye bi yer orayı tavsiye ederim.Rabbim hepimizin yardımcısı osun.

bende 5 sene önce fln cektırıdım banada anlattıalr mutlaka anestezı al dedıler cok agrılı dedıler cok korktum hatta ac gıttım dra anestezı alcam dıye dr gereksız 5 dklık bır olay dedı benı ıkna ettı işlemden yarım saat önce bır fıtıl verdı rahımdekı kasılmaları alıyomus sonra fılme basladık cok korktum ama hıc agrı duymadım cok cok hafıf bır sızı duydum bıkez adet sancısı gıbı ama cok hafıf 5 dk bıle sürmedı kanamada olmadı kanallar acıktı yanı derımkı almayın anestezı bosuna zararlı bısey anestezı sonucta kısacık bır ısleme degmez ama dra söyleyın kas gevsetıcı bırsey versın cok faydası oluyor bırde yapan drda önemlı rahımı bıle delebılıyorlar allah korusun heryere cektırmeyın ıı bır dr olsun

valla bir kürtaj bir düşük tüp bebek deneyimimim olmasına rağmen birdaha çektrecek olsam anestezi alırım ben 2. yi çektirdim açık çıktı yani tamamen kasılmadan kapalı gb çıkmışş elbette kişiye göre değişir

merhaba arkadaşlar bende yaklaşık bi iki sene önce çektirdim bende çok korkuyodum (muayeneden bile korkan bir insanım) ben tüp bebek yoluyla hamile kaldığım için merkezin tavsiye ettiği yerde çektirdim ve sıfır ağrısızdı anestezi felan almadım ve orda çektiren herkes çok memnun hiç ağrı duydum diyene rastlamdım henüz eğer istanbuldaysanız fındıkzadede radyomar diye bi yer orayı tavsiye ederim.Rabbim hepimizin yardımcısı osun.

canım biliyorum orayı peki önceden randevu alınıyomu ve fiyatı nedir yazarmsn bana ?

benikide özel hastaneydi ama anestezi için para alamıyolarmış o yüzden yapmadı doktorum zaten bulabilseydim hemen anestezili olacaktım biyere sordum tek yapan yerdi oda 1 000 tl fiyat verdi 1 aylık maaşım istemedim ama iyikide bulamamışım :D inş. çektireceklerinde hiç bir sıkıntısı olmaz

canım anestezi içinde ayrı para alıyomuş ben sordum.ama fiyat vermedi onu gidip görüşmeni lazm ben burdan veremiyorum yasak dedi bende bi daha çıkıp sormadm.

benım arkadasım anestezı aldı spekulum takılıyken anestezının etkısıyle kıpırdanmısmı nplmus rahımde yırtık olusmus hemen daha güzçülü anestzeı verıp operasyona almıslar pişman oldu anestezı aldıgına 5dklık bır ıs ıcın 1 saat operasyonla ugrasıldı anestezı ıcın evet artı para alınıyor benıım sordugum zamanlar 350normalı anestezılı 500 falandı

benım arkadasım anestezı aldı spekulum takılıyken anestezının etkısıyle kıpırdanmısmı nplmus rahımde yırtık olusmus hemen daha güzçülü anestzeı verıp operasyona almıslar pişman oldu anestezı aldıgına 5dklık bır ıs ıcın 1 saat operasyonla ugrasıldı anestezı ıcın evet artı para alınıyor benıım sordugum zamanlar 350normalı anestezılı 500 falandı

anestezi altında kıpırdanamaz ki bence o dr hatasıdır canım zaten anestezili yada değil o risk her zaman var.dr tecrübesizse oluyor malesef çok duydum öyle vakalar bence arkadaşını kandırmışlar yakın zamanda olduysa bu olay bence dava falan açsın

Back