• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

benimde tüplerde bi sorun yokmuş.ama miyom yada polip gibi bişey var dedi.kadın doğumcuna sonucunu göster dedi.salıya randevu alcam inşllh ameliyat falan demez yaaaa:59: hsg den sonra hamile kalanlar oluyomuş acaba onlar tüplerinde sorun olanlar mı

Herkese merhaba,
Ben de burada yazanları okuduktan sonra büyük bir stres ile hsg çektirmeye gittim.acıbadem maslakta çektirdim.oldukça pahalı ama yine de pişman değilim çünkü 5 dakikada tüm işlem bitti ve de hafif bir adet sancısı ile bir şişkinlik hissettim.hastaneden çıkınca da alışverişe gittim .bunu paylaşmak istedim, lütfen kimse acır korkusundan dolayı tedavi ve tetkiklerini ertelemesin.herkese sevgiler.

arkadaşlar bende rahim filmi çektireceğim. sizin dr. unuz profösörmüydü. bana profa çektir riske attırma diyorlar. aksarayda prof. yok. bunun şehir başka şehre gitmeye gerek varmı bilmiyorum. kafam karıştı.

arkadaşlar bende rahim filmi çektireceğim. sizin dr. unuz profösörmüydü. bana profa çektir riske attırma diyorlar. aksarayda prof. yok. bunun şehir başka şehre gitmeye gerek varmı bilmiyorum. kafam karıştı.

benimki prof değildi.opr drdu bence bi sakıncası olmaz doktorunu bildikten sonra.

kendi doktorum prof ama zaten o çekmiyor.radyolojiye gönderiyor.oradaki radyoloji uzmanı doktor çekti.1-2 dakikalık birşey için bu kadar düşünmenize bile deymez emin olun .hemen randevunuzu alın gidin kafanız rahat olsun en azından .benim içimde hep sıkıntı vardı ya tüplerim tıkalıysa da boşuna 1 senedir uğraşıyorsak diye.şimdi en azından kafam rahat tek probemimiz morfoloji.onun için de proxeed plus kullanıyor eşim .inşallah faydasını görür...

yazmadan edemedim,

rapor için çektirmem gerekiyordu gün sıra aldım benden önce giren genç bir hanım bayıldı acıdan. bir sonrakinin canını alıyorlarmış gibi avaz avaz bağırması üzerine sıra bendeyken odaya daldım içeride yeni mezun genç bir doktor elinde kanlı bezler çubuk gibi bir alet siz ne yapıyorsunuz bu resmen yaşayan insana otopsi dedim kusura bakmayın devlet hastanesi uyuşturamayız zaten 5 dakika birşey dedi
çektirmedim çektirmeyeceğim asla ve asla

önerim anestezi yapan bir yer bulun veya bir şişe viski içip gidin veya eterle bayılttırın kendinizi

yada yerine histeroskopi çekilebilir ancak pahalı

bende çekindim hiç bi acı hissetmedim bence o kadar büyütülecek bir konu degil yada uzman biri yapacak özel hastanede ve kendim doktorum çekti çok rahat geçti ben anestezi istedim doktorum göreceksin hiç geregi yok dedi dediği kadarda varmış ne oldugunu anlamadan bitmişti ne kanama nede başka bişey önemli olan bu konuda ehli biri olması

bende çekindim hiç bi acı hissetmedim bence o kadar büyütülecek bir konu degil yada uzman biri yapacak özel hastanede ve kendim doktorum çekti çok rahat geçti ben anestezi istedim doktorum göreceksin hiç geregi yok dedi dediği kadarda varmış ne oldugunu anlamadan bitmişti ne kanama nede başka bişey önemli olan bu konuda ehli biri olması

canım sen ne zaman çekildin ve ne zaman hamiş kaldın?filmin bir etkisi oldumu hamiş kalmanda.bnmde 2 tüpüm açık şuan bakalım ne olacak çok merak ediyorum..bilgilendirirsen çoksevinirim..

arkadaslar merhaba benim bi sorum olacaktı.dış gebelik yasadım tek doz iğne tedavisiyle 10 gün önce kurtuldum cok sükür.doktorum bugün değerimin düştüğünü herseyin yolunda olduğunu istersem 2-3 ay sonra rahim filmi cektirebileceğimi söyledi.sol tüpümde oluşmuştu gebeliğim.bende şimdi yazıları okudum korktum biraz.17 ay boyunca vajinusmus yasadım cok şükür kurtuldum,vajinal muayenede oldum ondada bir sorun yasamadım.ağrılı birseymidirki bazı arkadaslarımız cok ağrılı olduğunu söylemiş:( genel anesteziden cok korkuyorum.öldürmeyecek bir acıysa dayanabilirim.ağrı duymayan arkadaslarda baya var ama kafam karıstı

canım sen ne zaman çekildin ve ne zaman hamiş kaldın?filmin bir etkisi oldumu hamiş kalmanda.bnmde 2 tüpüm açık şuan bakalım ne olacak çok merak ediyorum..bilgilendirirsen çoksevinirim..

canım ben bir buçuk sene oldu çekineli yani rahim filminin bende hamile kalmam için bir etki etmedi inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın ama rahim filminden sonra kalanları duydum:)

hsg çekiminde eski tip makine kullanıyorlarsa kesinlikle anestezisiz olmaz arkadaşlar,ama okuduğum kadarıyla yeni tip cihazlarda anezteziye gerek kalmıyor,ben de eski tip cihazla çekildi ve aneztezi aldım dr kendi söyledi dayanamazsın diye . on dakikada bitti.genel anestezinin dozunu da ona göre ayarlıyorlar yani öyle saatlerce baygın kalmıyorsun ameliyatlardaki gibi.,devlet hastanelerinde de pek yeni cihaz olabileceğini sanmıyorum.birde basınçlı renkli bir sıvı veriyorlar hele ki tüplerde sorun varsa acı hissediliyormuş arkadaşlar.benim deneyimlediğim ve edindiklerim bunlar.

kızlarrrrr selam bende 29 martta hsg çekildimm anestezili ama çekildiğim yer berbattı sadece anestezi uzmanı çok tatlı bir adamdı ilgilendi saolsun ama çek,len ortam falan kötüydü psikolojim bozuldu resmen :(((uyandığımda ağrı vs hissetmedim kanamam da uzun sürmedi .sonuçlar moralimi bozdu sağ kapalı sol açık çıktı .1,5 yıldır olmuyordu zaten ama ondan önce 8 haftalık bir gebeliğim sonlanmıştı .bu ay kendi doktoruma gösterdim sonuçları ve sağda tam kapalı değil dedi ..solda ise açık fakat ilaç geçerken bir yerde yığılma yapmış dedi hafif yapışıklık olabilir dendi bakalım laparoskopi olucam ama ondan önce doğal yumurtadan aşılama denicez .hamile kalamazsın diyemem dedi doğal yollardan sadece zamanı uzar dedi..yani kızlarr çıktık bir yola hayırlısıyla gelsin inşallah sıpammm :)bu arada hgs çekileceğiniz yere dikkat edin yeni teknolojiyle hiç acı hissedilmiyormuş..istanbul da oturanlar fındıkzade radyatom süperrrrrrr ..aklınız da olsun ben sonradan öğrendim maalesef kabus gibi geçti ..

canım ben bir buçuk sene oldu çekineli yani rahim filminin bende hamile kalmam için bir etki etmedi inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın ama rahim filminden sonra kalanları duydum:)

canım çok sağol inşallah bakalım bnm 2 tüpte açık şuan Rabbime kalmış artık:(((

bende pamukkale üniversitesinde salı günü çekilcem rahm filmi. acaba üniversite hastanelerinde eski sistemmi yoksa dijital cihazlamı çekim yapıolar merak ediyorum? ve çok korkuyorum inanki şimdiden başladı uykusuz geceler :50:

bende bugün rahim filmi çekildim.sivasta anadolu hastanesinde.200 lira ücreti vardı.veee hiç acı falan olmadı.yorumlardan korkmuştum ama normal bi jinekolojik muayene gibiydi.şükür tüplerimde açık çıktı:)

mrb arkadaşlar bende 6 aydır korkumdan gidemiyordum ve dün eski yöntemle çektirdim allahıma bin şükür hiç bir acı hissetmedim normalde muayene masasına bile titreye titreye yatan bi insanım ben accayip korkarım dün olanlar şöyle sabah erkenden gittim ama nasıl heyecanlıyım korkuyorum bayılcam hemşire dediki ama sen böyle yaparsan canın yanar kendini tamamen rahat bırakmalısın dedi neyse beni içeri aldılar yattım doktorum geldi aşama aşama yapacagı işlemi anlattı önce spekulum yerleştirdi sonrasında dediki derin nefes al burada bi acı duyarsın dedi derin nefes aldım ama yemin ederim hiç bi acı duymadım neyse sonrasında ilaçı vermeye başladı böyle karıncalanma oldu ve bitti gitti arkadaşlar lütfen korkmayım sonuç itibariyle temiz çıktı ben çok paniğimdir aman canım acıdı acıycak acıdı acıycak işlem sırasında sürekli soru sorudum doktora sakın ha sakın korkmayın benden söylemesi

ben de az önce cektirdim filmi. evet stresli ama o kadar da korkulacak bişey değil. jinekolojik muayene gibi. bi de sinek ısırığı hıssı. su an iyiyim çok sükür. az bi kanama oldu kalkar kalkmaz o da normalmiş zaten.doktor bana 1 hafta ilişki yasak dedi antibiyotık verdi. bu ay çocuk düşünmeyein artık dedi. siz de oldumu aynı yasak

Back